Τα ζώδια της ημέρας

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα, τι επιπτώσεις έχει αυτό;

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Δεκεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σου χαρίζει στιγμές χαράς καθώς θα σου φέρει ευκαιρίες για να δεις τους φίλους σου ή να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή ο οποίος είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη θα σε βοηθήσει να επιλύσεις θέματα του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν ακόμα. Μια παρεξήγηση με κάποιο φίλο/η σου ή με το/η σύντροφο σου μπορεί να λυθεί σήμερα αρκεί να το προσπαθήσεις. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως είναι ανάδρομος για αυτό και θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία σου κυρίως για "φρέσκα" θέματα!

Ταύρος

Η προσοχή σου βρίσκεται σε θέματα και υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου καθώς η Σελήνη από το Λέοντα τις αναμοχλεύει προκαλώντας σου αναστάτωση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη είναι ευνοϊκό για να ασχοληθείς και να λύσεις θέματα και υποχρεώσεις που είχαν προκύψει κατά το παρελθόν. Ήρθε η στιγμή να τελειώσεις μια δουλειά που είχε μείνει ημιτελής ή να ασχοληθείς με κάποια υποχρέωση ακόμα και γραφειοκρατικής φύσεως που σχετίζεται με το σπίτι σου σαν ακίνητο. Καλό θα ήταν να μη ξεκινήσεις κάτι νέο σήμερα καθώς ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία θα διευκολύνει μόνο οτιδήποτε σχετίζεται με το παρελθόν

Δίδυμοι

Η επικοινωνία με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον όπως αδέρφια, συγγενείς ακόμα και γείτονες θα είναι δύσκολη σήμερα για αυτό θα πρέπει να προσέχεις κατά τις συζητήσεις σας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή ο οποίος κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Τοξότη θα σε βοηθήσει να ανοίξεις θέματα του παρελθόντος που είχαν δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ εσένα και των άλλων προκειμένου να τα λύσεις. Είναι πιθανό να δεις και κάποιο πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό και η σχέση μεταξύ σας να βελτιωθεί! Προσοχή καθώς η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες συμφωνίες -ειδικά αν ασχολείσαι με το εμπόριο- μόνο για διευθέτηση παλαιών!

Καρκίνος

Θέματα που σχετίζονται με λογαριασμούς και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις πιθανό να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια σήμερα και το μυαλό σου θα βρίσκεται αποκλειστικά εκεί. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη είναι βοηθητικό για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος που μέχρι τώρα άφηνες για αργότερα! Η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα και νέες συμφωνίες καθώς είναι πολύ πιθανό να μη σου βγουν όπως τα περιμένεις! Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε κάποιο γραφειοκρατικό ζήτημα για να μη βρεθείς εκτός απροόπτου!

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σε φέρνει στο προσκήνιο καθώς θα σου υπενθυμίσει θέματα που σχετίζονται με τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου και θα πρέπει να λυθούν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή ο οποίος είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη θα φέρει στο παρόν καταστάσεις του παρελθόντος προκειμένου να τις λύσεις. Μην ανησυχείς καθώς θα καταφέρεις να συζητήσεις και να αφήσεις πίσω παρεξηγήσεις που είχαν συμβεί κατά το παρελθόν και μέχρι τώρα αιωρούνταν ανάμεσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Μην ξεχάσεις πως ο Ερμής κινείται ανάδρομα για αυτό απόφυγε υπογραφές συμβολαίων και νέες συμφωνίες.

Παρθένος

Σήμερα δεν θα έχεις διάθεση για κοινωνικές επαφές καθώς θέλεις την ησυχία σου και τη θέλεις με κάθε τρόπο! Η Σελήνη εξακολουθεί να  βρίσκεται στο Λέοντα και να σου δημιουργεί εσωστρέφεια και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Τοξότη, θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για να συναντήσεις ανθρώπους με τους οποίους οι σχέσεις σας είχαν παγώσει κατά το προηγούμενο διάστημα! Είναι πιθανό να βρεις λύση και σε κάποιο θέμα που απασχολεί εσένα και την οικογένεια σου και να νιώσεις ανακούφιση. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μην ανοίξεις νέα ζητήματα καθώς θα σε δυσκολέψουν μέχρι να λυθούν.

