ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Απριλίου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζει περισσότερο το ροζ φεγγάρι

Pexels

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος, που θα παίξει με την ψυχολογία μας και θα μας πιέσει συναισθηματικά. H Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr δίνει τις προβλέψεις της για την πρώτη Πανσέληνο του 2024.

H Πανσέληνος του Απριλίου, που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, ειναι γνωστή και ως ροζ φεγγάρι. Από τη μία θα μας κάνει πιο ανήσυχους και μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις μας ή να μας οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα και ρήξεις. Από την άλλη θα μας δώσει την ευκαιρία να αναγεννηθούμε, υπενθυμίζοντάς μας ότι η αλλαγή είναι το μόνο σταθερό στη ζωή μας. Ποια είναι όμως τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο;

Ταύρος

Η Πανσέληνος του Απριλίου, σχηματίζεται απέναντί σας και επηρεάζει τον γάμο, τις σημαντικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Γενικά θα κάνετε μια «αξιολόγηση» σε άτομα που εσείς θεωρείτε σημαντικά στη ζωή σας. Αν βιώνετε συνθήκες ασφυξίας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, θα νιώσετε έντονη συναισθηματική πίεση και θα θέσετε τα όρια σας. Επειδή η Πανσέληνος είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία, ίσως έρθουν στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα που μέχρι κρύβατε κάτω από το χαλάκι, αλλά με βίαια ξεσπάσματα.

Επίσης, με την Πανσέληνο μπορεί να έρθουν στο φως και κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις, που έχουν γίνει στο παρελθόν και τώρα να μάθετε κάποιες αλήθειες που από τη μία θα σας πληγώσουν, αλλά θα σας ξεκαθαρίσουν την εικόνα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Βέβαια, αυτό το ροζ φεγγάρι μπορεί να φέρει και κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας, το οποίο να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και να φέρει τα πάνω-κάτω. Οι αλλαγές που έρχονται είναι μόνο για καλό, έστω και αν στην αρχή αυτό δεν φαίνεται.

Λέων

Την προσοχή σας στον τομέα καριέρας-οικογένειας στρέφει η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 24 Απριλίου στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου και σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Δεν θα είναι μια εύκολη Πανσέληνος για εσάς καθώς αγγίζει τον ψυχισμό σας και επειδή είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και ο Ερμής είναι ανάδρομος, ίσως φέρει στην επιφάνεια λάθη του παρελθόντος που τα κλωθογυρίζετε στο μυαλό σας.

Θα υπάρχουν επίσης εντάσεις, ίσως και αλλαγές στις επαγγελματικές και στις οικογενειακές σχέσεις. Και επειδή όλοι με αυτό το φεγγάρι θα είναι πιο συναισθηματικοί, χρειάζεται διπλωματία και όχι ανεβασμένους τόνους. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομακρυνθείτε με από ό,τι σας προκαλεί τοξικότητα και σας πιέζει, χωρίς όμως να λειτουργήσετε παρορμητικά. Η περίοδος από την Πανσέληνο και για τις επόμενες 2 εβδομάδες ενδείκνυται για να αλλάξετε και να πετάξετε ό,τι δεν σας αρέσει και δεν σας ικανοποιεί. Προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Σκορπιός

Είστε οι οικοδεσπότες της Πανσελήνου του Απριλίου και αυτό το ροζ φεγγάρι θα βγάλει στην επιφάνεια τον κακό σας εαυτό, τους φόβους σας, τα άγχη, θα σας κάνει να έχετε συναισθηματικά ξεσπάσματα και έντονες μεταπτώσεις στη διάθεση σας. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας οι αλλαγές είναι σχεδόν δεδομένες και ίσως να αισθάνεστε μπερδεμένοι και ψυχολογικά πιεσμένοι. Θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι και κάθε πρόβλημα που θα παρουσιάζεται θα το αντιμετωπίζετε με την καρδιά σας και όχι με τη λογική και αυτό θα σας εξουθενώσει.

Η σύγχυση θα είναι έντονη καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος. Είστε όμως πιο δυνατοί από τις δυσκολίες και το ξέρετε. Απλά δώστε και στους άλλους τον χρόνο που χρειάζονται. Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε τα λάθη. Το κακό είναι να αυτομαστιγωνόμαστε ή να κατηγορούμε πάντα τους άλλους και να απομακρυνόμαστε από αυτούς που μας αγαπάνε. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνει η Πανσέληνος να αλλάξετε συνήθειες που σας κουράζουν και σας εξαντλούν και δώστε προσοχή σε υγεία και σχέσεις.

Υδροχόος

Δέχεστε την έντονη επιρροή της Πανσελήνου στον άξονα καριέρας-οικογένειας και μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση σε αυτούς τους τομείς. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές που ενδεχομένως να επηρεάσουν το μέλλον της δουλειά σας και αυτό να σας αγχώσει και να σας στρεσάρει. Επίσης, με κάποιον τρόπο οι εξελίξεις στην εργασία σας, μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση με το ταίρι σας ή την οικογένεια σας, ή και το αντίθετο.

Μη βιάζεστε ούτε στις αποφάσεις σας ούτε στις μετακινήσεις σας, διότι έχουμε και ανάδρομο Ερμή. Το ροζ φεγγάρι του Απριλίου μπορεί να δείξει την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε, κάνοντας τη δική σας επιχείρηση ή τη δική σας οικογένεια. Επιστρατεύστε όσο μπορείτε τη λογική που σας χαρακτηρίζει και κάντε όση υπομονή μπορείτε, αλλιώς ετοιμαστείτε για αλλαγές… με ό,τι μπορεί να περιλαμβάνει αυτή η λέξη.