ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 25/4

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 24 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Η Πέμπτη μπορεί να είναι παραγωγική μέρα. Εκμεταλλευτείτε τη για να βγάλετε περισσότερες υποχρεώσεις και μην φορτώνετε το Σαββατοκύριακο. Κάποια απρόοπτα μέσα στη μέρα μπορεί να προκύψουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι δυσάρεστα. Αντιθέτως μπορεί να μιλάμε και για ουρανοκατέβατη τύχη.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό, σας βρίσκει να ασχολείστε με τα πρακτικά θέματα της δουλειάς, των οικονομικών και της καθημερινότητας σας. Σε κάθε περίπτωση η σημερινή μέρα δεν είναι αρνητική για σας αλλά θα πρέπει να πειθαρχήσετε λίγο περισσότερο σε θέματα οικονομικά. Μπορεί να έχετε μια ουρανοκατέβατη πρόταση με θετικό πρόσημο και για τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντι σας στον Σκορπιό και σας καλεί να γίνετε λίγο πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Κάντε σωστό καταμερισμό του χρόνου σας μέσα στη μέρα ώστε να προλάβετε να ασχοληθείτε με αυτά που «πρέπει» αλλά και αυτά που εσείς επιθυμείτε. Ακόμη αν έχετε κάποιο πρόβλημα που δεν μπορείτε να σκεφτείτε μόνοι σας μια λύση δεν είναι κακό να απευθυνθείτε σε κάποιο πρόσωπο που έχει περισσότερη εμπειρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις σας, τη δουλειά, τα οικονομικά αλλά και τα «πρέπει» που αναφέρονται στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αξιοποιήστε τις πρωινές ώρες για να φρεσκάρετε το βιογραφικό σας, να ψάξετε ίσως μα δουλειά διαδικτυακά ή να μιλήσετε σε φίλους να σας έχουν υπόψη στην περίπτωση που ψάχνετε για μια νέα δουλειά. Φυσικά ακόμη κι αν εργάζεστε έχετε πολλά περιθώρια να βελτιώσετε τη δουλειά σας με πρακτικές κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πέμπτη είναι μια θετική μέρα για σας και μπορείτε να επιτύχετε πολλά σε θέματα δουλειάς, αρκεί να ξέρετε πως θα διαχειριστείτε τόσο το χρόνο όσο και τη διάθεση τη δική σας αλλά και της ομάδας των συνεργατών σας. Από την άλλη μπορεί τα θέματα της προσωπικής σας ζωής να σας απασχολούν περισσότερο και να μη νιώθετε ότι παίρνετε αυτά που θέλετε. Αφήστε το χρόνο να δείξει ποιος πρέπει να μείνει και ποιος όχι στο πλευρό σας. Οι πιέσεις και οι αναλύσεις δεν βγάζουν πουθενά.

ΛΕΩΝ

Η Πέμπτη είναι μια κάπως πιο συναισθηματική και κουραστική μέρα και πιθανώς να μην έχετε πολλή όρεξη να κάνετε όσα πρέπει. Μπορεί η διάθεση σας να είναι λίγο πεσμένη ή να μην μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό που θέλει η καρδιά σας, γιατί κάτι σας δεσμεύει ή σας περιορίζει. Ειδικά τις βραδινές ώρες μπορεί να νιώθετε πιο ζορισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πέμπτη σας βρίσκει σε μια νοσταλγική διάθεση να επικοινωνήσετε με άτομα του φιλικού ή επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και μάλιστα ίσως κανονίσετε μαζί τους μια έξοδο. Ακόμη αν νιώθετε ότι σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική έχουν ατονήσει κάπως τα πράγματα, σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να αναλάβετε μια πρωτοβουλία και να ανανεώσετε αυτή την επαφή. Γενικά η Πέμπτη είναι μια ήπια μέρα για σας και ευνοεί θέματα επικοινωνίας ή και μετακινήσεων.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Κρόνο δίνει μια πρακτική διάσταση στη μέρα σας και σας ωθεί να δείτε πιο σοβαρά θέματα των οικονομικών. Μολονότι η όρεξη σας για έξοδα φαίνεται ότι δεν ανακόπτεται εύκολα τουλάχιστον να τα κάνετε λίγο πιο συνειδητοποιημένα και πειθαρχημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας θέλει πρωταγωνιστές της μέρας με όσο άγχος μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο αλλά και με το αντίστοιχο κέρδος. Στο μυαλό σας έχετε όλα τα νέα σχέδια που θέλετε να επιτύχετε αλλά μπορεί κάποιος σήμερα να σας υπενθυμίζει κάποιες κακές στιγμές του παρελθόντος ή να προσπαθεί να σας μεταδώσει την δική του αρνητική στάση. Έχετε μπροστά σας πολλές ευκαιρίες να κάνετε τα πράγματα όπως τα έχετε ονειρευτεί γι’ αυτό αφήστε πίσω σας ό,τι και όποιον δεν αλλάζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που ίσως η ανάγκη για ξεκούραση είναι πιο έντονη από τις άλλες μέρες. Από την άλλη πλευρά μπορεί να συνειδητοποιείτε πόσο πολύ έχετε αλλάξει εσείς οι ίδιοι, πόσο διαφορετικά βλέπετε τα πράγματα πια κι ότι ίσως πλέον δεν σας ενθουσιάζουν οι ίδιες καταστάσεις ή και οι ίδιοι άνθρωποι αλλά αυτό δεν είναι κακό. Είναι απλώς μέρος της εξέλιξης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πέμπτη φέρνει ένα κύμα εξωστρέφειας σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες κι έτσι θα αναζητάτε φίλους και παρέα για να κανονίσετε μαζί τους κάποια έξοδο. Πέραν τούτου η σημερινή μέρα είναι θετική αν θέλετε να κάνετε κάποια προώθηση της δουλειάς ή των στόχων σας και να βρείτε υποστήριξη.  Προσπαθήστε να μην ζορίζεστε πολύ γιατί έτσι χαλάτε μόνοι σας τη διάθεση σας κι αυτό το εκπέμπετε και στους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πέμπτη έρχεται με πολύ πρακτικό προσανατολισμό. Έτσι φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν πρακτικά ζητήματα της δουλειάς ή και των οικονομικών σας. Σήμερα προσέξτε την αυστηρή κριτική απέναντι στους άλλους. Αν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε ίσως είναι καλύτερα να μην πείτε τίποτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό κάνει την Πέμπτη μια μέρα κατάλληλη για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να ψάξετε για νέες εικόνες, φρέσκιες ιδέες και περιπέτειες. Σε κάθε περίπτωση η μέρα προσφέρεται να είστε δημιουργικοί, να αφήσετε τη φαντασία σας να σας ταξιδέψει και να μην δεσμευτείτε με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι αν εργάζεστε πρέπει να αφήσετε ακάλυπτες τις υποχρεώσεις σας.