Τα ζώδια της ημέρας

Παρθένε, νέες γνωριμίες θα σε βοηθήσουν σε κάποιο προσωπικό σου ζήτημα.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Φεβρουαρίου;

Κριός

Τα συναισθήματα σου θα είναι έντονα σήμερα για αυτό και θα αντιμετωπίζεις κάθε ζήτημα -ακόμα και το πιο απλό- σαν μια πρόκληση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο δεν θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις καθώς δεν θα έχεις το σωστό τρόπο. Καλύτερα να μην κάνεις καμία κίνηση σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα αν δεν είσαι σίγουρος/η καθώς αν αποδειχθούν λάθος θα τα βάλεις με τον εαυτό σου. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και να μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς.

Ταύρος

Οι σχέσεις με τους αγαπημένους σου εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα και τα συναισθήματα που θα σου προκαλέσουν θα είναι γλυκόπικρα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντι σου, στο ζώδιο του Σκορπιού και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο δεν θα σε βοηθήσει στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις καθώς θα κάμψει προσωρινά την αυτοπεποίθηση σου. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα είναι βοηθητική για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις την εύνοια της τύχης για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς!

Δίδυμοι

Θέματα της καθημερινότητας και υποχρεώσεις ρουτίνας θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και δεν θα σε αφήσουν να ασχοληθείς με αυτά που επιθυμείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί πίεση προκειμένου να τελειώσεις με τις δουλειές που έχεις αναλάβει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και πιθανό να τα βάλεις ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Όσο περνά η ημέρα τόσο θα χαλαρώνεις και το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο σε αυτό! Δεν αποκλείεται να έχεις και μια χείρα βοηθείας εκεί που δεν το περιμένεις!

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να βρίσκεις αφορμές για να απασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν προκειμένου να περάσεις καλά! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο πιθανό να σου δημιουργήσει τάσεις παλιμπαιδισμού με αποτέλεσμα ακόμα και αν έχεις δίκιο να μην καταφέρεις να το βρεις. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δια θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να μη χάσεις το κέφι σου και την αισιοδοξία σου ακόμα και αν η ημέρα σου δημιουργήσει μικρά μπερδέματα.

Λέων

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να περάσουν από το μυαλό σου όλες οι αδικίες που έχεις υποστεί κατά καιρούς και θα ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι! Η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα εντείνει τη τάση που θα έχεις να αναμοχλεύσεις παρελθοντικά γεγονότα και αυτό δεν θα είναι βοηθητικό για τη διάθεση σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο θα εντείνει την εσωτερική σου αναστάτωση και δεν θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να την εκφράσεις. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα κατευνάσει την αναστάτωση σου και θα ευνοήσει το κλίμα ιδιαίτερα εντός οικίας, για αυτό επίλεξε να μείνεις σπίτι και να χαλαρώσεις.

Παρθένος

Σήμερα θα προτιμήσεις να μοιραστείς τα θέματα σου με τους γύρω σου καθώς θέλεις να έχεις ποικιλία απόψεων ώστε μετά να αποφασίσεις ποια άποψη θα ασπαστείς! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο μπορεί να κάνει τους άλλους να παρεξηγήσουν τις προθέσεις σου καθώς ακόμα και άθελα σου πιθανό να τους δώσεις αφορμές. Το απόγευμα οι συναντήσεις και οι επαφές θα είναι πιο ευνοϊκές για εσένα καθώς η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα βοηθήσει σε αυτό! Είναι πιθανό να κάνεις και νέες γνωριμίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν σε κάποιο προσωπικό σου ζήτημα.

Ζυγός

Σήμερα θα σε απασχολήσουν οικονομικά θέματα καθώς δεν είσαι σίγουρος/η για τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις προκειμένου να ευνοήσεις το ταμείο που τις τελευταίες ημέρες είναι μείον! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο δεν θα σε βοηθήσει να κινηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση καθώς οι ενέργειες σου θα σαμποτάρουν τους στόχους σου! Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σου φέρει μια ευκαιρία ή κάποιο δώρο που θα βελτιώσει την αυτοπεποίθηση και το πορτοφόλι σου!

Σκορπιός

Η διάθεση σου θα είναι μεταβαλλόμενη σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμικές τάσεις με αποτέλεσμα να μπερδέψεις τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο μπορεί να επεκτείνει την κυκλοθυμία σου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα στο σπίτι. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα σε βοηθήσει να μη χαλάσεις την καλή σου εικόνα καθώς θα έχεις τον τρόπο -παρά την περίεργη διάθεση σου- να μην σου κρατήσει κανείς κακία!

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να μην έχεις καλή διάθεση καθώς το μυαλό σου θα κατακλύσουν ανασφάλειες και φοβίες που θα σε επηρεάσουν ακόμα και αν ξέρεις πως ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο πιθανό να εντείνει την ανησυχία σου καθώς δεν θα μπορέσεις εύκολα να αυτο-συγκρατηθείς. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να στρέψεις την προσοχή σου σε θετικές σκέψεις!

Αιγόκερως

Οι επαφές και οι συναντήσεις με φίλους σου θα είναι η κύρια ενασχόληση σου σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό ευνοεί συλλογικές και κοινωνικές δραστηριότητες. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο δεν θα είναι βοηθητικό καθώς θα σου δημιουργήσει μια συναισθηματική αναστάτωση, που με τη σειρά της θα δημιουργήσει κυκλοθυμία ακόμα και προς τους αγαπημένους σου φίλους. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα βοηθήσει το κλίμα στις σχέσεις σου καθώς θα σου χαρίσει την απαραίτητη νότα αισιοδοξίας που θα σε κάνει ξανά εξωστρεφή.

Υδροχόος

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα αποσπάσουν την προσοχή σου από οτιδήποτε άλλο καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεχωρίσεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου δεν θα σε βοηθήσει στις επιδιώξεις σου καθώς είναι πιθανό να σου δημιουργήσει αμφιβολίες σχετικά με εσένα και τις δυνατότητες σου. Προσπάθησε να βρεις την αυτοπεποίθηση σου καθώς είναι το κλειδί της επιτυχίας. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δία μπορεί να φέρει μια εξέλιξη σχετική με κάποιο επαγγελματικό θέμα που θα σε χαροποιήσει!

Ιχθύς

Σήμερα η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού ευνοεί τη διάθεση σου, τις συναναστροφές με κόσμο αλλά και τα ταξίδια "ψιθυρίζοντας" σου πως ποτέ δεν είναι αργά για μια μονοήμερη απόδραση από τις υποχρεώσεις! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο  δεν θα είναι βοηθητικό για να πείσεις τους άλλους να ακολουθήσουν τα σχέδια σου και αυτό πιθανό να σε εκνευρίσει. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο για να περάσεις μια όμορφη ημέρα ακόμα και αν δεν πας εκδρομή!

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