ΖΩΔΙΑ

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Μάιο 2024.

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

O Μάιος έρχεται σαν ένα δροσερό αεράκι στην έρημο. Ίσως είναι ο πρώτος μήνας του 2024 που οι περισσότερες όψεις είναι θετικές και γόνιμες. Η πλειονότητα των πλανητών θα βρίσκονται στον Ταύρο, το εύφορο και σταθερό ζώδιο της γης, επιτρέποντάς μας να σπείρουμε τους σπόρους μιας καλύτερης ζωής. Φυσικά θα υπάρχουν και οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα.

Στις 08/05 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Μαΐου στον Ταύρο που μας βοηθά να θέσουμε τους στόχους μας για το επόμενο διάστημα. Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τη σύνοδο Δία-Ουρανού, αυτή την εξαιρετικά τυχερή όψη που σχηματίστηκε τον προηγούμενο μήνα, εξαιτίας όμως του ανάδρομου Ερμή είναι πιθανόν να μην την εκμεταλλευτήκαμε αρκούντως. Τώρα όμως δεν μας σταματά τίποτε. Η ενέργεια στο ζώδιο του Ταύρου ενισχύεται κι από την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο στις 15/05. Η είσοδος του Ήλιου στις 20/05 στους Διδύμους θα μας κάνει πιο κοινωνικούς. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου είναι φανταστικό για εξόδους, εκδρομές, επαφές με φίλους. Η επιρροή του ζωδίου των Διδύμων γίνεται ακόμη πιο έντονη, καθώς στους Διδύμους προχωρά και η Αφροδίτη στις 23/05. Αυτή η θέση της Αφροδίτης είναι εξόχως εγκεφαλική και πολυδιάστατη. Στις 26/05 ο Δίας, προχωρά επίσης στους Διδύμους μετά από 12 χρόνια. Στους Διδύμους θα παραμείνει για κάτι περισσότερο από έναν χρόνο μέχρι τις 09/06/2025. Από τη θέση αυτή ο Δίας θα μας δώσει τις ευκαιρίες να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας, να αναπτύξουμε νέες ιδέες και να γίνουμε λίγο πιο ανοιχτόμυαλοι.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Μάιο:

Κριός

Ο Μάιος δεν υπόσχεται ξεκούραση και χαλαρούς ρυθμούς, αλλά δε νομίζω ότι εσείς ενδιαφέρεστε για ένα τέτοιο σενάριο. Ο κυβερνήτης σας Άρης στο ζώδιό σας, από την αρχή μέχρι το τέλος του μήνα σάς χρίζει πρωταγωνιστές και υπόσχεται δράση, υψηλή ενέργεια και κίνητρα για να κυνηγήσετε όλους σας τους στόχους. Με την πλειονότητα των πλανητών στο ζώδιο του Ταύρου, είναι η καλύτερη στιγμή του χρόνου να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας. Η Νέα Σελήνη στις 08/05 στον Ταύρο σάς δίνει το πράσινο φως για να κάνετε σημαντικές οικονομικές και επαγγελματικές κινήσεις, αλλά να έρθουν και κάποιες τυχερές ευκαιρίες σε αυτό τον τομέα. Προσέξτε την τάση να ξοδεύετε, ειδικά το διάστημα από τις 17 μέχρι τις 23/05. Η είσοδος των πλανητών στους Διδύμους, αρχής γενομένης από τις 20/05 με την είσοδο του Ήλιου, θα δώσει προτεραιότητα στην κοινωνική σας ζωή. Στις 26/05 ο Δίας, περνά στους Διδύμους και μπορείτε να αξιοποιήσετε την επιρροή του για έναν ολόκληρο χρόνο, για να προωθήσετε τα σχέδια, τις σπουδές, τη δουλειά και τις ικανότητές σας. Στις 23/05 η Αφροδίτη στους Διδύμους, φέρνει νέες γνωριμίες, σχέσεις και φλερτ. Η Πανσέληνος στις 23/05 σας καλεί να δείτε τη μεγάλη εικόνα και τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας.

