ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα έχουν τον χειρότερο Μάιο

Tabitha Turner/Unsplash+

Κανείς από εμάς δεν έχει ανοσία σε αποτυχίες και κακές μέρες. Υπάρχουν στιγμές στη ζωή του καθενός μας, που τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδιάσαμε. Και ο Μάιος φαίνεται πως θα έχει αρκετές δύσκολες στιγμές για κάποια ζώδια.

Σύμφωνα με τους αστρολόγους, ο Μάιος του 2024 θα είναι ένας αρκετά δύσκολος μήνας για ορισμένα ζώδια. Θα αντιμετωπίσουν αποτυχίες, απογοητεύσεις και άλλα προβλήματα.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι θα αντιμετωπίσουν αναποδιές τον Μάιο, κυρίως σε σχέση με την επαγγελματική τους ζωή. Η διάθεση για χαλαρότητα θα τους κάνει να απρόσεκτους στη δουλειά, ενώ θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες και στη συνεργασία τους με συναδέλφους. Ίσως χρειαστούν ακόμη και τη βοήθεια προϊστάμενων για να επιλύσουν πιθανά προβλήματα. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, είναι πιθανό να υποφέρουν από ανεκπλήρωτους έρωτες, ενώ όσοι βρίσκονται σε σχέση δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τον/την σύντροφό τους.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θα δυσκολευτούν να επικοινωνήσουν με τους γονείς και άλλα μέλη της οικογένειάς τους τον Μάιο. Αυτό θα προκαλέσει παρεξηγήσεις. Στις ρομαντικές σχέσεις, θα πρέπει να δείξουν κατανόηση και να αναγνωρίσουν ότι όλοι κάνουν λάθη. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κρατήσουν τον έρωτα στη ζωή τους.

Μια συναισθηματική εμπλοκή μπορεί μπορεί επίσης να επηρεάσει απροσδόκητα θέματα σπουδών και εργασίας. Αν και δεν νιώθουν απολύτως ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που θα έχουν, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια, χάρη στην εξυπνάδα και την εφευρετικότητά τους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι τον Μάιο καλούνται να ξεβολευτούν. Να βγουν δηλαδή από τη ζώνη άνεσής τους και επιτέλους να προσπαθήσουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Τα πράγματα ίσως να μην πάνε τόσο καλά στην αισθηματική τους ζωή, καθώς πληγές του παρελθόντος, τους δυσκολεύουν να αναγνωρίσουν και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

Ο Μάιος επίσης θα είναι ένας απαιτητικός μήνας και στα επαγγελματικά, καθώς συνάδελφοι και ανταγωνιστές, αποκτούν προβάδισμα. Πρέπει όμως να παραμείνουν υπομονετικοί και ήρεμοι, να αξιολογήσουν νηφάλια την κατάσταση και να μην κρύψουν τα ταλέντα τους.

 

 

 

Τα ζώδια που θα έχουν τον χειρότερο Μάιο: Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο που ολοκληρώνει τη λίστα με εκείνα που δεν θα έχουν ιδιαίτερη τύχη τον Μάιο. Οι αντιξοότητες θα τους ακολουθήσουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους, με αποτέλεσμα να νιώθουν απογοήτευση και κούραση. Στη δουλειά θα είναι δύσκολο να διατηρήσουν το επαγγελματικό τους πρεστίζ, ίσως και λόγω της εμφάνισης νέων συναδέλφων. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να εργαστούν σκληρότερα για να προστατεύσουν τα επιτεύγματά τους.

Οι ελεύθεροι Ιχθύες, μπορεί να κάνουν γνωριμίες και ραντεβού τα οποία μάλλον θα είναι απογοητευτικά, παρά συναρπαστικά. Και όσοι βρίσκονται σε σχέση, μπορεί να αντιμετωπίσουν συναισθηματική ταλαιπωρία ως αποτέλεσμα της εμφάνισης ενός/μιας πρώην.