ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 26/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκεύη 26 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη δείκτης της διάθεσης και της καθημερινότητας μας περνά τα ξημερώματα στον Τοξότη, κάνοντας κάπως πιο ανάλαφρη τη διάθεση μας. Η μοναδική κύρια όψη της Σελήνης σε όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα κάνοντας μας λίγο πιο συναισθηματικούς. Η όψη προσφέρεται για οικονομικές διαπραγματεύσεις, τακτοποιήσεις, έρευνα σε βάθος. Σήμερα ο Ερμής βγαίνει από τη στάση του και συνεχίζει ακάθεκτος και ορθόδρομος πλέον την πορεία του στον Κριό μέχρι τις 15/05.

ΚΡΙΟΣ

Μια πιο συμπαθητική μέρα όπως είναι η σημερινή, μετά από μια ιδιαίτερα έντονη Πανσέληνο σημαίνει ότι πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Η Σελήνη στον Τοξότη είναι βοηθητική για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα, για ζητήματα σπουδών, για να οργανώσετε τα μελλοντικά σας πλάνα. Μέσα σε όλα καλό βέβαια είναι να προσέχετε λίγο περισσότερο και τα θέματα της υγείας σας και να ξεκουράζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αρκετά πιο ουδέτερη η σημερινή μέρα για σας, με έμφαση στις πρακτικές πλευρές της καθημερινότητας σας αλλά και σε θέματα οικονομικά. Μετά από την αναστάτωση των προηγούμενων ημερών με την επιρροή της Πανσελήνου σήμερα θα νιώσετε κάπως πιο ήρεμοι. Πολύ πιο ήρεμο το βράδυ σας δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε λίγο περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά απαιτητική μέρα η σημερινή, καθώς η Σελήνη απέναντι σας κάνει όλους να στρέφονται σε σας για λύσεις. Οι επαφές και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν σήμερα αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις διαφορές με άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς. Το βράδυ θα είναι αρκετά πιο χαλαρό και βοηθητικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την προσοχή σας σε θέματα δουλειάς και υγείας στρέφει η Σελήνη στον Τοξότη. Επειδή στο ξεκίνημα της Μεγάλης Εβδομάδας θα έχετε ένα πολύ πιο απαιτητικό πρόγραμμα μην αναβάλλετε δραστηριότητες που μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να τις φέρετε εις πέρας σήμερα και το Σαββατοκύριακο. Μπορεί τις πρωινές ώρες να σας προβληματίσει κάτι στα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

Η Παρασκευή είναι σίγουρα η πιο άνετη μέρα της εβδομάδας για σας με τη Σελήνη να προχωρά στον Τοξότη, γι’ αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια, καλύτερη διάθεση και οι συνθήκες τόσο στη δουλειά όσο και στις υπόλοιπες δραστηριότητες σας δεν θα σας ζορίσουν ιδιαίτερα. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα των υποχρεώσεων σας όσο και στα θέματα των προσωπικών σας σχέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αρκετά πιεστική η Παρασκευή καθώς ίσως είναι δύσκολο να βγάλετε συμπεράσματα σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες. Ειδικά τις πρωινές ώρες που η Σελήνη από τον Τοξότη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα ίσως να έχετε τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης πάνω σε κάποια πράγματα που αφορούν στη δουλειά και τα λόγια σας να είναι φορτισμένα σε συναισθηματικό επίπεδο. Αν μπορείτε προσπαθήστε σημαντικές συζητήσεις να τις ορίσετε μετά το μεσημέρι.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να αξιοποιήστε στο έπακρο τη σημερινή μέρα καθώς είναι από αυτές που πιο εύκολα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και μέσω διαλόγου και επικοινωνίας με τους άλλους. Είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε την δουλειά σας, να διαφημίσετε το έργο σας να έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή και πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα στο χώρο της δουλειάς. Η μέρα προσφέρεται αν θέλετε να κάνετε κάποιο ταξίδι ή να οργανώσετε μια εκδρομή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη ελαφραίνει κάπως την ατμόσφαιρα μετά από αρκετές ημέρες που μπορεί να ζοριστήκατε με την επιρροή της Πανσελήνου. Η μέρα μπορεί να είναι πολύ βοηθητική για τα θέματα της επικοινωνίας αρκεί να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα, να βασίζεστε περισσότερο στο μυαλό και τη λογική σας και όχι σε υποκειμενικές απόψεις και ιδέες. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη επιστρέφει στο ζώδιο σας και σας ενεργοποιεί αυξάνοντας τη ζωτικότητα, αλλά και το βαθμό ευαισθησίας σας σε αυτά που ακούτε ή βλέπετε. Σήμερα η μέρα προσφέρεται για να παρασυρθείτε από το συναίσθημα. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. δείξτε υπομονή αν εμφανίζονται προβλήματα στη δουλειά την τελευταία στιγμή και προσοχή επίσης στα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη περνώντας στον Τοξότη τα ξημερώματα σας κάνει να συνειδητοποιείτε περισσότερο την ανάγκη που έχετε στην καθημερινότητα σας να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας. Αν τα καταφέρετε εκμεταλλευτείτε μια σχετικά πιο ήρεμη μέρα σήμερα για να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για όσα επιθυμείτε. Αν στη δουλειά αντιμετωπίζετε δυσκολίες σήμερα στραφείτε στους συνεργάτες σας γιατί μπορεί να έχουν μια καλύτερη ιδέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Τοξότη από νωρίς το πρωί επιττέπει μεγαλύτερη άνεση κινήσεων και ευελιξία. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τη μέρα αν έχετε κάποια επαγγελματικά ραντεβού, μια σύσκεψη, κάποιες επαφές που θέλετε να κάνετε για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Απλά αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Προσοχή τις πρωινές ώρες και σε σπατάλες ή αχρείαστα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα θέματα της δουλειάς σάς απασχολούν περισσότερο σήμερα. Μια αμφιθυμία και πολλές διαφορές στον τρόπο ανάληψης δράσης θα είναι έντονα και θα είναι δύσκολο να ομονοείτε με τους συνεργάτες. Ειδικά τις πρωινές ώρες που είναι πιο πιεστικές θα σας πρότεινα να αποφύγετε τέτοιες συζητήσεις. Ακόμη καλό θα ήταν να αποφύγετε και συζητήσεις με το σύντροφο σας γιατί μπορεί να ακούσετε παράπονα ότι ασχολείστε πιο πολύ με τη δουλειά. Το βράδυ είναι σχετικά πιο χαλαρό.