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι ο πιο ξεχωριστός και τυχερός των τελευταίων χρόνων και σίγουρα τα διαθέτει όλα: γρήγορους ρυθμούς, εξελίξεις προσωπικά και επαγγελματικά, αλλά και τεράστιες ευκαιρίες προόδου. Τον Μάιο θα μπουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σας που μπορεί να σας ενδιαφέρουν σε ερωτικό επίπεδο, αλλά και επαγγελματικό. Κάποιες από τις πιο τυχερές μέρες του Μαΐου βρίσκονται συγκεντρωμένες από τις 17 μέχρι τις 23/05. Οι ευκαιρίες θα πολλαπλασιαστούν για να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και να έχετε περισσότερη τύχη στις ερωτικές σας σχέσεις, στα οικονομικά αλλά και στους προσωπικούς σας στόχους. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου θα έχει φρενήρεις ρυθμούς στη δουλειά και σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε τι πρέπει να κάνετε για να τονώσετε το εισόδημά σας. Αν ψάχνατε το ιδανικό διάστημα για να ψάξετε μια νέα δουλειά, για να ζητήσετε αύξηση ή να βρείτε μια παράλληλη με την κύρια εργασία σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Δίδυμοι

Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα η πλειονότητα των πλανητών θα παραμείνει στον Ταύρο και θα βοηθήσει να ελευθερωθείτε από περιοριστικές αντιλήψεις, δικά σας κολλήματα, αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές. Η Νέα Σελήνη στις 08/05 είναι βοηθητική για να προσγειωθείτε και να αναλάβετε πειθαρχημένη δράση στα θέματα της φυσικής κατάστασης και υγείας. Από την άλλη μπορεί να υπάρξει μια περίοδος μεγαλύτερο παρασκηνίου που όμως είναι για τους καλύτερους λόγους. Πιθανώς κάποιοι να συζητούν για σας προκειμένου να σας κάνουν κάποια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα γενέθλια σας ξεκινούν στις 20/05 και η ενέργεια αλλάζει. Ξεκινά για σας μια ιδιαίτερα γλυκιά και τυχερή περίοδος, καθώς περνά στο ζώδιο σας η Αφροδίτη στις 23/05 και ο Δίας στις 26/05. Η Αφροδίτη σας κάνει πιο ελκυστικούς στους άλλους και βρίσκετε ανθρώπους να σας στηρίξουν. Η Αφροδίτη σάς ωθεί να δείτε τις πραγματικές σας ανάγκες στα θέματα των σχέσεων. Με τον συνδυασμό Αφροδίτης-Δία στο ζώδιο σας, θα είστε στο επίκεντρο και θα νιώθετε ένα διαφορετικό αέρα αισιοδοξίας να σας αγγίζει. Η είσοδος του Δία στις 26/05 φέρνει επίσης ευκαιρίες επέκτασης και καλή τύχη σε κάθε κίνηση. Σκεφτείτε τη μεγάλη εικόνα της ζωής σας χωρίς υπερβολές και άσκοπα ρίσκα. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει κι ένας Κρόνος στη γωνία που σας περιμένει να σας κρίνει αυστηρά.

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο

Ο Μάιος σάς επιτρέπει να ανοίξετε τα φτερά σας, να γίνετε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί, αλλά να έχετε και κάποιες όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές. Ο Μάιος μπορεί ακόμη να αποτελέσει τον απόλυτο μήνα επιτυχίας όπου μπορείτε να γιορτάσετε μαζί με τους συνεργάτες μια επαγγελματική νίκη. Μια τέτοια στιγμή μπορεί να έρθει με τη Νέα Σελήνη στις 08/05. Βέβαια ο Μάιος απέχει από το να χαρακτηριστεί ξεκούραστος μήνας. Θα είστε πιο φιλόδοξοι και πιο ανταγωνιστικοί. Από τις 17/05 μέχρι τις 23/05, είναι ίσως το πιο τυχερό διάστημα του Μαΐου. Εκμεταλλευτείτε το με κάθε τρόπο είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στα επαγγελματικά. Η Πανσέληνος στις 23/05 αποτελεί μια καλή στιγμή για να αναλάβετε τις ευθύνες σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 23/05 θα περάσει και η Αφροδίτη στους Διδύμους, ενώ θα την ακολουθήσει και ο Δίας στις 26/05 πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Μια εξαιρετική ευκαιρία για να εξελιχθείτε σε πνευματικό επίπεδο και να βρείτε ισορροπία στη ζωή σας.

