ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 16/08

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 16 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Κριού και η αίσθηση της προηγούμενης μέρας παραμένει. Οι περισσότερες από τις όψεις που σχηματίζει από εκεί είναι κατά βάση θετικές. Το μεσημέρι θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο αυξάνοντας την αίσθηση της ευθύνης και της οργάνωσης, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα στη δράση και την ανάληψη πρωτοβουλιών. Το τρίγωνο με τον Ήλιο έπειτα βοηθά να νιώθουμε πιο ευχάριστα. Πολύ αργά το βράδυ θα σχηματίσει τη μόνη πιο απαιτητική όψη της ημέρας, ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα που δημιουργεί συναισθηματική τρικυμία.

Η κυρίαρχη όψη της σημερινής μέρας είναι το ευεργετικό τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στα ζώδια της γης που ελαφραίνει την ατμόσφαιρα, και θέτει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να συζητήσουμε νέες ιδέες, να είμαστε πιο επινοητικοί, να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και γιατί όχι να προχωρήσουμε σε μια αγορά ίσως εξοπλισμού ή ηλεκτρονικών μέσων για να κάνουμε ευκολότερη τη ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας και ευνοεί περισσότερο τη διάθεση σας και τις δράσεις σας. Με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα μπορέσετε πιο εύκολα να βρείτε μια καλή λύση, ίσως και πρωτότυπη, προκειμένου να δώσετε τέλος σε μια αγωνία για ένα πρακτικό ζήτημα. Για κάποιους μπορεί να έρθει και μια καλή είδηση για ένα οικονομικό ζήτημα. Το βράδυ με το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα έχετε πιο «κλειστή» διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σάς διευκολύνει σε νοητικό επίπεδο. Αν ψάχνατε μια δημιουργική ιδέα φαίνεται ότι σήμερα μπορεί να έχετε έμπνευση για να βρείτε αυτό που θα εντυπωσιάσει τους συνεργάτες σας. Είναι επίσης μια εξαιρετική όψη για να επικοινωνήσετε με φίλους ή τους ακολούθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να διασκεδάσετε ή να κάνετε μία εκδρομή. Αν επιθυμείτε να κάνετε μια αγορά τεχνολογίας η μέρα προσφέρεται ιδιαιτέρως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ανησυχίες για πρακτικά ζητήματα θα είναι πιο έντονες σήμερα, αλλά η μέρα προσφέρει λύσεις. Ο κυβερνήτης σας Ερμής δημιουργεί τρίγωνο με τον Ουρανό, μία όψη που μπορεί να σας εμπνεύσει και να έχετε πολύ καλές ιδέες. Είναι η κατάλληλη μέρα για να εστιάσετε σε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, και να ανανεώσετε τις μεθόδους, τον εξοπλισμό ή τον τρόπο που το προωθείτε. Από την άλλη αν επιθυμούσατε να αγοράσετε εξοπλισμό για το σπίτι ή το εξοχικό σας, η μέρα προσφέρεται εξίσου.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετική είναι η σημερινή μέρα για σας και από αυτές που πρέπει να αξιοποιήσετε για τους καθημερινούς σας στόχους, και ιδιαίτερα τους επαγγελματικούς. Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε μια εξαιρετική ή πρωτότυπη ιδέα για το πώς θα λυθεί ένα πρόβλημα. Είναι επίσης μια μέρα που μπορεί να ενδιαφερθείτε για μια αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ένα νέο κινητό, έναν υπολογιστή, κλπ.), ή μπορεί ένας συνεργάτης να έχει μια δική του ιδέα που θα διευκολύνει τη δουλειά σας. Η όψη βοηθά και σε νέες γνωριμίες και για να ανοίξετε τον φιλικό σας κύκλο.

