ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 7/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 7 Μαΐου.

H Σελήνη πέρασε ήδη τα ξημερώματα της Τρίτης στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, προετοιμάζοντας μας για τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης στο ζώδιο αυτό.

Το ζώδιο του Ταύρου είναι μια εξαιρετική θέση για τη Σελήνη καθώς σε αυτό, σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία, βρίσκεται στην έξαρσή της. Τα θέματα της ασφάλειας, της σταθερότητας, της οικογένειας, της οικονομικής ευμάρειας γίνονται προτεραιότητα και μπορεί να μας προσφέρουν περισσότερη ικανοποίηση. Τόσο η Σελήνη όσο και ο Ήλιος σήμερα θα σχηματίσουν θετικές όψεις με τον Κρόνο πριν ενωθούν αύριο το πρωί για το σχηματισμό της νέας Σελήνης.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Ταύρο είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε τα θέματα των οικονομικών σας καλύτερα. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να χρηματοδοτήσετε την ήδη υπάρχουσα, ίσως μπορέσετε να έχετε θετική εξέλιξη αν αποταθείτε σε ένα πιστωτικό ίδρυμα, τράπεζα κτλ. μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες. Μην σας πιάνει απογοήτευση αν άλλα περιμένατε και άλλα σας βρήκαν. Ακόμη μην μπερδεύεστε με ό,τι μπορεί να μην λειτούργησε σωστά στο παρελθόν και εγκλωβίζεστε ψυχολογικά. Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας και προοδευτικά θα φτιάξουν τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας στο σύνολο της ημέρας προετοιμάζοντας την αυριανή ελπιδοφόρα νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο. Αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι γιατί με κάποιο τρόπο θα αρχίσει να σας δίνεται μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της ζωής σας από δω και κάτω. Επειδή τα γενέθλια μας είναι η προσωπική μας Πρωτοχρονιά καλό θα ήταν τώρα να θέσετε τους στόχους σας για το επόμενο εξάμηνο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και κάνοντας από τώρα την αρχή. Σκεφτείτε αφαιρετικά. Τι ή ποιους πρέπει να βγάλετε από τη ζωή σας για να μείνει χώρος να έρθει το καινούριο; Πώς πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε; Οι επόμενες δυο εβδομάδες θα είναι διαφωτιστικές για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου είναι κατάλληλη για να κάνετε μια νέα αρχή σε ό,τι αφορά τις καθημερινές ρουτίνες. Είναι η κατάλληλη Σελήνη για αποτοξίνωση ιδιαίτερα αν το ρίξατε έξω διατροφικά τώρα το Πάσχα, για να βρείτε τον κατάλληλο θεραπευτή, για να βρείτε επίσης εναλλακτικούς τρόπους να διώχνετε το άγχος που με τις δύσκολες επιρροές που δέχεται το ζώδιο σας έχει φτάσει στο αποκορύφωμα του. Ξεκλέψτε μερικές ώρες ύπνου και σταματήστε να τα βάζετε όλα μέσα στο μυαλό σας και να δημιουργείτε χάος. Μόνο έτσι θα δείτε με ηρεμία και ψυχραιμία τις καταστάσεις που αφορούν κυρίως την κατεύθυνση της ζωής σας και της καριέρας σας με την απαραίτητη ευκρίνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη, περνά όλη τη μέρα στον γήινο και πρακτικό Ταύρο, προετοιμάζοντας την αυριανή νέα Σελήνη στο ίδιο φιλικό σας ζώδιο. Σας καλεί να δείξετε ομαδικό πνεύμα και να εκμεταλλευτείτε, με την καλή έννοια, τη στήριξη που σας παρέχουν οι φίλοι, οι συνεργάτες σας ακόμη και οι άνθρωποι που αποτελούν τους διαδικτυακούς σας φίλους. Φυσικά αν έχετε και μια καλή ιδέα που θα μπορούσατε να την υλοποιήσετε με τη βοήθεια της τεχνολογίας είναι το κατάλληλο διάστημα να το κάνετε. Αρκεί να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες γιατί ως γνωστό το ζώδιο του Ταύρου δεν θέλει εκπλήξεις και εστιάζεται στη λεπτομέρεια και την πρακτικότητα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Ταύρο σημαίνει εξελίξεις σε ό,τι αφορά την καριέρα σας και μάλιστα αν έχετε γενέθλια στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να υπάρχει μια καινούρια πρόταση για μια μακροχρόνια συνεργασία. Σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο αυτές τις μέρες με όλα όσα πρέπει να κάνετε για επαγγελματικούς λόγους που μπορεί να παραμελήσετε λίγο τα θέματα της υγείας και της οικογένειας. Αυτό όμως είναι καλό να μην συμβαίνει γιατί ό,τι παραμελούμε το βρίσκουμε ως πρόβλημα στην πορεία μας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη περνά όλη τη μέρα στον πρακτικό Ταύρο, προετοιμάζοντας