Τα ζώδια της ημέρας

Αιγόκερε, σήμερα η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι το βασικό σου χαρακτηριστικό και αυτό είναι που θα προωθήσεις σε παρέες και συζητήσεις καθώς θα τραβήξει την προσοχή!

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Δεκεμβρίου;

Κριός

Η ημέρα θα σου ξυπνήσει φόβους και ανασφάλειες που δεν θα σε αφήσουν να κάνεις αυτά που επιθυμείς καθώς δεν θα έχεις όρεξη. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει  με τον Ποσειδώνα θα προσπαθήσει να σε παραπλανήσει. Είναι πιθανό να θεωρείς πιθανά πράγματα που ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας σου ή να εξιδανικεύσεις ανθρώπους και καταστάσεις. Άκουσε τη διαίσθηση σου και κράτησε μικρό καλάθι σήμερα αν θέλεις να είσαι σίγουρος πως θα καταφέρεις να αποφύγεις τις παρανοήσεις και τα λάθη. Αν έχεις μια πρόταση για κάτι σημαντικό κράτησε μια στάση αναμονής για λίγες ημέρες και μην πάρεις αποφάσεις σήμερα.

Ταύρος

Η ημέρα θα τονίσει την ανάγκη σου για να βρεθείς με φίλους σου και αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα θολώσει για λίγο την κρίση σου και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια παρεξήγηση με κάποιον/α φίλο/η καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια κάποια γεγονότα. Καλύτερα να κρατήσεις τα προσωπικά σου ζητήματα για εσένα ή να τα εκμυστηρευτείς μόνο σε φίλους σου που έχουν αποδείξει πως αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.

Δίδυμοι

Τα επαγγελματικά σου θέματα δεν θα σταματήσουν να σε απασχολούν ούτε και σήμερα καθώς ψάχνεις να βρεις τρόπο για να κερδίσεις την επαγγελματική αναγνώριση που έχεις κατά νου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος επαγγελματικές αποφάσεις. Προσπάθησε να χαλαρώσεις καθώς είναι ημέρες εορτών, και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να κάνεις ένα διάλλειμα! Αν δεν μπορείς να κάνεις διάλλειμα και βρίσκεσαι στη δουλειά προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος/η καθώς η σκέψη σου θα τρέχει και μπορεί να κάνεις λάθη!

Καρκίνος

Σήμερα είναι πιθανό να έχεις ελεύθερο χρόνο και θα τον περάσεις αναζητώντας πληροφορίες για κάθε τι που σε ενδιαφέρει! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα φέρει πολλές πληροφορίες και νέα μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι πως δεν θα ανταποκρίνονται όλα στην πραγματικότητα. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από τη γνώμη και τις πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου και κυρίως να μη μοιραστείς μυστικά άλλων -αλλά και δικά σου- σε ανθρώπους του περιβάλλοντος σου.

Λέων

Η διάθεση σου είναι πιο σκοτεινή σήμερα καθώς θα κάνουν την εμφάνιση τους αναμνήσεις του παρελθόντος και δεν θα είναι εύκολο να τους ξεφύγεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα ενδέχεται να σου δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις για τους άλλους αλλά και για τον ίδιο σου τον εαυτό. Προσπάθησε να μην ωραιοποιήσεις καταστάσεις και καλύτερα να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από οτιδήποτε δεν είναι ξεκάθαρο. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα καθώς οι εξαπατήσεις είναι πιθανές.

Παρθένος

Σήμερα θα επηρεαστείς πολύ από τις απόψεις των συνεργατών ή του/της συντρόφου σου καθώς η γνώμη των γύρω σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν θα ευνοήσει το κλίμα στις σχέσεις σου καθώς οι πληροφορίες, οι γνώμες και οι αντιδράσεις που θα φτάσουν στα αυτιά σου θα σε μπερδέψουν! Καλύτερα να αποφύγεις να στηριχτείς στη γνώμη των γύρω σου και μην κάνεις αποκαλύψεις για σημαντικά σχέδια σου γιατί σήμερα κάποιοι μπορεί να αλλάξουν ή να παρερμηνεύσουν τα λεγόμενα σου.

