ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Σε αυτό το μέρος θα ανακαλύψεις τον ‘Ζεν’ εαυτό σου

Δεν χρειάζεται να έρθει το καλοκαίρι για να ξεκινήσεις τη γυμναστική. Άλλωστε, εκτός από το να "χτίσεις" κορμί για την παραλία, ένας καλός λόγος για να βάλεις τη γυμναστική στο πρόγραμμά σου είναι και το γεγονός πως, μεταξύ άλλων, ωφελεί και την ψυχική σου υγεία.

Η ευεξία που νιώθεις μετά από κάθε είδους άσκηση είναι αξία ανεκτίμητη, ειδικά αν η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη από αμέτρητες υποχρεώσεις, κούραση και στρες. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να εκτονώνεις όλο το στρες της ημέρας σε οποιοδήποτε είδος άσκησης. Θα αποβάλλεις το άγχος και θα χαλαρώσεις.

Ισορροπία σώματος και μυαλού. Άσκηση, αποτοξίνωση, καλή διάθεση. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να αποκτηθούν όλα αυτά, με μία προϋπόθεση: η προσπάθεια να γίνεται στοχευμένα. Αυτός είναι ο δρόμος που ακολουθεί το Zen Me studio, προσφέροντας μαθήματα Yoga και Pilates! Βάλε στο πρόγραμμα να το κάνεις τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και θα μας θυμηθείς. Ο χώρος, από μόνος του θα σε εμπνεύσει να το κάνεις.

 

Αν δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι και τι κάνει το καθένα, θα σου πούμε εμείς.

Pilates είναι η άσκηση που γυμνάζει μυαλό και σώμα, συνδυάζοντας τη δύναμη όλου του σώματος με επίκεντρο το κέντρο του, την ευλυγισία και την ευθυγράμμιση. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται είτε σε στρωματάκι είτε στα ειδικά μηχανήματα, κατά μόνας ή στα πιο οικονομικά προγράμματα.

Υοga, πάλι, είναι η άσκηση που μπορεί να συνδυάσει τη μυική δύναμη, την αντοχή, την ευλυγισία και την πνευματική ισορροπία, με τις εξειδικευμένες δασκάλες του Ζen me να διδάσκουν Ηatha & Vinyasa Yoga.

Το τι θα επιλέξεις ή αν θα κάνεις έναν συνδυασμό και των δύο, είναι στο χέρι σου. Μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα είδη σωματικής άσκησης μέχρι να καταλήξεις ποιο είναι αυτό που σε ικανοποιεί και σου ταιριάζει περισσότερο. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.

Τα προγράμματα του Zen Me Studio είναι διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να σε καθοδηγήσουν με απλό και πολύ εύκολο τρόπο να ανακαλύψεις τον ‘Ζεν’ εαυτό σου και να ζήσεις μια πιο Ζεν ζωή.

Eαν πάλι δεν είσαι ούτε ο τύπος του Pilates ούτε της Υοga, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από πολλά και διαφορετικά είδη μασάζ όπως σουηδικό, μυοχαλαρωτικό, λεμφικό, μασάζ κυτταρίτιδας και ρεφλεξολογία. Αμέ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να κλείσετε δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα yoga & pilates, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Zen me καθημερινά 12:00 – 20:00 μ.μ στο 210 -3612724.

Διεύθυνση: Σκουφά 73, Κολωνάκι

Website: www.zenme.gr