Λέων

Στο πλευρό σας από την πρώτη μέρα του Μαΐου μέχρι την τελευταία θα βρίσκεται ο Άρης από τον φιλικό σας Κριό, που θα σας ανεφοδιάζει με αισιοδοξία, πίστη στον εαυτό σας, αυτοπεποίθηση και πνεύμα περιπέτειας. Στις 20/05 ο Ήλιος προχωρά στους Διδύμους, σε ένα πιο κοινωνικό σημείο του ωροσκοπίου σας και πολύ σύντομα στις 23/05 τον ακολουθεί και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο. Αυτό αμέσως θα φτιάξει τη διάθεση σας, κάτι που θα ενισχύσει και την προσωπική σας ζωή. Ξεκινά μια περίοδος που πρέπει να ασχοληθείτε με τις σημαντικές σας σχέσεις αλλά και τους στόχους σας. Τα φλερτ ανθίζουν τον Μάιο, αλλά προσοχή μην μπερδέψετε ένα φλερτάκι και το θεωρήσετε υλικό για σοβαρή σχέση. Μέχρι τις 23/05 φαίνεται ότι τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν σχεδόν μονοπωλιακά. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23/05 σας καλεί να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να ασχοληθείτε με ό,τι σας διασκεδάζει. Στις 26/05 ο Δίας περνά στο ζώδιο των Διδύμων, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για έναν ολόκληρο χρόνο ώστε να ενισχύσετε το κοινωνικό σας προφίλ, να γίνετε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στα κοινά, να γίνετε μέρος μιας ομάδας με κοινούς στόχους και όραμα.

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο

Ο Μάιος συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε προκειμένου να τον χαρακτηρίσετε έναν ιδιαίτερα θετικό και τυχερό μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 08/05 ανοίγει τους ορίζοντες σας και σας κάνει πιο πρόθυμους να διερευνήσετε τις προοπτικές σας σε θέματα σπουδών αλλά και επαγγελματικών σχεδίων. Καλώς ή κακώς σε αυτή τη φάση της ζωής σας διψάτε για νέες εμπειρίες και για κάτι που θα σας ενθουσιάσει και θα παθιαστείτε μαζί του. Τον Μάιο δεν υπάρχει περίπτωση να μην το βρείτε. Το διάστημα από τις 17/05 μέχρι τις 23/05 είναι το πιο τυχερό του μήνα για το ζώδιο σας, γι’ αυτό να έχετε τεντωμένες κεραίες.  Από τις 20/05 κι έπειτα με τη είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους θα υπάρχει αυξημένη κινητικότητα στον τομέα της καριέρας, καθώς εκεί θα περάσουν διαδοχικά εκτός του Ήλιου και η Αφροδίτη στις 23/05, αλλά και ο Δίας στις 26/05. Αυτό θα δημιουργήσει αυτόματα ένα κλίμα εξελίξεων σε θέματα καριέρας. Tο τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου ένα ιδιαίτερα κοινωνικό διάστημα για σας και η παρουσία σας θα είναι έντονη και πέρα από την επαγγελματική σας υπόσταση και σε διάφορες άλλες εκδηλώσεις. Στις 23/05 η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη-Διδύμων μπορεί να φέρει χωροταξικές αλλαγές στο σπίτι ή τη δουλειά.

Ζυγός

Ο Μάιος μολονότι δεν θα είναι ένας ξεκούραστος και χαλαρός μήνας υπόσχεται να έχει και κάποιες ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Η Νέα Σελήνη στις 08/05 στον Ταύρο σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία ή μια αγοραπωλησία. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους στις 20/05 αλλάζει τελείως τις προδιαγραφές για το ζώδιο σας σε ενεργειακό επίπεδο. Ακόμη περισσότερο θα βελτιωθούν τα πράγματα και θα ελαφρύνει και η διάθεσή σας από τις 23/05 που θα περάσει στους φιλικούς σας Διδύμους και η Αφροδίτη. Ο έρωτας μπορεί να έρθει στη ζωή σας από… μακριά ή να έχει διαφορές με σας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα σας ενθουσιάσει. Ο Δίας θα παραμείνει στο φιλικό σας ζώδιο μέχρι τις 09/06/2025 και θα φέρει περισσότερη αφθονία και τύχη στη ζωή σας και φυσικά και περισσότερα ταξίδια. Στους επόμενους 12 μήνες θα σας ανοίξει ακόμη περισσότερο η όρεξη να ταξιδέψετε, να ανοίξετε τους γεωγραφικούς αλλά και τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Αν εργάζεστε στα ΜΜΕ, στον τουρισμό, την εκπαίδευση μπορεί να έχετε περισσότερες ευκαιρίες να αναδειχτείτε και να έχετε κέρδη.

