ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 24/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Πανσέληνος του Απριλίου σχηματίζεται τα ξημερώματα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού με τη Σελήνη στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, κάνοντας την Τετάρτη μια μέρα με ιδιαίτερη ένταση και ίσως και κάποια απρόοπτα. Η αντίθεση Σελήνης Ήλιου δημιουργεί ένα κλίμα πόλωσης κι από την άλλη με κάποιο τρόπο καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα σε 2 επιλογές τι θέλουμε περισσότερο. Δεν χρειάζεται όμως να βιαζόμαστε. Το να αφεθούμε στον παρορμητισμό μας, είναι απλά επικίνδυνο.

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη είναι μια ιδιαίτερη μέρα που όλοι κάτι θα θέλουν και θα σας απευθύνονται, δημιουργώντας σας έτσι μια εσωτερική πίεση, καθώς θα προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε στις δικές σας προτεραιότητες. Τουλάχιστον προσπαθήστε εσείς να συγκεντρωθείτε σε 1- 2 σημαντικά πράγματα και πείτε και μερικά όχι. Ένας τομέας που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, είναι αυτός των οικονομικών.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα ξεκινά με αρκετές έγνοιες, αλλά στην πορεία νιώθετε μεγαλύτερη ένταση, καθώς η Σελήνη μετά το σχηματισμό της Πανσελήνου εξακολουθεί να δίνει έμφαση στις σχέσεις σας. Σε κάθε περίπτωση, όταν έχουμε Πανσέληνο η ασφαλέστερη οδός είναι αυτή της δράσης και της ψυχραιμίας. Εστιάστε στο εδώ και τώρα και σταματήστε να δικαιολογείτε ίσως κάποιες δύσκολες ή κακές συμπεριφορές των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς η Σελήνη μετά το σχηματισμό της Πανσελήνου τα ξημερώματα συνεχίζει την πορεία της στον Σκορπιό, δημιουργεί ένα κλίμα αυξανόμενου εκνευρισμού και πίεσης στην μέρα σας. Σε αυτή την περίοδο πρέπει να προσπαθείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και όχι να την σπαταλάτε. Είναι μέρα που μπορεί πιο εύκολα να κουραστείτε γι’ αυτό ασχοληθείτε πιο πολύ με τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καθώς μετά το σχηματισμό της Πανσελήνου τα ξημερώματα, η Σελήνη συνεχίζει στον Σκορπιό, το κλίμα ζωντανεύει, αλλά μαζί μπορεί να ζωντανέψουν και εντάσεις. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς με τους άλλους για όσα νιώθετε, μην το πάτε πλαγίως κατά την συνήθη τακτική σας κι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με ένα συνεργάτη ή ένα σημαντικό πρόσωπο καλύτερα να μιλήσετε ξεκάθαρα.

ΛΕΩΝ

Η έμφαση σήμερα με την Πανσέληνο στον Σκορπιό είναι στο χώρο του σπιτιού, αλλά από την ίδια πηγή φαίνεται ότι προέρχεται και κάποιο στρες. Φυσικά και από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις που έχετε στην καριέρα μπορεί να προκύψει ενόχληση. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί και μην αντιδράτε σπασμωδικά σε ό,τι μπορεί να συμβαίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με μια φρενίτιδα έρχεται η σημερινή μέρα, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό να δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση στην καθημερινότητα σας. Έτσι θα έχετε πολλά να κάνετε κι ευτυχώς που είστε τύποι που εύκολα συγκεντρώνεστε. Η σημερινή μέρα μπορεί να σας παιδέψει, γιατί μπορεί να προκύψουν κι έκτακτες υποχρεώσεις. Αφήστε περιθώρια για αυτοσχεδιασμό στο πρόγραμμα.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να προετοιμάσετε τον εαυτό σας ψυχολογικά για να ανταποκριθείτε στις πολλές απαιτήσεις που μπορεί να παρουσιάζονται τόσο στο σπίτι όσο και στην δουλειά. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει σήμερα. Πέρα από αυτό φαίνεται κι ότι κι η διάθεση σας μπορεί να είναι λίγο πιο βαριά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σχηματίζοντας την Πανσέληνο του Απριλίου κι ενώ σε γενικές γραμμές είστε πολύ καλοί στο να ελέγχετε το συναίσθημα σας, σήμερα μπορεί να ανακαλύψετε ότι αυτή η αρετή σας μπορεί να πάει περίπατο αν κάποιος-α σας προκαλέσει σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μην χαθείτε σήμερα στα νεύρα και την ένταση πιέζοντας τον εαυτό σας και τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη σχηματίζει την Πανσέληνο του Απριλίου στον Σκορπιό και όσο παραμένει σε αυτό το ζώδιο στο υπόλοιπο της ημέρας, δημιουργεί ένα κλίμα πόλωσης. Σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να απέχετε συνειδητά από έριδες, να πάρετε τα πράγματα πιο χαλαρά και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες χωρίς να μοιράζετε το χρόνο σας για να εξυπηρετήσετε άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιθανώς σήμερα να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στο χώρο εργασίας ανάμεσα στους συνεργάτες σας ή να έχει προκύψει κάτι σε μια φιλική σχέση, που χρειάζεται διερεύνηση πριν βγάλετε συμπεράσματα. Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά δεν σας αφήνουν να κάνετε τη δουλειά σας κι αυτό προσθέτει και σε σας άγχος και στρες. Φυσικά ενδέχεται να θέλετε να κάνετε κι εσείς κάποιες παρατηρήσεις σε άτομα στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα τα πράγματα μες τη μέρα αποκτούν ξαφνικά μια διάσταση έντασης, ενώ οι ρυθμοί μπορεί να γίνουν πιο ασφυκτικοί. Μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο προς αντιμετώπιση στη δουλειά ή στο σπίτι κι αυτό να σας δημιουργήσει άγχος αλλά και εκνευρισμό. Κοιτάξτε να είστε ψύχραιμοι και μην αντιδράτε σπασμωδικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα μπορεί να σας βάλει δύσκολα αγαπητοί μου Ιχθύες αφού η μετά το σχηματισμό της Πανσελήνου η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό, δημιουργώντας ένα σχετικό νευρικό κλίμα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι περισσότερο σε θέματα επικοινωνίας με τους άλλους στη δουλειά, ή στις επαφές σας με τους ανθρώπους.