Τα ζώδια της ημέρας

Αιγόκερε, σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τη συμπεριφορά σου!

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Δεκεμβρίου;

Κριός

Σήμερα θα αφήσεις πίσω τα επαγγελματικά θέματα που σε απασχόλησαν αρκετά τις προηγούμενες ημέρες και θα στραφείς στους αγαπημένους σου φίλους! Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συναντηθείς με ανθρώπους που αγαπάς. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από το Σκορπιό πιθανό να δημιουργήσει μικρές ή μεγάλες εντάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον. Αιτία είναι πως θα θυμηθείς καταστάσεις του παρελθόντος που σε είχαν πειράξει αλλά μέχρι τώρα και εσύ ο/η ίδιος/α θεωρούσες πως είχαν λήξει. Προσπάθησε να ασχοληθείς με θέματα που ανήκουν στο παρόν και μη γυρίζεις πίσω.

Ταύρος

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως το φόρτο εργασίας και κατά συνέπεια οι ευθύνες που απορρέουν από αυτό έχουν αυξηθεί. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και στρέφει το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά στη δουλειά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα σε κουράσει καθώς δεν θα έχεις την απαιτούμενη ενέργεια για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Ασχολήσου μόνο με θέματα που δεν παίρνουν αναβολή και διευθέτησε τα υπόλοιπα επαγγελματικά σου θέματα για άλλη ημέρα.

Δίδυμοι

Η ημέρα σήμερα θα ξεκινήσει με τις καλύτερες διαθέσεις καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Υδροχόο θα σε παρακινήσει να βγεις, να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να συμμετάσχεις σε εποικοδομητικές συζητήσεις! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό  θα δυσκολέψει τις δραστηριότητες σου, καθώς μπορεί να θέλεις να κάνεις όλα τα παραπάνω αλλά η κούραση που νιώθεις δεν θα σου αφήσει πολλά περιθώρια. Προσπάθησε να μην πιέσεις τον οργανισμό σου καθώς θα έχεις και άλλες ημέρες στη διάθεση σου να ασχοληθείς με αυτά που επιθυμείς.

Καρκίνος

Τα απωθημένα σου και τα συναισθήματα σου θα προκαλέσουν συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα να μην έχεις την καλύτερη διάθεση σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό θα φέρει στο προσκήνιο έρωτες του παρελθόντος που σου είχαν προκαλέσει δυνατά συναισθήματα. Απόφυγε να επαναφέρεις θέματα και ανθρώπους που ανήκουν στο παρελθόν αν θέλεις να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου. Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν και κάποια έκτακτα έξοδα για αυτό προσπάθησε να μην ξοδέψεις αλόγιστα τα χρήματα σου.

Λέων

Ο τομέας των σχέσεων θα έρθει στο προσκήνιο σήμερα καθώς τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα τραβήξουν την προσοχή σου για διάφορους λόγους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό ενδέχεται να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ σας. Αιτία μπορεί να είναι η κούραση ή το γεγονός πως νιώθεις πως δεν μπορούν να σε καταλάβουν.  Πριν εκνευριστείς προσπάθησε να εξηγήσεις τι θέλεις και τι σε ενοχλεί καθώς η δύναμη του λόγου και του διαλόγου μπορεί να κάνει θαύματα! Σε κάθε περίπτωση μέτρησε μέχρι το δέκα πριν απαντήσεις καθώς μπορεί να δημιουργηθούν αξεπέραστα προβλήματα αν τσακωθείς.

Παρθένος

Σήμερα θα ξυπνήσεις και πριν προλάβεις να κάνεις οτιδήποτε θα νιώσεις κουρασμένος/η! Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και οι υποχρεώσεις που έχεις θα σε αναγκάσουν να δουλέψεις και μάλιστα με εντατικούς ρυθμούς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Σκορπιό δεν θα σε βοηθήσεις στις επιδιώξεις σου καθώς δεν θα ενισχύσει τα αποθέματα ενέργειας σου! Μην ανησυχείς καθώς μπορείς να μεριμνήσεις εσύ για τον οργανισμό σου και την ευεξία του παίρνοντας μια βιταμίνη ή ένα συμπλήρωμα διατροφής! Κάνε υπομονή μια ημέρα είναι θα περάσει!