Σκορπιός

Ο Μάιος θα σας προσφέρει το κατάλληλο πλαίσιο να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ένα ακόμη άτομο και να νιώσετε ευτυχισμένοι και βαθιά ικανοποιημένοι. Στις 08/05 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και για πολλούς θα μπορούσε να σημαίνει την απαρχή μιας νέας ερωτικής σχέσης ή την εκκίνηση μιας νέας συνεργασίας. Ο Μάιος θα μπορούσε να είναι ο μήνας που θα κάνετε ή θα λάβετε μια πρόταση γάμου επίσης ή να προχωρήσετε σε ένα σύμφωνο συμβίωσης ή ακόμη να αποκτήσετε κι έναν απόγονο. Το διάστημα από τις 17 μέχρι τις 23/05 είναι το πιο δυνατό και τυχερό του μήνα για νέα ξεκινήματα, για να έχετε μεγαλύτερο μερίδιο στην τύχη και για να νιώθετε μετά από πολύ καιρό ικανοποιημένοι. Σταδιακά οι πλανήτες σιγά-σιγά αποχωρούν από τον τομέα σχέσεων-συνεργασιών και μεταπηδούν στους Διδύμους. Για σας το ζώδιο των Διδύμων αφορά κυρίως τα οικονομικά. Έτσι στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου θα ασχοληθείτε κυρίως με τις οικονομικές λεπτομέρειες ενός πρότζεκτ, μιας συνεργασίας ή μπορεί να έχετε να διακανονίσετε λογαριασμούς, χρέη, οφειλές, να προχωρήσετε σε αγοραπωλησίες. Στις 26/05 ο Δίας κάνει την είσοδο του στους Διδύμους κι αυτή είναι η σημαντικότερη αλλαγή του Μαΐου, καθώς ο Δίας θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις αρχές Ιουνίου του 2025. Σε αυτή τη χρονιά θα βοηθήσει να διαφυλάξετε την ψυχική σας ηρεμία, να χτίσετε πιο γερούς δεσμούς με τους ανθρώπους που σημαίνουν πολλά για σας, αλλά να βρεθείτε και με περισσότερο χρήματα στον λογαριασμό σας.

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη

Η Νέα Σελήνη στις 08/05 στον Ταύρο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις καθημερινές σας ρουτίνες, στα θέματα διατροφής και άσκησης, αλλά και στις ρουτίνες της δουλειάς. Η Νέα Σελήνη και η έμφαση στο ζώδιο του Ταύρου σας καλεί να σηκώσετε μανίκια και να ψάξετε όλες τις προοπτικές, είτε σε θέματα δουλειάς είτε υγείας. Εξαιρετικό το διάστημα από τις 17 μέχρι τις 23/05 για να έχετε αποτελέσματα στις προσπάθειες σας. Στις 20/05 ο Ήλιος πρώτος και καλύτερος προχωρά μέσα στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου και τον ακολουθεί κατά πόδας και η Αφροδίτη στις 23/05 που περνά επίσης στο ζώδιο των Διδύμων. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 23/05 σάς φέρνει σε επαφή με τις πραγματικές σας ανάγκες και σας καλεί να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε δεν εναρμονίζεται με τις επιθυμίες σας. Η πιο σημαντική όμως αλλαγή σε αστρολογικό επίπεδο για το ζώδιο σας θα έρθει 3 μέρες αργότερα με τον κυβερνήτη σας Δία να προχωρά μετά από 12 χρόνια στους Διδύμους και στον τομέα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών. Ο Δίας θα παραμείνει μέχρι τις 09/06/2025 σε αυτόν τον τομέα φέρνοντας περισσότερη τύχη σε θέματα σχέσεων προσωπικών κι επαγγελματικών. Για κάποιους μπορεί να σημαίνει ότι θα βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, άλλοι θα επισημοποιήσετε κάποια σχέση, ενώ κι επαγγελματικά μπορεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ένα δυνατό συνέταιρο και να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία.

Αιγόκερως

Ο Μάιος, σαφώς δεν είναι ο πιο ξεκούραστος και χαλαρός μήνας, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό αυτόν τον μήνα να ελέγξετε το άγχος σας. Όμως και πάλι οι θετικές πλευρές του Μαΐου και οι τυχερές του μέρες θα είναι συγκριτικά με τις απαιτητικές πολύ περισσότερες. Τα καλά νέα έρχονται αρχικά με τη Νέα Σελήνη στις 08/05 στο ζώδιο του Ταύρου που είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να γνωρίσετε κάποιον-α που να σας κάνει κλικ ερωτικά αν είστε μόνοι-ες ή και να ενισχύσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας οι δεσμευμένοι. Φυσικά είναι και ένας γόνιμος μήνας αν θέλετε να αποκτήσετε ένα δικό σας απόγονο. Κάποιοι θα έχετε και πλείστες ευκαιρίες για βόλτες, ταξιδάκια και μίνι διακοπές. Το διάστημα 17 με 23 Μαΐου, είναι ένα μαγικό διάστημα με πολλή τύχη. Σε αυτό το διάστημα μπορεί να έρθουν πολλές ευλογίες στη ζωή σας είτε σε προσωπικό επίπεδο ακόμη όμως και στα επαγγελματικά. Μπορεί να αυξηθεί η φήμη σας, να δεχτείτε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Η Πανσέληνος στις 23/05 θα σας δώσει την ευκαιρία για ένα ταξιδάκι καθώς θα σας πιάσουν τάσεις φυγής. Στις 26/05 έχουμε την τελευταία αλλαγή και την πιο σημαντική καθώς ο Δίας θα προχωρήσει στους Διδύμους. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει για κάτι περισσότερο από ένα χρόνο μέχρι τις 09/06/2025 και θα ενισχύσει τόσο τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες όσο και τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας.

