Τα ζώδια της ημέρας

Λέοντα, η ημέρα δεν ευνοεί νέες οικονομικές συμφωνίες και συνδιαλλαγές αλλά ούτε και συναισθηματικές αποφάσεις.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 27 Νοεμβρίου;

Κριός

Η ημέρα θα σου ξυπνήσει φόβους και ανασφάλειες που δεν θα σε αφήσουν να κάνεις αυτά που επιθυμείς καθώς δεν θα έχεις όρεξη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα προσπαθήσει να σε παραπλανήσει. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται είτε με προσωπικά είτε με εργασιακά θέματα ακόμα και αν πιστεύεις πως έχεις μια ευκαιρία μπροστά σου γιατί ο θησαυρός είναι πιθανό να αποδειχτεί άνθρακας. Αν μάλιστα βρεθείς μπροστά σε μια πολύ καλή πρόταση σκέψου το δυο φορές καθώς οι παγίδες είναι κάτι παραπάνω από πιθανές.

Ταύρος

Η διάθεσή σου να βρεθείς με φίλους σου και αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι η βασική σου ανάγκη σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Ιχθείς θα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό/η. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξει μια παρεξήγηση με κάποιον/α φίλο/η εξαιτίας λανθασμένης κρίσης για αυτό να είσαι προσεκτικός/η. Απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα και να ωραιοποιήσεις καταστάσεις που σχετίζονται με ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος και προσπάθησε να φιλτράρεις με τη λογική οτιδήποτε φτάσει στα αυτιά σου.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι άλλη μία ημέρα που θα επιλέξεις να ασχοληθείς περισσότερο  με τα επαγγελματικά σου θέματα και κάποιους στόχους που σχετίζονται με αυτά. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος επαγγελματικές αποφάσεις. Ενδέχεται να συναντήσεις ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να σου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, για αυτό καλύτερα να κρατήσεις τη δυσπιστία σου για οτιδήποτε σου ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ακόμα είναι πολύ πιθανό οι κολακείες να έχουν την τιμητική τους σήμερα όμως να θυμάσαι πως τα κίνητρα δεν είναι τόσο αθώα.

Καρκίνος

Η ανάγκη σου να αποκτήσεις γνώσεις για να έχεις σφαιρική άποψη πάνω σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει θα σε κάνει να αρχίσεις τις αναζητήσεις προκειμένου να βρεις πληροφορίες για αυτά που θέλεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα φέρει πληθώρα πληροφοριών μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον αλλά δεν θα ανταποκρίνονται όλες στην πραγματικότητα.  Άκουσε, σκέψου και διαχώρισε αυτές που πιστεύεις πως έχουν λόγο ύπαρξης διαφορετικά οι ποικίλες απόψεις μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες αλλά θα σου δημιουργήσουν σύγχυση.

Λέων

Η διάθεση σου είναι πιο σκοτεινή σήμερα καθώς οι σκέψεις που σε "βασανίζουν" από εχτές έχουν δημιουργήσει ένα φαύλο κύκλο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις για τους άλλους αλλά και για τον ίδιο σου τον εαυτό. Η ημέρα δεν ευνοεί νέες οικονομικές συμφωνίες και συνδιαλλαγές αλλά ούτε και συναισθηματικές αποφάσεις καθώς θα έχεις την τάση να παρασυρθείς από οτιδήποτε γυαλίζει αλλά δεν είναι χρυσός! Κράτησε στάση αναμονής σε σημαντικά θέματα καθώς σήμερα η λογική σου σκέψη θα είναι λίγο μπερδεμένη.

Παρθένος

Σήμερα θα επηρεαστείς ιδιαίτερα από τις απόψεις των συνεργατών ή του/της συντρόφου σου και πιθανό να τις ακολουθήσεις με κλειστά μάτια. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ασάφειες και ένα θόλο τοπίο.  Αποτέλεσμα θα είναι όχι μόνο να μην σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις αλλά το γενικότερο κλίμα που επικρατεί θα σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο. Μην εμπιστευτείς κανέναν με κλειστά μάτια και προσπάθησε να πάρεις μόνος/η τις αποφάσεις που αφορούν αποκλειστικά εσένα σου για να έχεις και την αποκλειστική ευθύνη τους.

