Τα ζώδια της ημέρας

Καρκίνε, θα φροντίσει να έρθεις κοντά και να αναθερμάνεις τις σχέσεις με τους συνεργάτες σου.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Νοεμβρίου;

Κριός

Η δημόσια εικόνα σου θα σε ενδιαφέρει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο φαίνεσθαι. Είναι πιθανό να προκύψει κάποιο επαγγελματικό ραντεβού ή κάποιο θέμα σχετικό με τη δουλειά που θα σε φέρει στο προσκήνιο για αυτό προσπάθησε να είναι για τους σωστούς λόγους. Μια κοινωνική υποχρέωση που έχεις μπορεί να σου φαίνεται βαρετή και να ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες για να μην πας αλλά σκέψου πως είναι ένας καλός τρόπος για να κάνεις δημόσιες σχέσεις που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες αργότερα.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και μάλλον ήδη έχεις ξεκινήσει να ετοιμάζεσαι για συναντήσεις, επισκέψεις σε γνωστούς, συγγενείς και κουμπάρους και βόλτες με αγαπημένα σου πρόσωπα! Σήμερα δεν θέλεις καθόλου να μείνεις σπίτι για αυτό και θα επιδιώξεις να βρεθείς με ανθρώπους που ξέρεις πως έχετε κοινές ιδέες και κοινή αντίληψη! Αν ανήκεις στους τυχερούς μπορεί να κανονίσεις μια ημερήσια εξόρμηση σε κάποιο κοντινό προορισμό μαζί με αγαπημένα σου πρόσωπα. Άδραξε την ημέρα προκειμένου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με όμορφα συναισθήματα!

Δίδυμοι

Η διάθεση σου πιθανό να είναι μελαγχολική σήμερα καθώς θα φέρεις στο μυαλό σου ανθρώπους και καταστάσεις του παρελθόντος που θα ήθελες να έχεις και στο παρόν σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και θα σου χαρίσει έντονα νοσταλγική διάθεση. Ο έντονος συναισθηματισμός σου πιθανόν να ρίξει λίγο τη ψυχολογία σου καθώς θα σου προκαλέσει δυσθυμία. Η ημέρα όμως μπορεί να έχει και ένα "δώρο" που θα προσφέρει μια ανάσα στα οικονομικά σου και θα βοηθήσει να αλλάξει η διάθεση σου προς το καλύτερο για αυτό μην ανησυχείς καθώς με κάποιο τρόπο θα ευνοηθείς!

Καρκίνος

Σήμερα θα φροντίσεις να έρθεις κοντά και να αναθερμάνεις τις σχέσεις με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου, καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και θα σε κάνει να εστιάσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι πολύ πιθανό να μπεις στη διαδικασία να δεις τι σκέφτονται για εσένα και θα προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να εκμαιεύσεις τη γνώμη αλλά και τα συναισθήματα τους! Η επιρροή που θα έχουν οι άλλοι επάνω σου σήμερα θα είναι η αχίλλειος πτέρνα σου για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς δεν θα μπορέσεις εύκολα να πεις όχι.

Λέων

Η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική καθώς θα χρειαστεί να επιταχύνεις προκειμένου να καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και θα σε σκληραγωγήσει καθώς θα σου φέρει αρκετές υποχρεώσεις που δεν θα γίνει να αγνοήσεις. Σήμερα μπορεί να σκεφτείς να κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητα σου καθώς θα διαπιστώσεις πως έχεις ένα ιδιαίτερα κουραστικό πρόγραμμα και λόγω αυτού έχεις παραμελήσει και τον εαυτό σου. Η ημέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής, ένα πρόγραμμα εξάσκησης και οτιδήποτε άλλο πιστεύεις πως είναι βοηθητικό για τον οργανισμό σου!