Υδροχόος

Ο Μάιος υπόσχεται να είναι πιο «καλός» μαζί σας από την πρώτη μέχρι την τελευταία του ημέρα. Η Νέα Σελήνη στις 08/05 στο ζώδιο του Ταύρου παραπέμπει σε μια χωροταξική αλλαγή είτε σπιτιού, είτε δουλειάς. Είναι μια κατάλληλη Νέα Σελήνη για πολύ επιτυχημένα νέα ξεκινήματα. Στο διάστημα 17/05-23/05 που κορυφώνεται η πορεία του Δία στον Ταύρο, μπορεί να προκύψει η ανάγκη να ανακαινίσετε ένα σπίτι ή να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα έχετε ακούραστο συμπαραστάτη τον Άρη από τον Κριό, που θα είναι βοηθητικός σε θέματα επικοινωνίας, ταξιδιών, αλλά και επαγγελματικών συμφωνιών. Και πάμε στο πραγματικά πιο ανέμελο και τυχερό διάστημα για το ζώδιο σας. Πρώτος θα σύρει τον χορό ο Ήλιος που προχωρά στους Διδύμους στις 20/05, δεύτερη η Αφροδίτη στις 23/05 και η πιο σημαντική αλλαγή η είσοδος του Δία στους Διδύμους στις 26/05. Η ενέργεια θα ρέει και δεν θα νιώθετε τα μπλοκαρίσματα του προηγούμενου διμήνου. Ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα. Αν είστε μόνες ή μόνοι, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ και νέες σχέσεις. Ο Δίας θα παραμείνει στους φιλικούς σας Διδύμους μέχρι τις 09/06/2025 φέρνοντας άπειρες ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή, είτε είστε μόνοι και στο ψάξιμο είτε δεσμευμένοι. Θα βοηθήσει ακόμη και στα θέματα των παιδιών. Θα έχετε περισσότερο χρόνο για να τον αφιερώσετε στη διασκέδαση, τα ταξίδια, τις χαρές της ζωής ή να έχετε μια αύξηση και στα έσοδά σας.

Ιχθύες

Ο Μάιος υπόσχεται πραγματικά να είναι από τους καλύτερους μήνες για το ζώδιο σας και ίσως ο πρώτος τόσο άνετος του πρώτου εξαμήνου του 2024. Η Νέα Σελήνη στις 08/05 στον φιλικό σας Ταύρο είναι εξαιρετική για να θέσετε τους νέους σας στόχους. Το διάστημα 17 με 23/05 είναι το αποκορύφωμα της θετικής ενέργειας των πλανητικών επιρροών στο ζώδιο του Ταύρου με τις δυο συνόδους του Ήλιου με τον Δία (18/05) και της Αφροδίτης με τον Δία (23/05). Ο μήνας προσφέρεται και για να ψαχτείτε σε μια νέα δουλειά, να κάνετε προωθητικές κινήσεις, να διαφημίσετε τα προϊόντα της εργασίας σας ή τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους μετά τις 20/05 η ενέργεια θα είναι πολύ διαφορετική. Την πορεία του Ήλιου θα ακολουθήσει και η Αφροδίτη στις 23/05. Όμως η πιο σημαντική αλλαγή σε πλανητικό επίπεδο αφορά την έλευση του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Δία στο ζώδιο των Διδύμων από τις 26/05. Ο Δίας θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι τις 09/06/2025 κάνοντας αυτόματα προτεραιότητα τον χώρο του σπιτιού και την οικογένεια. Το σπίτι σας θα μπορούσε να είναι και τόπος συνάντησης με φίλους και καλοπέρασης συχνά πυκνά. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Βέβαια αυτή η επιρροή είναι σχετικά πιο κλειστή και δείχνει μεγαλύτερη εσωστρέφεια ή πιο έντονο συναισθηματισμό.