Ζυγός

Οι υποχρεώσεις σου θα είναι πολλές και σήμερα και θα νιώσεις λίγο πιεσμένος/η καθώς ο χρόνος δεν θα σου είναι αρκετός. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και σε καλεί να διευθετήσεις αυτά που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως θα υπάρξουν παρασκηνιακές ενέργειες που θα καθορίσουν εργασιακά θέματα αλλά και θέματα της καθημερινότητας σου. Μην κοινοποιείς τα σχέδια σου στη δουλειά και προτίμησε να περιοριστείς σε θέματα που σχετίζονται αποκλειστικά με την εργασία σου καθώς οτιδήποτε πεις, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου!

Σκορπιός

Η διάθεση σου θα είναι στα πάνω της σήμερα και θα αναζητήσεις τρόπους για να περάσεις καλά και να αδράξεις την ημέρα, καθώς αυτό θα είναι το μότο σου. Η  Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων και να σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και όρεξη για βόλτες και συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα ενέχει κινδύνους καθώς θα έχεις μια τάση για υπερβολή σε οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να ασχοληθείς σήμερα. Αν έχεις σκοπό να βγεις προσπάθησε να κρατήσεις το μέτρο στο φαγητό, το ποτό και τις υπόλοιπες απολαύσεις καθώς ο Ποσειδώνας θα σε βοηθήσει να το χάσεις!

Τοξότης

Η ατμόσφαιρα στο σπίτι μάλλον έχει αρχίσει να μυρίζει μπαρούτι καθώς δε θα χάσεις ευκαιρία να υπενθυμίσεις στους δικούς σου τις αδικίες προς το μέρος σου ακόμα και αν είχαν συμβεί καιρό πριν! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν θα βοηθήσει να σκεφτείς ρεαλιστικά αλλά ούτε και να συνεννοηθείς με την οικογένεια σου. Βρες μια ασχολία που σου αρέσει ώστε να διοχετεύσεις εκεί τα συναισθήματα σου διαφορετικά εκτός από την οικογένεια σου είναι πιθανό να παρεξηγηθείς και με άλλους. Προσοχή σε επαγγελματικά θέματα καθώς είναι πιθανό να ακούσεις πολλά, αλλά να μην ανταποκρίνονται όλα στην πραγματικότητα.

Αιγόκερως

Σήμερα η επικοινωνιακή σου διάθεση δεν θα περάσει απαρατήρητη και θα την εκμεταλλευτείς προκειμένου να ενισχύσεις τις επαφές με το περιβάλλον σου τους συγγενείς ακόμα και τους γείτονες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σε βάλει στη διαδικασία να πεις μερικά ψεματάκια προκειμένου να δικαιολογηθείς για την απουσία σου αλλά και για να επιτύχεις πιο εύκολα αυτό που θέλεις από τους άλλους. Πρόσεξε όμως καθώς με τον ίδιο τρόπο μπορεί να σκεφτούν και οι άλλοι και τελικά η ημέρα να φέρει ψέματα είτε ηθελημένα είτε κατά λάθος. Από οτιδήποτε και να ακούσεις να πιστέψεις μόνο αυτό που μπορείς να εξακριβώσεις για να είσαι σίγουρος/η!

Υδροχόος

Η ανασφάλεια που νιώθεις οφείλεται σε οικονομικές εκκρεμότητες τις οποίες θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις όσο η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να σε παρασύρει και να πιστέψεις σε ουτοπίες που όχι μόνο δεν θα βοηθήσουν τα οικονομικά σου αλλά θα δυσχεράνουν την κατάσταση. Κλείσε τα αυτιά σου ή έλεγξε εξονυχιστικά μια οικονομική πρόταση που θα σου φανεί πολύ καλή καθώς κάπου θα κρύβει και μια παγίδα. Η ημέρα δεν είναι καλή για να πιστέψεις υποσχέσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να δημιουργεί το κατάλληλο έδαφος για να έρθουν στο προσκήνιο προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον  Ποσειδώνα από υποδηλώνει πως υπάρχει ένα θολό τοπίο στις σχέσεις σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα. Καλό θα ήταν να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου σήμερα καθώς μπορεί να είσαι άδικος/η μαζί τους και να εμπιστευτείς εκείνους που δεν είναι κατάλληλοι. Απόφυγε νέες συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων καθώς οι άλλοι πιθανό να μην είναι ξεκάθαροι απέναντι σου.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