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να καλομάθεις τον εαυτό σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως έχεις μεγάλη ανάγκη να αφήσεις τον εαυτό σου να ξεκουραστεί καθώς ακόμα και μια βόλτα με φίλους μπορεί να σου φαίνεται σαν αγγαρεία λόγω της κούρασης. Άκουσε τις ανάγκες σου και μην πιέζεσαι διαφορετικά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μετατρέψεις την κούραση σε εκνευρισμό ο οποίος θα δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους!

Σκορπιός

Σήμερα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής και δεν θα έχεις όρεξη για πολλές κουβέντες ούτε καν με τους δικούς σου ανθρώπους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου υπενθυμίσει κάθε μικρή και μεγάλη αδικία που σου έχει συμβεί με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να παραπονιέσαι. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα εντείνει τα παράπονα σου και πολύ γρήγορα θα μετατραπούν σε νεύρα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις προκειμένου να φτιάξει λίγο και το κλίμα στο σπίτι που πιθανό να έχει αναστατωθεί λόγω της τάσης που θα έχεις σήμερα να τα βάλεις με όλους!

Τοξότης

Σήμερα οι επιθυμίες σου δύσκολα θα συμβαδίσουν με τις επιθυμίες των άλλων ιδιαίτερα των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον και θα πρέπει να βρεις τη λεπτή διαχωριστική γραμμή που κρατά τις ισορροπίες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα φέρει στο διάβα σου συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες όμως θα πρέπει να προσέξεις καθώς η ημέρα εγκυμονεί παρεξηγήσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό θα σε κάνει ανυπόμονο/α και χωρίς καμία διάθεση να ενστερνιστείς τα λεγόμενα των άλλων! Αυτό δεν θα αρέσει καθόλου στους συνομιλητές σου με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα παράπονα.

Αιγόκερως

Η ημέρα θα ξεκινήσει με μια ανησυχία σχετική με τα οικονομικά σου ζητήματα καθώς οι εκκρεμότητες που θα πρέπει να διευθετήσεις θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια σχετικά με αυτά που έχεις να πληρώσεις σε διάφορες υποχρεώσεις σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό μπορεί να σε παρασύρει σε έξοδα για αυτό καλύτερα να αποφύγεις να συναντήσεις φίλους σου που ξέρεις πως μπορεί να σε παρασύρουν με βόλτες στα μαγαζιά! Οι παρεξηγήσεις είναι ένα υπαρκτό σενάριο για σήμερα.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και ήρθε η ώρα να έρθεις στο προσκήνιο μόνο που θα πρέπει να προσέξεις τους λόγους για τους οποίους μπορεί να τραβήξεις την προσοχή. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη από το Σκορπιό μπορεί να σου δημιουργήσει μια πολεμοχαρή διάθεση που δεν θα αργήσει να φανεί. Οι συγκρούσεις με τους συνεργάτες, το/η σύντροφο σου αλλά και οι προστριβές στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα είναι μερικά από τα σενάρια της ημέρας. Προσπάθησε να καταφέρεις να ελέγξεις τη διάθεση σου να τα διαλύσεις όλα και να σηκωθείς να φύγεις μακριά, αν δεν θέλεις να θέσεις σε κίνδυνο προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Ιχθύς

Οι ανησυχίες σου θα είναι έντονες σήμερα και θα καλύψουν ένα μεγάλο μέρος της ημέρας σου καθώς στο μυαλό σου θα υπάρχουν σκέψεις που δεν θα σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό δεν είναι βοηθητικό καθώς ενδέχεται να ενισχύσει και άλλο τις φοβίες σου. Είναι πιθανό να προκύψει και μια συζήτηση με κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντος σου που τελικά θα καταλήξει σε έντονη διαφωνία. Μην αφήσεις ασήμαντα θέματα να σου χαλάσουν τη διάθεση σήμερα και μην τα παίρνεις όλα προσωπικά καθώς σίγουρα δεν αξίζει να ασχοληθείς με όλα.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