ADIDAS

Το μόνο που χρειάζεσαι για να γυμναστείς είναι η αυτοπεποίθησή σου

Θα το ομολογήσω. Η τελευταία φορά που θυμάμαι τον εαυτό μου σε ένα ομαδικό πρόγραμμα γυμναστικής δεν ήταν ευχάριστη. Αισθανόμουν ατσούμπαλη με τις φόρμες μου και αρχάρια σε σχέση με όσους λατρεύουν να ασκούνται. Κάπως έτσι τα τελευταία κάποια χρόνια είχα παραδοθεί άνευ όρων στην καθιστική ζωή. Όλα αυτά μέχρι που είδα ένα από τα μηνύματα της νέας adidas Women Statement Collection. «Wear your confidence» μου είπε η adidas και δεν μπορούσα να μην ανταποκριθώ. Αυτοπεποίθηση έχω, και μάλλον μόνο αυτό μου χρειάζεται. «Ως εδώ» είπα στον αγύμναστο εαυτό μου και ετοιμάστηκα να βρεθώ από κοντά στο launch της νέας Statement Collection από την adidas και να γυμναστώ με την καθοδήγηση της Μάντης Περσάκη.

Το ραντεβού για το event με το οποίο κορυφώθηκε η συνεργασία της adidas με τα καταστήματα COSMOS SPORTS και την Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία έδωσε το παρόν φορώντας τα αγαπημένα της bra & tights της νέας γυναικείας συλλογής, δόθηκε στο κατάστημα COSMOS SPORTS της Αγίας Παρασκευής. Δεκατέσσερις γυναίκες φορώντας την αυτοπεποίθηση και το χαμόγελό μας συγκεντρωθήκαμε εκεί έτοιμες να γυμναστούμε.

Δεν σου κρύβω βέβαια ότι όλες μια ανησυχία την είχαμε για το πόσο δυναμικό θα είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που μας είχε ετοιμάσει η Μάντη. Την άκουγα να λέει «μην ανησυχείς» σε τουλάχιστον τρεις περιστάσεις και πίνοντας το παγωμένο τσάι που μας πρόσφεραν τη ρώτησα κι εγώ τι είχε στο νου της. Η Μάντη όμως, ως αυθεντική γυναίκα του community των adidas Women, τα είχε προβλέψει όλα, το ότι ερχόμασταν οι περισσότερες από τα γραφεία μας, το ότι τα επίπεδα της φυσικής μας κατάστασης ήταν διαφορετικά, όταν σου λέω όλα, όλα.

Κάπου εκεί η Τόνια Σωτηροπούλου με το πιο πλατύ της χαμόγελο μας καλωσόρισε στην παρουσίαση της νέας συλλογής και έδωσε τον λόγο στους ανθρώπους της adidas, που μας παρουσίασαν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν τα τρία νέα Bras, All Me Bra (δίνει τέλεια υποστήριξη για μικρότερα cups, άνεση και ελευθερία κινήσεων), Don’t Rest Bra (δίνει ιδανική υποστήριξη σε μεσαία cups και έχει anti- bounce σύστημα για υψηλή αίσθηση ασφάλειας) και Stronger For It Bra (απευθύνεται σε μεγαλύτερα cups και προσφέρει σταθερότητα ακόμα και στις πιο έντονες προπονήσεις), μοναδικά όσο είναι η καθεμία μας.

Μαζί είδαμε και τα νέα tights της συλλογής που είναι σχεδιασμένα για να αγκαλιάζουν τη σιλουέτα και να προσφέρουν μέγιστη στήριξη στους μύες και απόλυτη ελευθερία κινήσεων ενώ ταυτόχρονα αφήνουν το σώμα σου να αναπνέει. Τι άλλο θες; Μετά από ένα εξειδικευμένο bra fitting ανακαλύψαμε η κάθε μία το κατάλληλο outfit για τη γυμναστική που θα ακολουθούσε αλλά λίγο πριν το φορέσουμε μας περίμενε κι άλλη έκπληξη.

 

 

Επειδή η adidas ξέρει ότι η διαφορετικότητα και η μοναδικότητα είναι αυτό που κάνει την καθεμιά μας ξεχωριστή, μας κάλεσε να διαλέξουμε ένα μοναδικό σχέδιο για να μπει στα bras μας. Άλλωστε η νέα συλλογή δηλώνει ότι είναι εδώ για να δημιουργήσει (Here To Create) και οι adidas Women δεν θα μπορούσαν να μην βρουν τρόπο ώστε κι εμείς να εκφράσουμε τη δημιουργικότητά μας. Εγώ διάλεξα τη φράση «You can», για να με παρακινήσω ακόμα περισσότερο να αγαπήσω ξανά τη γυμναστική.

 

Και έτσι όπως άφηνα πίσω μου όλη την ένταση της ημέρας αφού η Μάντη Περσάκη φρόντισε να μας κάνει ένα πρόγραμμα stretching που όλες είχαμε ανάγκη μετά από μία ακόμα απαιτητική ημέρα στο γραφείο, πήρα τη μεγάλη απόφαση. Πλέον θα αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου και στο σώμα μου. Θα βρίσκω τρόπο να απολαμβάνω τη γυμναστική για την οποία δεν χρειάζομαι τίποτα περισσότερο από την αυτοπεποίθησή μου. Και να σου πω και κάτι που κατάλαβα. Το θέμα αυτοπεποίθηση και γυμναστική είναι λίγο σαν το αυγό και την κότα, όσο περισσότερη νιώθεις τόσο πιο εύκολα γυμνάζεσαι, όσο πιο πολύ γυμνάζεσαι τόσο πιο αυξημένη νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου.

 

 

 

Και αν περίμενες πώς με το που μαζέψαμε τα στρωματάκια μας από το πάτωμα τέλειωσαν όλα είσαι γελασμένη όπως ήμουν κι εγώ, αφού η γυμναστική είναι χαρά και δημιουργία όπως είπαμε. Έτσι παρακολουθήσαμε τη δημιουργία ενός γευστικότατου smoothie avocado που μας βοήθησε να αναπληρώσουμε την ενέργειά μας μαζί με ένα acai bowl που μας προσφέρθηκε.

 

 

Φύγαμε χορτάτες, φύγαμε δημιουργικές και σίγουρα όλες φύγαμε χαμογελαστές, το είδα. Και μία από τις γυναίκες που βρέθηκαν εκεί (λέγε με Λία) έφυγε δίνοντας στον εαυτό της την υπόσχεση να μην ξεχάσει πάλι να αγαπά τη γυμναστική και το σώμα της. Να φορά τα adidas Bras & Tights της, την αυτοπεποίθησή  της, τη δημιουργικότητά της, και να αθλείται. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από αυτό.