Ζυγός

Σήμερα θα προτιμήσεις να βρεθείς με τους αγαπημένους σου φίλους καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σου υπενθυμίσει πως όταν είσαι με παρέα πάντα περνάς καλύτερα ακόμα και αν χρειαστεί να ασχοληθείς με δουλειές! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη γοητεία σου και θα φέρει κοντά σου ανθρώπους που θα «συμμαχήσουν» μαζί σου. Η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις νέες γνωριμίες, να πρωτοστατήσεις σε κάποιο σύλλογο ή μια ομάδα που ασχολείσαι και φυσικά να κερδίσεις τις εντυπώσεις! Μέσα από το φιλικό σου περίγυρο ενδέχεται να γνωρίσεις και αυτόν/ην που θα σου κλέψει την καρδιά!

Σκορπιός

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες όχι απλώς παραμένουν στο προσκήνιο αλλά σήμερα ενδέχεται να γιγαντωθούν και να σου αποσπάσουν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο  Ερμή από τον Τοξότη είναι ευνοϊκό για να επαναφέρεις και  να αξιολογήσεις κάποια επαγγελματική πρόταση που σου είχε γίνει και έχει μείνει στα χαρτιά. Η ημέρα θα έχει κάποια προβλήματα συνεννόησης για αυτό και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η σε αυτά που λες και κυρίως στον τρόπο που θα τα διατυπώσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε σε κουβέντες που θα γίνουν με ανθρώπους που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Τοξότης

 Σήμερα είναι πιθανό να είσαι λίγο αφηρημένος/η καθώς το μυαλό σου θα βρεθεί σε ταξίδια που είχες κάνει κατά το παρελθόν και όμορφες αναμνήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή ο οποίος κινείται ανάδρομα στο ζώδιο σου θα σου δημιουργήσει ευχάριστες σκέψεις σχετικές με θέματα του παρελθόντος. Εκμεταλλεύσου τη νοσταλγική σου διάθεση και επεδίωξε να επικοινωνήσεις με κάποιο πρόσωπο που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες για να κανονίσετε μια συνάντηση! Είναι επίσης πιθανό να σε θυμηθούν και πρόσωπα τα οποία δεν περιμένεις και αυτό θα σε εκπλήξει!

Αιγόκερως

Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται σε παλιές σου υποθέσεις τις οποίες δεν έχεις κλείσει ακόμα ή δεν θέλεις να κλείσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή ο οποίος κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Τοξότη θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικά αλλά και ερωτικά θέματα του παρελθόντος προκειμένου να τα διευθετήσεις. Μην τα προσπεράσεις και μην τα αφήσεις για άλλη ημέρα καθώς η ημέρα είναι ευνοϊκή για να διαχειριστείς καταστάσεις που έχουν προκύψει κατά το παρελθόν. Προσοχή σε νέες συμφωνίες κυρίως οικονομικές καθώς δεν πρέπει να ξεχάσεις πως ο ανάδρομος Ερμής δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα!

Υδροχόος

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα καθώς ενδέχεται να ανοίξουν θέματα του παρελθόντος που θα σου αποσπάσουν την προσοχή. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα που θα σε βοηθήσει να λύσεις θέματα και μπερδέματα του παρελθόντος. Βέβαια ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να είναι βοηθητικός/η για καταστάσεις που σχετίζονται με το παρελθόν δεν ισχύει όμως το ίδιο και για το παρόν! Μη ξεκινήσεις μια νέα συμφωνία και μην υπογράψεις κάτι καθώς θα διαπιστώσεις πως τα πράγματα δεν θα είναι έτσι όπως θα θέλεις.

Ιχθύς

Οι εργασιακές σου εκκρεμότητες πιθανό να σε αγχώσουν αλλά δε χρειάζεται καθώς σήμερα αν το θελήσεις θα καταφέρεις να τις βάλεις σε μια σειρά. Βοηθητικό για αυτό θα είναι το τρίγωνο της Σελήνης από το Λέοντα με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη που θα φέρει στο προσκήνιο υποχρεώσεις του παρελθόντος προκειμένου να τις λύσεις! Η επικοινωνία μπορεί να γίνεται μετά εμποδίων σήμερα για αυτό απόφυγε να κάνεις νέα ανοίγματα σε εργασιακά θέματα. Σε περίπτωση που σου ανατεθεί μια νέα δουλειά φρόντισε να ζητήσεις και λεπτομέρειες καθώς οι παρανοήσεις είναι πολύ πιθανές.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