την αυριανή νέα Σελήνη στο ίδιο φιλικό σας ζώδιο ρίχνοντας φως μόνο στις αλήθειες στη ζωή σας. Αυτές που ίσως κι εσείς δεν τολμάτε να δείτε μερικές φορές. Είναι μια εποικοδομητική επιρροή ιδιαίτερα ευνοϊκή σε θέματα που αφορούν στις σπουδές, στα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια και σας παροτρύνει να σκεφτείτε τι άλλο θα επιθυμούσατε να κάνετε ώστε να νιώθετε δημιουργικοί αλλά και να εξασφαλίσετε ένα πιο σταθερό επαγγελματικό μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Για σας αυτή η Σελήνη σημαίνει ότι πρέπει να ανασκουμπωθείτε σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά και να τα δείτε λεπτομερώς. Βάλτε τα κάτω με εξαιρετική προσοχή και δείτε βήμα βήμα τι πρέπει να κάνετε για να περικόψετε ανώφελα έξοδα, να δείτε πως θα αξιοποιήσετε τους όποιους πόρους σας και πως θα βρείτε τρόπους οι λογαριασμοί σας στο τέλος κάθε μήνα να ξεφουσκώσουν. Είναι μια ιδανική νέα Σελήνη αν θέλετε να αιτηθείτε κάποιο δάνειο ή χρηματοδότηση ή να βρείτε τρόπους να εκμεταλλευτείτε σωστά την περιουσία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη περνά το σύνολο της μέρας απέναντι σας, προετοιμάζοντας την αυριανή νέα Σελήνη στον Ταύρο. Για σας θα είναι μια κουραστική μέρα αφού οι απαιτήσεις των άλλων θα αγγίζουν ταβάνι από την άλλη μπορεί να προκύψει μια νέα πρόταση στον ορίζοντα για μια νέα συνεργασία ή για να επισημοποιήσετε μια σχέση. Αν είστε μόνοι-ες και γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας φαίνεται ότι μέσα στο επόμενο εξάμηνο μπορεί να υπάρξει μια σταθερή σχέση ή συνεργασία στη ζωή σας που θα σας ικανοποιήσει μακροπρόθεσμα. Μάλιστα θα έχετε κάποια εικόνα γι’ αυτό μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες που κορυφώνεται η επιρροή της νέας Σελήνης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σας βοηθά κάπως να γειωθείτε και να δείτε τα πρακτικά θέματα τόσο της δουλειάς όσο και της υγείας σας. Πόσο καιρό έχετε να κάνετε ένα έλεγχο υγείας; Μήπως οι υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους δεν σας επιτρέπουν μέσα στην ημέρα να έχετε λίγο χρόνο για σας; Όλα αυτά καλείστε να απαντήσετε με τη Σελήνη και τον Ήλιο να σχηματίζουν όψεις με τον Κρόνο και εν όψει της αυριανής νέας Σελήνης στον Ταύρο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσετε όρια στον εαυτό σας και στους άλλους και να πειθαρχήσετε. Το ίδιο ισχύει και στη δουλειά. Μην αφήνετε εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου προετοιμάζοντας την αυριανή νέα Σελήνη σ’ αυτό το γήινο και φιλικό σας ζώδιο. Κάποιοι από σας μπορεί από τώρα και μέχρι το φθινόπωρο να ετοιμάζετε ένα γάμο, μια βάπτιση ή μπορεί να είστε σε φάση απόκτησης απογόνου. Κάποιοι άλλοι μπορεί τώρα να ψάχνετε μια καινούρια σχέση ή έναν έρωτα που θα σας ενθουσιάσει. Ακόμη το διάστημα είναι ευνοϊκό για να οργανώσετε καλύτερα κάποιο επιχειρηματικό ή δημιουργικό σχέδιο πάνω στο οποίο θα δουλέψετε το επόμενο εξάμηνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο με αυτό το φεγγάρι. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε μια αλλαγή χώρου και κάποιοι άλλοι μπορεί να δείτε λίγο πιο στενά τα θέματα της συγκατοίκησης. Από την άλλη ίσως σας βαραίνει μια κατάσταση σε κάποιες σχέσεις προσωπικές που νιώθετε ότι δεν λαμβάνετε τη στήριξη που θα θέλατε. Σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια καλό είναι να βλέπουμε και το δικό μας μερίδιο ευθύνης πριν κατηγορήσουμε τους άλλους.  Από την άλλη καθώς η Σελήνη και ο Ήλιος σήμερα σχηματίζουν εξάγωνα με τον Κρόνο που βρίσκεται μέσα στον τομέα των οικονομικών σας ίσως κάνετε κάποιες συνειδητοποιήσεις σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη από τον Ταύρο προετοιμάζει στο ίδιο ζώδιο την αυριανή Νέα Σελήνη μέσα στον τομέα της επικοινωνίας στο ωροσκόπιο σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επικοινωνήσετε τα ταλέντα σας. Αν ασχολείστε με πνευματική εργασία ενδεχομένως να υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις επόμενες ημέρες. Αξιοποιήστε τις για να προωθήσετε θέματα σπουδών, συμφωνιών, επαγγελματικών. Οι όψεις της Σελήνης και του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιο σας σήμερα δείχνουν ότι θα έχετε ένα πιο φορτωμένο πρόγραμμα και υποχρεώσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε κέφια να τις φέρετε εις πέρας.