Ζυγός

Οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετές σήμερα και θα προσπαθήσεις να τις τελειώνεις γρήγορα προκειμένου να μπορέσεις να μπεις στο εορταστικό κλίμα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σε βάλει στη διαδικασία να προσπαθήσεις να αποφύγεις τεχνηέντως μερικές αγγαρείες και κουραστικές δουλειές καθώς θέλεις να βρεις χρόνο και για εσένα. Είναι πολύ πιθανό να πεις και μερικά ψεματάκια προκειμένου να αποφύγεις κάτι αλλά πρόσεξε αν δεν θέλεις να εκτεθείς.

Σκορπιός

Σήμερα θα ξυπνήσεις με ανεβασμένη διάθεση καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων και θα παρατηρήσεις πως η καλή ημέρα θα φανεί από το πρωί! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα ενέχει κινδύνους καθώς θα σου δώσει μια τάση για υπερβολή σε οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να ασχοληθείς σήμερα. Πρόσεξε καθώς μπορεί να υποσχεθείς πράγματα στους φίλους σου ή τον/την σύντροφό σου που δεν θα μπορέσεις να υποστηρίξεις. Αν ασχοληθείς με μια καλλιτεχνική δραστηριότητα θα καταφέρεις να διοχετεύσεις την ενέργεια σου προς τον κατάλληλο σκοπό!

Τοξότης

Η ατμόσφαιρα στο σπίτι μπορεί να δημιουργήσει ένα έντονο κλίμα καθώς ενόψει των εορτών μπορεί να προκύψουν κάποιες μικρές διαφωνίες που θα είναι ικανές να σου χαλάσουν τη διάθεση. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν θα βοηθήσει να σκεφτείς ρεαλιστικά αλλά ούτε και να συνεννοηθείς με την οικογένεια σου. Προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από θέματα που δεν σε αφορούν καθώς σήμερα αν εμπλακείς σε κάποιο οικογενειακό ζήτημα ενδέχεται αφενός να πάρεις λάθος αποφάσεις και αφετέρου να βρεθείς και μπλεγμένος/η!

Αιγόκερως

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι το βασικό σου χαρακτηριστικό και αυτό είναι που θα προωθήσεις σε παρέες και συζητήσεις καθώς θα τραβήξει την προσοχή! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σε βάλει στη διαδικασία να υπερβάλλεις λίγο σε αυτά που θέλεις να πεις προκειμένου να κερδίσεις το απόλυτο ενδιαφέρον των άλλων! Ακόμα ενδέχεται και οι άλλοι να μην είναι ειλικρινείς απέναντι σου και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να φιλτράρεις πολύ καλά οτιδήποτε και αν ακούσεις. Αν δεν το κάνεις τότε κινδυνεύεις να εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν είναι οι κατάλληλοι και να αδικήσεις κάποιους άλλους.

Υδροχόος

Η ανασφάλεια που νιώθεις οφείλεται σε οικονομικές εκκρεμότητες τις οποίες θα προσπαθήσεις να διευθετήσεις και αυτό θα σου αφαιρέσει προσωρινά τη ζωντάνια που έχεις από τη φύση σου! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σε παρασύρει και μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις σε ουτοπίες που όχι μόνο δεν θα βοηθήσουν τα οικονομικά σου αλλά θα δυσχεράνουν την κατάσταση. Έλεγξε προσεκτικά τις κινήσεις στο ταμείο σου και απόφυγε να παρασυρθείς από μεγάλες υποσχέσεις αλλά και μεγάλες αγορές! Οι λέξεις κλειδιά της ημέρας είναι ο ρεαλισμός και η σύνεση!

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα φέρει εξελίξεις σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες και το αν είναι θετικές ή αρνητικές θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα τις διαχειριστείς. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον  Ποσειδώνα υποδηλώνει πως οι αποφάσεις κάθε είδους δεν θα είναι εύκολες σήμερα καθώς θα υπάρχει ένα θολό τοπίο γύρω από την επικοινωνία αλλά και τις σχέσεις σου. Καλό θα ήταν να κρατήσεις αποστάσεις από πρόσωπα που έχουν μπει πρόσφατα στη ζωή σου και δεν σου έχουν αποδείξει την εμπιστοσύνη τους αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος/η. Επικαλέσου τη λογική και όχι τα συναισθήματα αν θέλεις να μειώσεις τις πιθανότητες "λαθών".

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