Παρθένος

Σήμερα επιβάλλεται να βρεις ελεύθερο χρόνο προκειμένου να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν και σε ευχαριστούν! Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με χόμπι, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και οτιδήποτε άλλο αγαπάς. Η ημέρα ενδείκνυται για κοινωνικές επαφές για αυτό επεδίωξε μια συνάντηση με τους φίλους σου καθώς σίγουρα θα περάσεις καλά! Αν θέλεις να μείνεις σπίτι η ενασχόληση σου με ένα νέο χόμπι θα σου φτιάξει τη διάθεση για αυτό ξεκίνησε την έρευνα σήμερα κιόλας!

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα στρέψει την προσοχή σου εντός οικίας. Είναι πιθανό να επιθυμείς μια ανανέωση τώρα που πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα και να σκέφτεσαι κάποιες αλλαγές που μπορείς να κάνεις στη διακόσμηση! Ακόμα είναι πιθανό να κάνεις ένα στολισμό που θα σε βάλει στο κλίμα των εορτών και θα ανανεώσει και τη διάθεση σου! Μικρές διαφωνίες με τους δικούς σου δε θα λείψουν αλλά αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία και μην τις αφήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση! Αν παρόλα αυτά νιώθεις πως δεν θα τα καταφέρεις πριν μιλήσεις μέτρησε μέχρι το δέκα!

Σκορπιός

Σήμερα θα νιώσεις σε επικοινωνιακή φόρμα καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες αλλά και την ανάγκη σου για επαφές με κόσμο! Οι συναντήσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες θα είναι μέσα στο ημερήσιο σου πρόγραμμα  καθώς θέλεις να συναναστραφείς με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Αν έχεις κατά νου μια βόλτα στα μαγαζιά θα πρέπει να είσαι φειδωλός/η με τα χρήματα που θα πάρεις μαζί σου καθώς δεν θα συγκρατηθείς και θα παρασυρθείς σε πολλές αγορές!

Τοξότης

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε αγορές που δεν είχες υπολογίσει και μετά να θυμηθείς πως έχεις και κάτι λογαριασμούς που πρέπει να πληρώσεις με αποτέλεσμα να αγχωθείς! Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και σε καλεί να κάνεις προσεκτική διαχείριση στα χρήματα σου αν δεν θέλεις το ταμείο να είναι μείον. Επίσης αν δεν θέλεις να νιώσεις ανασφάλεια προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάθε οικονομική εκκρεμότητα σου και μετά να πας για ψώνια γιατί αν κάνεις το αντίθετο θα έχεις καταστροφικά αποτελέσματα!

Αιγόκερως

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιο σου και θα σε κάνει να δώσεις απόλυτη προτεραιότητα στον εαυτό σου και τις σκέψεις σου καθώς η εσωτερική ηρεμία θα είναι το βασικό ζητούμενο σου. Αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με τους άλλους καθώς πιθανό να φανείς αδιάφορος/η μαζί τους ακόμα και αν δεν είναι έτσι. Προσπάθησε να βρεις μια ισορροπία προκειμένου να μη διαταράξεις τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν παρόλα αυτά δεν τα καταφέρεις τότε προσπάθησε να βρεις μια δικαιολογία προκειμένου να δικαιολογήσεις την "εξαφάνιση" σου από τα θέματα που τους απασχολούν!

Υδροχόος

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να σε μην έχεις διάθεση ακόμα και για τις απλές υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς θα προτιμήσεις να μην κάνεις τίποτα! Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει τάση για απομόνωση όμως δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς όλο και κάποια δουλειά θα σε επαναφέρει στη τάξη! Αν ούτε και αυτές τα καταφέρουν  μην ανησυχείς καθώς τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και θα φροντίσουν να σου φτιάξουν τη διάθεση!

Ιχθύς

Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς λίγο με τους φίλους σου και να αφήσεις τις υποχρεώσεις σου στην άκρη.  Ακόμα και αν ο ελεύθερος σου χρόνος είναι περιορισμένος με υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής προσπάθησε να βρεις ευκαιρία ώστε να περάσεις στιγμές χαλάρωσης μαζί με αγαπημένα σου πρόσωπα! Είναι πιθανό να έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις και τις ιδέες σου σε ανθρώπους που θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν να τις κάνεις πράξη, καθώς θα βρεθείς στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή!

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