ΖΩΔΙΑ

Οι 4 πιο τοξικοί άνδρες του ζωδιακού σε μια σχέση

Pexels

Αν θέλεις να «πατάς στα σίγουρα» και επενδύεις σε μια υγιή επικοινωνία, τότε μια ερωτική σχέση με ένα από τα παρακάτω ζώδια, σίγουρα δεν ενδείκνυται.

Τοξικοί άνδρες και πώς να τους αναγνωρίσεις

Οι πιο τοξικοί άνδρες του ζωδιακού για σχέση Pexels

Oι περισσότεροι άντρες επιδεικνύουν την καλύτερη συμπεριφορά στην αρχή μιας νέας ερωτικής σχέσης. Είναι κατανοητικοί και ενεργούν με μεγάλη προσοχή, κάνοντας τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια σου. Ωστόσο, οι τοξικοί άντρες, κρύβουν τη χειρότερη πλευρά τους, μέχρι να γίνεις αναπόσπαστο στοιχείο στη ζωή και την καθημερινότητά τους.

Υπάρχουν άντρες που τα επίπεδα τοξικότητας τους, κάνουν τον πυρηνικό σταθμό του Τσερνόμπλ, να μοιάζει με βόλτα στο λούνα παρκ. Θα φροντίσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, να αποκτήσουν τον έλεγχο της σχέσης και συχνά και τον έλεγχο της ζωής σου.

Παρακάτω θα βρεις τους 4 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, που τείνουν να γίνουν τοξικοί και ελεγκτικοί.

Οι πιο τοξικοί άνδρες των ζωδίων

Κριός

Οι άνδρες Κριοί, είναι προκλητικοί και ενδιαφέροντες ταυτόχρονα. Ωστόσο, έχουν μια εγωιστική πλευρά, η οποία μπορεί να σε κάνει να κλαις συχνά. Θέλουν πάντα να έχουν αυτό που θέλουν και η γνώμη σου τελικά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί δεν τους αρέσει να παρεμβαίνει κανείς. Έχουν την τάση να κρατούν την ευαίσθητη πλευρά τους στο πίσω μέρος και σίγουρα μπορούν να μετατραπούν σε έναν από εκείνους τους ψυχρούς, σκληρούς άντρες που συνεχίζουν να σε προσβάλλουν ή να σε πληγώνουν. Η τοξική τους συμπεριφορά είναι καθαρό δηλητήριο.

Ταύρος

Οι κατά τα άλλα πολύ τρυφεροί άνδρες Ταύροι, μπορεί να γίνουν πολύ κτητικοί. Παρουσιάζουν τον εαυτό τους ως ευγενικό και υπομονετικό, αλλά έχουν μια ισχυρή χειριστική και κυρίαρχη πλευρά. Μπορεί να γίνουν πολύ ανασφαλείς και αυτό τους κάνει να θέλουν να ελέγχουν τα πάντα.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι ερωτεύονται χρησιμοποιώντας τη νοημοσύνη τους. Έχουν μια φιλική και ευέλικτη πλευρά, αλλά η δυαδικότητα τους αναδεικνύει μια τρομακτική μάσκα που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι ο χειρότερος άνθρωπο στον κόσμο. Όταν θυμώνουν, η «από καρδιάς σκέψη» πετάει από το παράθυρο και γίνονται σούπερ κτητικοί. Πώς; Aναπνέουν πάνω από το κεφάλι σου και σε πνίγουν, πνίγοντας κάθε ίχνος προσωπικού σου χώρου.

Υδροχόος

Οι άνδρες Υδροχόοι είναι επαναστάτες. Είναι ανθεκτικοί και «παγωμένοι», ενώ δεν εμπιστεύονται εύκολα. Επομένως μπορεί να είναι δύσκολο να παραδοθεί σε εσένα. Είναι ακόμα πιο δύσπιστοι όταν η τοξική τους πλευρά χτυπάει κόκκινο. Ακόμα και η οικογένεια και οι φίλοι σου μπορεί να είναι ένας πιθανός εχθρός για έναν Υδροχόο σε σχέση.