ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 5/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 5 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, η Σελήνη θα βρίσκεται στον ενθουσιώδη και παρορμητικό Κριό και η τάση μας θα είναι να βιαζόμαστε ειδικά τις πρωινές ώρες της Κυριακής που θα συναντήσει σε σύνοδο τον Άρη στον Κριό. Προσέξτε λίγο περισσότερο στην οδήγηση αν ταξιδεύετε ή βρίσκεστε στον δρόμο προκειμένου να επισκεφτείτε φίλους και συγγενείς για να γιορτάσετε μαζί τους. Προσοχή επίσης και με τη φωτιά με αυτή τη σύνοδο αν πειραματίζεστε με ψησίματα στην εξοχή.

ΚΡΙΟΣ

Πιο έντονη η Κυριακή με τη Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να σας κάνει να μοιράζετε υποσχέσεις κοινωνικών επαφών και συναναστροφών που όταν έρθει η στιγμή τους πιθανώς να το έχετε μετανιώσει ή να είναι τόσες πολλές που δεν θα μπορείτε να ανταποκριθείτε. Επιλέξτε καλύτερα αυτή που σας κάνει το απόλυτο κλικ και μην μπερδεύεστε με πολλά. Προσέξτε λίγο περισσότερο όμως και τα νεύρα όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως θέλετε τη στιγμή που τα θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή του Πάσχα η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σας βρει λίγο πιο κουρασμένους από τις εξόδους ή και τη δουλειά των προηγούμενων ημερών και να θέλετε να ξεκουραστείτε και όχι να τρέχετε από σπίτι σε σπίτι για να γιορτάσετε. Επιλέξτε αυτό που θα σας κάνει χαρούμενους και θα σας δώσει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση. Σαφώς η οικογένεια, που αυτό συμπεριλαμβάνει και τους στενούς σας φίλους είναι η πιο ασφαλής και καλύτερη επιλογή, για να το διασκεδάσετε αλλά και να μη ζοριστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά απαιτητικό για το ζώδιο σας μπορεί να παραμελήσατε τους αγαπημένους σας φίλους και συγγενείς. Η Κυριακή της Ανάστασης θα σας δώσει με τη Σελήνη στον Κριό πλείστες ευκαιρίες να κερδίσετε τον χρόνο που χάσατε μαζί τους και να κάνετε ευχάριστες δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Κυριακή είναι κάπως πιο κουραστική για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η Σελήνη στον Κριό στρέφει την προσοχή σας στις υποχρεώσεις σας και μπορεί να σας μπερδέψει σχετικά με αυτά που μπορεί να ζητούν από σας οι άλλοι. Βέβαια αν είστε οικοδεσπότες της γιορτής με φίλους και συγγενείς είναι λογικό να καταπονείστε λίγο παραπάνω, από την άλλη η φιλοξενία και η φροντίδα προς τους άλλους είναι το στοιχείο σας!

ΛΕΩΝ

Η Κυριακή με τη Σελήνη στον Κριό είναι πιο δική σας και πιο ευχάριστη μέρα. Προσπαθήστε να την χαρείτε με τους αγαπημένους σας. Σταματήστε να σκέφτεστε μόνο υποχρεώσεις και το μέλλον. Χαρείτε το εδώ και τώρα, πιστέψτε στον εαυτό σας και αισιοδοξήστε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μπορεί να υπάρχει μια ευχάριστη τροπή που να σας ενθουσιάσει και να περάσετε όμορφα. Την Κυριακή του Πάσχα απολαύστε τη μέρα σε στενό κύκλο, γιατί θα είστε πιο άνετοι και πιο ελεύθεροι να γιορτάσετε το Πάσχα όπως εσείς θέλετε.

ΖΥΓΟΣ

Την Κυριακή του Πάσχα η Σελήνη παραμένει στον πιο κοινωνικό οίκο του ωροσκοπίου σας και θα δείτε πολύ κόσμο. Απλώς μην δώσετε μεγάλες υποσχέσεις σε πολλούς και δεν καταφέρετε να τις τηρήσετε. Προτιμήστε τη συντροφιά λίγων φίλων και στενών συγγενών και θα περάσετε υπέροχα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Κυριακή του Πάσχα ίσως δεν έχετε μεγάλη όρεξη για κοινωνικότητες και προτιμάτε να περάσετε τη μέρα με λίγους και εκλεκτούς. Μη χαλάτε όμως τη διάθεσή σας ανακυκλώνοντας στο μυαλό σας τις ίδιες αγωνίες για τη δουλειά και προσέξτε επίσης τη διατροφή σας. Οι υπερβολές δεν βοηθούν να έχετε κέφια.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σε κάθε περίπτωση τη Κυριακή του Πάσχα, που είναι πιο φιλική με τη Σελήνη στον Κριό, πιστεύω θα καταφέρετε να δείτε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, να διασκεδάσετε, να βγείτε έξω, να πάτε μια εκδρομή. Γενικά να νιώσετε ότι αυτή η ζωή μπορεί να έχει και τις ωραίες της στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε κάθε περίπτωση η Κυριακή είναι μία από τις πιο θετικές μέρες του Μαΐου κι ακόμη κι αν έχετε κάποιες υποχρεώσεις θα βγουν πιο εύκολα. Η Κυριακή του Πάσχα με τη Σελήνη στον Κριό ανήκει δικαιωματικά στην οικογένεια και τους αγαπημένους σας για να γιορτάσετε μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα, η ενθουσιώδης Σελήνη στον Κριό σας βάζει σε διάθεση εξωστρέφειας κι ίσως θέλετε να κάνετε τις βόλτες σας ή να συναντήσετε τους φίλους σας. Ακόμη κι αν δεν έχετε κανονίσει ένα ταξίδι θα καλοσκέφτεστε την ιδέα μιας εκδρομής, για να αλλάξετε παραστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη προχώρησε στον Κριό το βράδυ της Ανάστασης, ανοίγοντας σας την όρεξη να ικανοποιήσετε τις αισθήσεις σας με κάθε τρόπο. Η Σελήνη θα παραμείνει στον Κριό και την Κυριακή του Πάσχα και θα είστε από τους πρώτους που θα θέλουν να δοκιμάσουν όλες τις λιχουδιές του Πασχαλιάτικου τραπεζιού.