ΛΕΩΝ

Η πορεία της Σελήνης στον Κριό και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στο ζώδιο σας συμβάλλει στην τόνωση της ψυχολογίας σας σήμερα. Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια νέα ιδέα, που εφαρμόζοντας την στη δουλειά θα αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες σας. Από την άλλη μπορεί να προκύψει μια θετική οικονομική πρόταση. Οι απογευματινές ώρες είναι ιδανικές για να κάνετε μία κουβέντα με τον άνωτερό σας ή με έναν καλό πελάτη σας. Η μέρα προσφέρεται όμως και για διασκέδαση, για να βγείτε με φίλους και να φλερτάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετική είναι σε γενικές γραμμές η Τρίτη, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής από το ζώδιο σας συναντά σε όψη τριγώνου τον πολυμήχανο Ουρανό. Η κρίση σας θα λειτουργεί άψογα, ενώ μπορεί να έχετε μια φοβερή ιδέα στη δουλειά και να εντυπωσιάσετε τους πάντες. Επίσης είναι μια καλή ημέρα για να διερευνήσετε θέματα που αφορούν σε σπουδές ή το πώς θα κάνετε τη δουλειά σας μέσω διαδικτύου. Η όψη αυτή προσφέρεται και για ταξίδια πιθανώς και μακρινά στο εξωτερικό. Τα θέματα των οικονομικών μπορεί να σας αγχώσουν τις βραδινές ώρες.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό κάνει λίγο πιο απαιτητικές τις σχέσεις σας με τους άλλους, όμως εξαιτίας των θετικών της όψεων βοηθά να έχετε ευχάριστες συζητήσεις. Με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να έχετε μια πολύ καλή ιδέα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή να έχει κάποιο άλλο πρόσωπο από το περιβάλλον σας μια πρόταση που θα σας λύσει τα χέρια στα οικονομικά σας. Η όψη είναι βοηθητική και για θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Το απόγευμα προσφέρεται για να διασκεδάσετε. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου αργά το βράδυ μπορεί να νιώθετε κάπως μετέωροι συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού δε σας αφήνει χαλαρούς ακόμη και στις διακοπές, καθώς το μυαλό σας θα τριγυρίζει σε θέματα της δουλειάς. Η κατάσταση εξομαλύνεται από το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, το οποίο μπορεί να βοηθήσει να βρείτε ενεργή συμπαράσταση από συνεργάτες. Αν έχετε κάποια καλή ιδέα οι συνεργάτες σας θα είναι πιο πρόθυμοι να την ακούσουν. Μπορεί όμως κι εκείνοι να έχουν μια ιδέα που μπορεί να σας συναρπάσει. Πιο θετικό για συναντήσεις και επαφές είναι το βράδυ, ενώ ο παράγοντας σύμπτωση ή τύχη θα παίξει σπουδαίο ρόλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα ξεκινά με μια πιο άτονη διάθεση και με σκέψεις που μπορεί να σας αγχώνουν, όμως αργότερα τα πράγματα διαφοροποιούνται αρκετά. Η Σελήνη στον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Ήλιο, οξύνοντας την αντίληψη σας και δημιουργώντας πιο σταθερά συναισθήματα. Είναι μια ευχάριστη και διασκεδαστική μέρα για τις σχέσεις και για όσα βάλετε στο πρόγραμμα σας να κάνετε. Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού είναι μια πολύ βοηθητική όψη σε θέματα καριέρας. Η μέρα προσφέρεται και για να κάνετε ένα διεξοδικό έλεγχο σε θέματα υγείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια βοηθητική όψη ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στην Παρθένο και τον Ουρανό στον Ταύρο σχηματίζεται και μπορεί να σας βγάλει από κάποιο αδιέξοδο. Μπορεί να έχετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή και μια έμπνευση της στιγμής για ένα δημιουργικό σχέδιο. Ακόμη, μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε μια προσωπική σχέση. Αν είστε νεότεροι σε ηλικία μπορεί να έχετε μια θετική απάντηση από κάποια σχολή, ή ίσως από μια δουλειά που είχατε στείλει βιογραφικό. Καλή μέρα και για ταξίδια. Η Σελήνη στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον στο σπίτι και την οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, είναι αρκετά βοηθητική όψη σε δύο τομείς: στα οικονομικά και τα θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μπορεί με κάποιο τρόπο αυτοί οι δυο τομείς να συνδέονται. Δηλαδή να υπάρχει μια οικονομική βοήθεια από την οικογένεια σας ή να εκμεταλλευτείτε την ακίνητη περιουσία σας και να προκύψει ένα έσοδο. Αν θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές οικιακού εξοπλισμού, η μέρα προσφέρεται. Η Σελήνη στον Κριό προσφέρεται για επαφές, μετακινήσεις, ταξίδια, επαφές με τους φίλους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αρκετά θετική η μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, μολονότι κάποια άγχη για τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά δεν σας εγκαταλείπουν. Με τη Σελήνη στον Κριό μπορεί να είστε λίγο πιο παρορμητικοί στα έξοδά σας κι αυτό να επιβαρύνει το πορτοφόλι σας. Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού δημιουργεί προϋποθέσεις για να βρείτε λύσεις σε θέματα που σχετίζονται με συνεργασίες, σπουδές, ταξίδια. Μπορεί να σας προταθεί μια καινούρια συνεργασία, ή να κάνετε ξαφνικά μια νέα γνωριμία που θα παίξει ρόλο στην επαγγελματική σας ζωή. Από την άλλη μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας κάνει κλικ ερωτικά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 18/08/2022;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 15/08/2022 – 21/08/2022

Πώς θα μας επηρεάσει ο Ερμής από τις 04/08/2022 έως τις 25/08/2022 από την Παρθένο