Τα ζώδια της ημέρας

Δίδυμε, σήμερα έχεις κατά νου να ξεμπερδεύεις με κάποιες υποχρεώσεις που αφορούν το πορτοφόλι σου.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Δεκεμβρίου;

Κριός

Η ημέρα θα ξεκινήσει με ένα θέμα του σπιτιού να έρχεται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο αναμοχλεύει οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σου τις τελευταίες ημέρες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου εφιστά την προσοχή καθώς είναι πολύ πιθανό να περιμένεις μια μικρή αφορμή για να ξεσπάσεις! Μην αντιδράς με παρόρμηση καθώς οι υπερβολές θα δημιουργήσουν ρήξη στις οικογενειακές σχέσεις. Ένα καλό tip θα είναι να μετρήσεις μέχρι το δέκα πριν αποφασίσεις να μιλήσεις και να θρηνήσουμε τον άμαχο πληθυσμό!

Ταύρος

Η διάθεση σου για να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στον περίγυρο σου θα σε παρακινήσει για τηλέφωνα, επαφές και συναντήσεις προκειμένου να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό σου εφιστά την προσοχή. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις να θυμάσαι γεγονότα του παρελθόντος που θα σε εκνευρίσουν και ο εκνευρισμός σου δεν θα αργήσει να φανεί και στους γύρω σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και κατά τις μετακινήσεις σου καθώς σήμερα θα έχεις την τάση να βιάζεσαι και όποιος βιάζεται σκοντάφτει!

Δίδυμοι

Σήμερα έχεις κατά νου να ξεμπερδεύεις με κάποιες υποχρεώσεις που αφορούν το πορτοφόλι σου και αν δεν τα καταφέρεις τότε θα εκνευριστείς πολύ! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου δημιουργεί πίεση προκειμένου να διευθετήσεις λογαριασμούς και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ εσένα και των φίλων σου αν δεν κρατήσεις τα προσχήματα! Πρόσεξε ιδιαίτερα τον τρόπο που θα εκφράσεις την άποψη σου καθώς είναι πολύ πιθανό να είναι παρεξηγήσιμος και κράτησε αποστάσεις από θέματα που δεν σε αφορούν.

Καρκίνος

Η προσωπικότητα σου θα κάνει αισθητή την παρουσία της σήμερα και σίγουρα δεν πρόκειται να περάσεις απαρατήρητος/η! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό είναι αποτρεπτικό για στενές επαφές. Υπάρχει ενδεχόμενο οι αντιδράσεις σου να είναι υπερβολικές και έντονες σε οτιδήποτε δεν σου αρέσει προκαλώντας θέματα στις σχέσεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και στα επαγγελματικά σου θέματα καθώς οι κινήσεις που θα κάνεις σε αυτό τον τομέα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές.

Λέων

Σήμερα θα είσαι σε ιδιαίτερη διάθεση καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο αναμοχλεύει ανησυχίες και θέματα που σε αγχώνουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα ενισχύσει την υπερβολή όχι μόνο στη διάθεση σου αλλά και τις σκέψεις σου. Είναι πολύ πιθανό να ανοίξεις ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων που θα έχουν την τάση να γιγαντωθούν. Καλύτερα να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα καθώς δεν θα είναι ξεκάθαρο για εσένα τι θέλεις και πως μπορείς να το επιτύχεις. Ασχολήσου με οτιδήποτε μπορεί να κερδίσει το ενδιαφέρον σου ώστε να μην αφήσεις το μυαλό σου να κάνει σενάρια!

Παρθένος

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι και σας ενώνουν κοινοί στόχοι και ενδιαφέροντα θα σε απασχολήσουν σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε κάνει αντιδραστικό/η με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να προκύψουν διαφωνίες ακόμα και με φιλικά σου πρόσωπα. Είναι πολύ πιθανό θέματα που αφορούν εσένα και τους φίλους σου να έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Σκέψου προσεκτικά πριν αντιδράσεις καθώς είναι πολύ πιθανό οι αντιδράσεις σου να μην είναι οι κατάλληλες και να μη βοηθήσουν στο γενικό κλίμα.

