ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που γεννήθηκαν με νεύρα

Εντάξει, όλοι έχουμε νεύρα πού και πού και φτάνουμε στα όριά μας, διότι άνθρωποι είμεθα. Θα σου χυθεί ζεστός καφές ή θα ακούσεις τη μεγαλύτερη πιθανή κοτσάνα στη δουλειά. Υπάρχουν όμως εκείνοι οι άνθρωποι που χάνουν την ψυχραιμία τους λίγο πιο εύκολα, επειδή δεν ξύπνησαν από τη λάθος πλευρά ή επειδή κάποιος τους κοίταξε στραβά. Από τη μία, είναι καλό για τους ίδιους που εκδηλώνουν το θυμό τους και εκτονώνονται, αλλά το πρόβλημα ξεκινά όταν το κάνουμε σε δικούς μας ανθρώπους (ειδικά όταν μιλάμε για ζευγάρια) και δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Αν ανήκεις σε ένα από τα τέσσερα ζώδια που το κάνουν, ευχόμαστε καλή τύχη στους δικούς σου και προτείνουμε σε εσένα να ξεκινήσεις μποξ.

 

Κριός

Γνωστός για τον παρορμητισμό και την επιθετικότητά του, είναι καλύτερο να μη βρίσκεσαι πολύ κοντά του όταν τον κυριεύει η τσαντίλα. Δε φημίζεται για την υπομονή του και είναι αυτός ο άνθρωπος που θα δεις στο δρόμο να καταριέται κάποιον σε ένα παράλογο μονόλογο. Τι να κάνεις; Πρότεινέ του επιτόπου να πάτε για scuba diving. Τα extreme sports είναι η όαση στη ζωή του.

Καρκίνος

 Σε εκπλήσσει; Κι όμως, το πιο ευαίσθητο και συναισθηματικό ζώδιο μπορεί να γίνει αμέσως τούρμπο, αν τον αναστατώσεις ψυχολογικά. Εκεί που είναι γλυκός και ψύχραιμος, μπορεί να «πατήσει» φωνές όταν τσακώνεται και νιώθει ότι αδικείται. Τι να κάνεις; Να έχεις πάντα γλυκό ή παγωτό στο ψυγείο και την αγαπημένη του σειρά έτοιμη για να του δείξεις ότι τον αγαπάς ακόμα και όταν παίρνει διαζύγιο από τη λογική.

Διάβασε κι αυτό: Τα 3 ζώδια που είναι πιο καχύποπτα μέσα στη σχέση τους

Λέων

Έντονο ζώδιο, με ναρκισσιστικά στοιχεία και έκρυθμη προσωπικότητα. Δεν τους ενδιαφέρει αν βρίσκονται σε δημόσιο χώρο ή στο σαλόνι τους. Αν τους θίξεις με οποιονδήποτε τρόπο, θα πάθουν κρίση και δε θα σκεφτούν ότι γίνονται «ρόμπα». Μη σε στενοχωρήσω, αλλά δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Απομακρύνσου ησύχως και δως του χρόνο να αποφορτιστεί.

Σκορπιός

Όλα είναι μέλι γάλα, μέχρι τη στιγμή που τα πράγματα δε θα γίνονται με το δικό του τρόπο. Είναι σαν να βλέπεις τη μεταμόρφωση ενός μικρού ποντικού σε απειλητική αρκούδα, μέσα σε 2 δευτερόλεπτα. Μπορεί να γίνει βίαιος; Ενδεχομένως. Τι να κάνεις; Να τρέξεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και μη σκεφτεί καν να πάρεις κινητό ή κλειδιά μαζί σου.