ΖΩΔΙΑ

Ποιο είναι το πρόβλημά σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Μην αναλώνεσαι σε συνεδρίες και ραντεβού με τον ψυχολόγο ψαχνοντας να βρείτε ποιο είναι το πρόβλημά σου. Τα άστρα ξέρουν τι πάει στραβά με σένα και θα φροντίσουν ώστε να επικεντρωθείτε συντομότερα σε ό,τι κάνεις λάθος. Αμέ!

Κριός

Αυτό που φοβούνται πολύ οι κατά τ’ άλλα ατρόμητοι Κριοί, είναι μην τους εγκαταλείψει όλος ο κόσμος και μείνουν στο τέλος μόνοι τους. Μπορεί να προσπαθούν να αποκρύψουν αυτά τα ζητήματα εγκατάλειψης, προβάλλοντας έναν πιο “ο,τι να ναι” χαρακτήρα, αλλά στην πραγματικότητα ελπίζουν ότι μπορούν να σε εμπιστεύονται και ότι θα είσαι δίπλα τους για πάντα.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι θερμοί και δοτικοί και πολλές φορές παραβλέπει κανείς ότι συνέχεια επιβραβεύουν τους εαυτούς τους με τη δικαιολογία ότι το αξίζουν. Μπορούν να είναι πολύ άπληστοι και δε θέλουν να στερήσουν τίποτα από τον εαυτό τους, οπότε στην περίπτωση που δεν κατορθώσουν να έχουν αυτό που θέλουν ακολουθεί ψυχολογική κατάρρευση.

Δίδυμοι

Δε χρειάζεται και πολλή φαντασία για να καταλάβεις ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα των Διδύμων είναι αυτό της δέσμευσης. Επειδή λοιπόν είναι περίεργοι και πολύ επικοινωνιακοί, χρειάζονται συνεχείς αλλαγές και ερεθίσματα, γι’ αυτό και η δέσμευση σε κάθε είδους σχέση είναι γι’ αυτούς ένα πολύ τρομακτικό πράγμα.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι βιώνουν ολοκληρωτικά τα συναισθήματα που νιώθουν και δεν μπορούν να συγκρατηθούν. Αν νιώθουν κάτι, θα το δείξουν ακόμα κι αν είναι ακατάλληλη η στιγμή. Είναι υπερσυναισθηματικοί και συχνά μελαγχολικοί, ενώ τους είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσουν έναν χωρισμό.

Λέων

Οι εγωιστές του ζωδιακού είναι πολύ πομπώδεις και εγωκεντρικοί. Απαιτούν διαρκή εκδήλωση λατρείας και επαίνους από το περιβάλλον τους. Είναι πολύ περίεργο πως μπορούν ταυτόχρονα να πιστεύουν ότι είναι οι καλύτεροι και οι χειρότεροι άνθρωποι του κόσμου.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι πολύ σχολαστικοί με ό,τι κι αν κάνουν κι αυτό συμπεριλαμβάνει και τις σχέσεις τους. Θέλουν να έχουν τον έλεγχο όλων των πραγμάτων και αρνούνται να πιστέψουν ότι υπάρχουν και ορισμένες καταστάσεις που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Όταν λοιπόν προκύψει μια από αυτές, οι Παρθένοι στεναχωρούνται τρομερά πολύ.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι καλόβολοι και γοητευτικοί, αλλά ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά ασταθείς. Μπορεί να χρειαστούν αιώνες για να πάρουν μια απόφαση, να αλλάξουν γνώμη εκατό φορές και τελικά να μετανιώσουν για την απόφαση που πήραν.

Σκορπιός

Είναι ρομαντικοί, δυναμικοί και ενδιαφέροντες. Μπορούν όμως να γίνουν παθητικά ζηλιάρηδες και κακεντρεχείς. Ειδικά όταν ζηλεύουν, δε μένουν στα λόγια, αλλά περνούν στις πράξεις και κάνουν τα πράγματα πολύ δυσάρεστα για όσους εμπλέκονται.

Τοξότης

Όταν ένας Τοξότης θέλει μια αλλαγή, δεν σκέφτεται ποτέ τις συνέπειες. Είναι τυφλά αισιόδοξοι και φιλόδοξοι κι όταν νιώθουν ότι στέκεσαι εμπόδιο στο να φύγουν από εκεί που βρίσκονται, μπορεί να θυμώσουν πολύ.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ προσεκτικοί με τα λεφτά τους, τόσο που συχνά μιζεριάζουν κι όχι μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό τους. Είναι πρακτικοί και δεν τους αρέσει να μένουν μακριά από τα χρήματά τους. Σπάνια θα κεράσουν, αλλά έχουν πολύ καλές συμβουλές για να κάνεις αποταμίευση.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι αυθεντικοί, εφευρετικοί και έξυπνοι, αλλά καμια φορά γίνονται ακριβώς τα αντίθετα, χωρίς λόγο. Τους αρέσει να είναι απρόβλεπτοι σε σημείο που γίνεται λίγο τρομακτικό, ή θα είναι πολύ αποκομμένοι από οποιοδήποτε συναίσθημα. Δεν ξέρεις ποτέ πώς θα αντιδράσει ένας Υδροχόος.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς έχουν την τάση να θέλουν να ξεφύγουν από την πραγματικότητα και να ταξιδέψουν στους ιδεατούς τους κόσμους. Παραείναι εγκατεστημένοι στον έβδομο ουρανό και το συννεφάκι τους, κάποιος να τους κατεβάσει!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;