Ζυγός

Θέματα που σχετίζονται με επαγγελματικές ανησυχίες θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα τονίσει θέματα καριέρας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τα προβλήματα που μπορεί να έχουν για αυτό εσύ θα πρέπει να βρεις το χρόνο να ασχοληθείς και με αυτά. Η εναλλαγή των θεμάτων θα σε αποσυντονίσει και θα σε εκνευρίσει. Προσπάθησε να μη δείξεις τον εκνευρισμό  σου καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες συμφωνίες καθώς μέχρι αύριο δεν θα είσαι σίγουρος/η αν τελικά ανταποκρίνονται σε αυτά που έχεις κατά νου.

Σκορπιός

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι εξωστρεφής και θα ψάξεις να βρεις ευκαιρία να μοιραστείς τις ιδέες και τις απόψεις με τον περίγυρο σου! Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως θα έχεις την τάση να γίνεις επαναστάτης χωρίς αιτία. Οι απόψεις σου πιθανό να μη γίνουν δεκτές με θαυμασμό από το περιβάλλον σου και αυτό θα σε εκνευρίσει ακόμα περισσότερο. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις επαναστατικές σου απόψεις και την ανάγκη σου για επιβολή να κυριαρχήσουν καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις με το περιβάλλον σου!

Τοξότης

Οι συναισθηματικές αναταραχές εξακολουθούν να αλλάζουν τη διάθεση από τη μια στιγμή στην άλλη καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο τα συναισθήματα που επιμένεις να αγνοείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα ενισχύσει την αναταραχή σου και πιθανό να σε κάνει να χάσεις τις διπλωματικές σου ικανότητες. Καλύτερα να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις εν βρασμώ καθώς σίγουρα δεν θα είναι οι σωστές. Ένα οικονομικό θέμα που έχει προκύψει μπορεί να σε βγάλει εκτός οικονομικού πλάνου για αυτό κάνε οικονομία για να είσαι σίγουρος/η!

Αιγόκερως

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου θα κινηθούν και σήμερα προς τα όρια της εξάρτησης καθώς επιθυμείς τη γνώμη τους για κάθε κίνηση σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου δημιουργεί την ανάγκη για αποδοχή όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα περιπλέξει λίγο τα πράγματα. Αν διαπιστώσεις πως δεν έχεις την αποδοχή που περιμένεις από τους άλλους τότε θα γίνεις ικανός/η να κάνεις μεγάλους καβγάδες προκειμένου να βρεις το δίκιο σου. Αυτός θα είναι ένας λάθος τρόπος που θα εντείνει ακόμα περισσότερο το τεταμένο κλίμα! Προσπάθησε να αυτό-συγκρατηθείς για να μη δημιουργηθούν πλήγματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Υδροχόος

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σου θα σε κουράσουν σήμερα και θα ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό πιθανό να δημιουργήσει εμπλοκές σε δουλειές και υποχρεώσεις. Πριν χάσεις τη ψυχραιμία σου βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί καθώς η λύση μπορεί να είναι πιο εύκολη και να μην αξίζει να δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα. Ενδέχεται να προκύψουν και κάποιες έκτακτες δουλειές οι οποίες θα σε αποσυντονίσουν αλλά αν δεν παραμείνεις ψύχραιμος/η δεν θα καταφέρεις να τις τελειώσεις.

Ιχθύς

Η ημέρα θα σε γεμίσει με νέες δημιουργικές ιδέες για να περάσεις το χρόνο σου σήμερα και να αισθανθείς όμορφα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να ταράξει λίγο την ησυχία. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως μια οικονομική σου υποχρέωση βρίσκεται σε εκκρεμότητα και τελικά να εκνευριστείς. Αν θέλεις να προλάβεις τις καταστάσεις ρίξε μια ματιά σε δουλειές και υποχρεώσεις κυρίως αν αφορούν οικονομικά θέματα και μετά αφιέρωσε τον υπόλοιπο χρόνο στον εαυτό σου και σε δραστηριότητες που αγαπάς.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