ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 6/5

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα,  Δευτέρα, 6 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η δεύτερη μέρα του Πάσχα, η Δευτέρα, έρχεται με μια ιδιαιτερότητα που είναι σχετικά πιο σπάνια. Από τις 08:57 το πρωί που η Σελήνη θα σχηματίσει την τελευταία της όψη, μια σύνοδο με τον Ερμή στον Κριό, μέχρι το τέλος της ημέρας η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Κι αφού το φεγγάρι έχει αργία ας έχουμε κι εμείς.

H Σελήνη κενή πορείας σημαίνει ότι δύσκολα έχουμε τον έλεγχο σε ό,τι συμβαίνει και μπορεί να προκύπτουν απρόοπτα. Προσοχή και στην τάση βιασύνης, κυρίως οι παρορμητικοί του ζωδιακού Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα του Πάσχα βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιό σας, δημιουργώντας από τη μια μεγάλες προσδοκίες στις επαφές σας με τους άλλους κι από την άλλη σας κάνει κάπως πιο ενθουσιώδεις και παρορμητικούς και μπορεί να μην ελέγχετε αυτά που λέτε. Σαφώς δεν είναι μέρα που βοηθά να σημειώσετε πρόοδο ή να εξελιχθούν τα πράγματα. Αρκεστείτε στο να βρείτε μια δραστηριότητα που σας δίνει ικανοποίηση και μην έχετε μεγάλες προσδοκίες.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τη Δευτέρα του Πάσχα με τη Σελήνη στον Κριό φαίνεται ότι θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε όποιες εκκρεμότητες σας έχουν μείνει και να είστε χαλαροί. Από την άλλη θα πρέπει να αφιερώσετε και χρόνο στον εαυτό σας, γιατί οι μέρες που έρχονται με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα είναι απαιτητικές. Αναβάλλετε σημαντικές συναντήσεις ή ραντεβού για τις επόμενες ημέρες που είναι πιο σταθερές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τους φίλους, τις παρέες ακόμη και τους διαδικτυακούς σας φίλους, αφορά η Σελήνη στον Κριό σήμερα και σας βρίσκει πιο πρόθυμους να επικοινωνήσετε, να βγείτε, να έρθετε σε επαφή με αυτούς που χαίρεστε την παρέα τους ή τις δραστηριότητες μαζί τους. Μην πιέζετε τα πράγματα καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας σε φάση κενής πορείας άρα οι όποιες αποφάσεις ενδεχομένως να μην υλοποιηθούν ή να πρέπει να αναθεωρηθούν στην πορεία του μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη δεύτερη μέρα του Πάσχα φαίνεται ότι δεν θα καταφέρετε να χαλαρώσετε όπως θα θέλατε ή θα είχατε ανάγκη, καθώς οι υποχρεώσεις σας στο σπίτι ή ακόμη και μια προετοιμασία για τη δουλειά δεν θα σας επιτρέψουν να είστε πολύ χαλαροί. Επειδή όμως είναι μια μέρα που έρχεται με τη Σελήνη σε φάση κενής πορείας σε όλη τη διάρκειά της, η πρόοδος που θα επιτελέσετε δεν θα είναι ικανοποιητική. Προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας νωρίς το πρωί που η Σελήνη συναντά σε όψη συνόδου τον Ερμή.

ΛΕΩΝ

Η δεύτερη μέρα του Πάσχα, η Δευτέρα είναι μια πιο άνετη μέρα για εσάς με τη Σελήνη στον φιλικό σας Κριό που θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ευχάριστα πράγματα. Θα έχετε καλύτερη διάθεση, θα νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα είστε πιο ενθουσιώδεις και πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέες δραστηριότητες ή νέους ανθρώπους. Αν επιστρέφετε από κάποιο ταξίδι δείξτε υπομονή γιατί μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις ή απρόοπτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τη δεύτερη μέρα του Πάσχα η Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Ερμή μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για μια βόλτα ή εκδρομή αν δεν φύγατε για να γιορτάσετε κάπου αλλού. Από την άλλη είναι μέρα λίγο πιο κλειστή ή έντονα συναισθηματική για εσάς σε μια ερωτική σχέση. Ακόμη είναι μια μέρα που καλύτερα να κρατήσετε «κλειστά» τα χαρτιά σας και να μην συζητήσετε πλάνα και σχέδια σας ή μυστικά σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά.

ΖΥΓΟΣ

Τη Δευτέρα του Πάσχα η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντί σας στο ζώδιο του Κριού και ίσως σας απασχολήσει ιδιαίτερα μια σημαντική σχέση σας. Προσπαθήστε με διάλογο να βγάλετε άκρη και ακόμη γίνετε όσο πιο διπλωμάτες και ευγενικοί μπορείτε διαχειριζόμενοι με τακτ λεπτά θέματα. Η μέρα δεν προσφέρεται για σημαντικές αποφάσεις και δράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας κάνοντας προτεραιότητα τις καθημερινές σας υποχρεώσεις που πιθανώς είναι σε εκκρεμότητα και πρέπει να τις διεκπεραιώσετε αλλά και τις ανάγκες του οργανισμού σας για ξεκούραση. Η μέρα είναι εξαιρετικά ασταθής καθώς σε όλη τη διάρκειά της σχεδόν η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας μη αφήνοντας πολλά περιθώρια για ουσιώδεις κινήσεις και εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Δευτέρα έρχεται με περισσότερη αισιοδοξία με τη Σελήνη στον Κριό και σίγουρα θα πρέπει να βρείτε διαφυγή σε πιο ευχάριστες και χαλαρές διεξόδους. Είναι ακόμη σούπερ επικοινωνιακή για εσάς, αφού θα έχετε όρεξη να έχετε επαφή με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα κι όποιον σας κάνει να νιώθετε πιο ανάλαφρα μετά από μια μεγάλη περίοδο αρκετά πιο βαριά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τη δεύτερη μέρα του Πάσχα φαίνεται ότι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας θέματα, τον εαυτό σας, την ξεκούραση αλλά και για να κάνετε ίσως μια προετοιμασία για τις υποχρεώσεις της υπόλοιπης εβδομάδας. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να «πετάξετε» πολύτιμες ώρες από την ημέρα σας για να ακούτε παράπονα, γκρίνιες και τα δράματα των άλλων στο οικογενειακό σας περιβάλλον παραμερίζοντας τις δικές σας προτεραιότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια ιδιαίτερη μέρα είναι η Δευτέρα με τη Σελήνη στον Κριό αγαπητοί μου Υδροχόοι όπου θα θέλετε να κάνετε ιδιαίτερα έντονη την παρουσία σας. Η σημερινή μέρα έρχεται με μια ιδιαιτερότητα. Η Σελήνη θα βρίσκεται σχεδόν στη μεγαλύτερη διάρκεια της σε φάση κενής πορείας κάτι που σημαίνει ότι δεν βοηθά να πάρετε αποφάσεις ή να προχωρήσετε σε δράσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Τη δεύτερη μέρα του Πάσχα η Σελήνη στον Κριό, σας ανοίγει την όρεξη για έξοδα ειδικά αν είστε εκτός της χώρας και ό,τι βλέπετε μπροστά σας θέλετε να το πάρετε. Όμως καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας σχεδόν σε φάση κενής πορείας, καλύτερα να αποφύγετε μια τέτοια κίνηση γιατί είναι πιθανόν να την μετανιώσετε στην πορεία ή αυτό που θα πάρετε να μην σας εξυπηρετεί όσο πιστεύατε αρχικά.