ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις σχέδια ή συζητήσεις σε ότι αφορά το εισόδημά σου καθώς έχεις την επιμονή και την υπομονή που χρειάζεται για να πετύχεις μία πολυπόθητη αύξηση ή μπόνους. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε περιττά έξοδα καθώς θέλοντας να χαρείς μικρές απολαύσεις της ζωής μπορεί να οδηγηθείς εκτός προϋπολογισμού. Το τρίγωνο της με τον ήλιο στην Παρθένο σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις καλύτερους οικονομικούς όρους στη δουλειά καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται η προσωπική σου αξία και η προσφορά σου.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και διεκδικείς με δυναμισμό την προσοχή του περιβάλλοντός σου καθώς είναι έντονη η διάθεση να εκφράσεις τις ανάγκες σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι λόγω πιθανής εριστικής διάθεσης και επιθετικότητας που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και ζωντάνια και πιθανό είναι να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Η διασκέδαση, ο έρωτας, η καλοπέραση θα δημιουργήσουν θετικά συναισθήματα, απόλαυσέ το.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι στο να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν ή θέματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Ο συναισθηματισμός είναι στα ύψη και μπορεί να είναι ο λόγος που δεν θα δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς ωραιοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις. Προσοχή γιατί τα λάθη στην καθημερινότητα είναι πιθανά λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο ισορροπεί τη διάθεσή σου και έχεις το σθένος να κλείσεις παλιότερα οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να επιβαρύνουν την ψυχολογία σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που να στηρίξουν τις προσπάθειές σου. Απολαμβάνεις την παρέα των φίλων σου, καθώς νιώθεις απελευθερωμένος στο να εκφράσεις απόψεις και σκέψεις που μπορεί να έχεις. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός και συγκρουσιακός προκαλώντας εντάσεις. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο σε γεμίζει ζωντάνια και αυτοπεποίθηση σε ότι αφορά τις επιδιώξεις σου. Απόλαυσε την καλή παρέα, αφού μπορείς να πρωταγωνιστήσεις.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και έχεις επικεντρωθεί σε ευθύνες και υποχρεώσεις που υπάρχουν στην καριέρα σου και μπορεί να σε γεμίζουν άγχος. Θέλεις να αποδώσεις τα μέγιστα και μπορείς να το καταφέρεις, καθώς έχεις τη μεθοδικότητα και την επιμονή που απαιτείται. Απέφυγε αντιπαραθέσεις με ανωτέρους σου που μόνο εμπόδια στην προσωπική σου εξέλιξη θα προκαλέσουν. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τις οικονομικές σου απολαβές, οι συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματος σου πιθανά να αποδώσουν.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο γεμίζοντάς σε χαρά και αισιοδοξία για τη μελλοντική σου πορεία. Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού σου περιβάλλοντος, καθώς δεν χάνεις ευκαιρία για διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε θέματα ρουτίνας γιατί το να είσαι αμελής και απρόσεκτος μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σε βοηθά να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς, περνώντας μοναδικές στιγμές με το ταίρι, πιθανή νέα γνωριμία και την παρέα σου.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους και πιθανά επιχειρηματικά σχέδια που μπορεί να έχεις. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε οδηγήσει σε σωστές επιλογές που θα αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Καλό είναι να ελέγξεις πιθανή νευρικότητα που μπορεί να εκτονωθεί στη σχέση σου. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που εκκρεμούσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάτι που θα σε απελευθερώσει από ψυχολογικά βάρη και πίεση.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο δίνοντάς σου τη δυνατότητα να λύσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Είναι έντονη η ανάγκη σου να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και ισορροπίες με σκοπό να ικανοποιήσεις το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Καλό είναι βέβαια να εκφράζεις και αυτά που εσύ επιθυμείς από αυτούς, καθώς το να καταπιέζεσαι δεν θα ωφελήσει. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις νέα βήματα για συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά και να σε φέρουν πιο κοντά στα όνειρά σου.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολούν, όπως και αγγαρείες στη δουλειά που πιθανά σου δημιουργούν άγχος. Σημαντικό είναι να περιορίσεις τη γκρίνια και την επίκριση που μπορεί να προκαλέσουν ένταση και αντιπαραθέσεις με συναδέλφους σου. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο σε βοηθά να δρομολογήσεις όποια θέματα σε απασχολούν, δίνοντας σημαντικές λύσεις που θα οδηγήσουν στην προσωπική σου αναγνώριση στο επαγγελματικό περιβάλλον. Κερδίζεις με την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό που δείχνεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο κρατώντας τη θετικότητα, την παιδικότητα και τη χαρά στα ύψη. Νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου από ποτέ και αυτό εκδηλώνεται έντονα σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Σημαντικό είναι βέβαια να περιορίσεις υπερβολές στη συμπεριφορά που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου. Η τέχνη έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρόγραμμά σου, καθώς απολαμβάνεις να βρίσκεσαι σε καλλιτεχνικούς χώρους. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσεις εξαιρετικά με το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία, αφού έχεις κυρίαρχο ρόλο στο ερωτικό παιχνίδι.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ασχοληθείς και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένειά σου ή θέματα ακίνητης περιουσίας που θέλεις να δρομολογήσεις. Καλό είναι να ελέγξεις πιθανή κυκλοθυμία και νευρικότητα για να μην έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα της οικογένειάς σου. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο μπορεί να οδηγήσει σε εκ βάθους εξομολογήσεις και επίλυση ζητημάτων που μπορεί να απασχολούν το οικογενειακό περιβάλλον. Συμφωνίες ακίνητης περιουσίας μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Ιχθύς

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι στο να τακτοποιήσεις εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα σε ικανοποιεί πολύ και επιδιώκεις να βρεθείς μαζί τους για να περάσεις όμορφα. Πιθανές είναι οι μετακινήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα που θα βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο μπορεί να φέρει γνωριμίες ή ευκαιρίες σε ότι αφορά το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις και το διαδίκτυο που θα εξελιχθούν σε σημαντικές συνεργασίες για την επαγγελματική σου ζωή.