ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι πιο καχύποπτα μέσα στη σχέση τους

Μπορεί να σε ξεγελούν με τη γλυκύτητά τους ή επειδή είναι εξαιρετικοί φίλοι, αλλά μη γελιέσαι. Η ερωτική σχέση δεν είναι το φόρτε τους, για τον πολύ απλό λόγο ότι δυσκολεύονται να εμπιστευτούν. Όσο και να λατρεύουν το ταίρι τους, πάντα θα υπάρχει ένα ψήγμα καχυποψίας και θα έχουν μία «πισινή» σε περίπτωση που κάποιος τους απογοητεύσει. Και, σύμφωνα με αυτούς, είναι θέμα χρόνου.

 

Καρκίνος

Δεν είναι τυχαίο που είναι καβούρια και βαδίζουν με πλάγια βήματα. Μπορεί να έχουν τρομακτική ενσυναίσθηση απέναντι στους άλλους, αλλά σε ό,τι αφορά τους ίδιους, κλείνονται (κυριολεκτικά) στο καβούκι τους, γιατί μόνο εκεί νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά. Χρειάζεται να τους μιλάς σαν να είναι μικρά παιδιά. «Ναι, σ’αγαπάω μέχρι τον ουρανό». «Όχι, κανείς δεν είναι τόσο καταληκτικός όσο εσύ».

Δες κι αυτό: οι 7 ατάκες που δεν πρέπει να πεις στο ταίρι σου (για το καλό και των δυο σας)

Σκορπιός

Είναι βέβαιος ότι κρατάς μυστικά κρυφά και ντοκουμέντα και δεν του το βγάζεις από το μυαλό. Επειδή είναι ο ίδιος ευμετάβλητος, θεωρεί ότι, όσοι δεν είναι σαν αυτούς, έχουν κάποιο πρόβλημα και κάτι κρύβουν. Αντί να καταλάβουν ότι χρειάζονται έναν πιο σταθερό σύντροφο ώστε να εξισορροπείται η δική τους «τρέλα», αυτό είναι που τελικά τους τρομάζει.

Υδροχόος

Ο απρόβλεπτος του ζωδιακού είναι και η πιο δύσκολη περίπτωση. Τη μία στιγμή μπορεί να νιώθει φανταστικά και να εμπιστεύεται τους πάντες, αλλά όταν «πέφτει» ψυχολογικά ή αγχώνεται πολύ, νομίζει ότι κανείς δεν τον καταλαβαίνει και μπορεί να παρανοήσει επειδή νομίζει ότι οι δικοί του άνθρωποι θέλουν το κακό του. Όπως και στα άλλα 2 ζώδια, έτσι και εδώ πρέπει να τον καθησυχάζεις και να του υπενθυμίζεις την αγάπη σου.