Τα ζώδια της ημέρας

Δίδυμε, η κυκλοθυμία σου θα δημιουργήσει προβλήματα και εντάσεις.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Ιουλίου;

Κριός

Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα δημιουργήσει ένα αίσθημα ευφορίας και ξεγνοιασιάς. Σήμερα αυτό που θα επιδιώξεις θα είναι οι επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς το μόνο που θέλεις είναι να περάσεις όλη την ημέρα συζητώντας περί ανέμων και υδάτων. Η ημέρα θα κινηθεί σε χαλαρούς ρυθμούς και δεν είναι απίθανο να αποφασίσεις μια εξόρμηση στα μαγαζιά ή μια μονοήμερη εκδρομή. Οτιδήποτε και να αποφασίσεις να κάνεις η χαλαρή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά.

Ταύρος

Αυτό που θέλεις σήμερα είναι να νιώσεις ασφαλής γι αυτό και θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τα ταλέντα σου, τα χαρίσματα σου αλλά και τα υλικά αποκτήματα σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα σε παροτρύνει να ξεκινήσεις την "απογραφή" προκειμένου να μη νιώθεις ανασφάλεια. Σήμερα είναι μια ευνοϊκή ημέρα που μπορεί να σε ωθήσει να επιδιώξεις νέες συμφωνίες που θα έχουν και θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις να κοιτάς μόνο τον οικονομικό παράγοντα και να αφήνεις όλα τα άλλα εκτός.

Δίδυμοι

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιο σου και θα αισθανθείς την επιρροή της από νωρίς. Σήμερα είτε θα έχεις ιδιαίτερα θετική διάθεση και όρεξη είτε δεν θα θέλεις να δεις κανένα! Ανάλογα με τα ερεθίσματα που θα δεχτείς από το περιβάλλον σου, τους συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου θα αλλάζει και η διάθεση σου. Μην το παρακάνεις καθώς η κυκλοθυμία σου σίγουρα θα δημιουργήσει προβλήματα και εντάσεις ενώ δεν υπάρχει λόγος.

Καρκίνος

Σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις μακριά από την πολυκοσμία και να συναναστραφείς μόνο με ανθρώπους της εμπιστοσύνης σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα σε κάνει να κρατήσεις αμυντική στάση καθώς θα γίνεις καχύποπτος/η. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις αρνητικές σου σκέψεις να σε επηρεάσουν καθώς είναι πολύ πιθανό να αδικήσεις ανθρώπους εξαιτίας των σεναρίων που φτιάχνεις με το μυαλό σου!

Λέων

Η εξωστρεφής διάθεση σου θα γίνει αντιληπτή και από τους γύρω σου σήμερα και ιδιαίτερα από τους φίλους σου που καθώς θα καταλάβουν άμεσα την αλλαγή. Η Σελήνη μόλις πέρασε στους Διδύμους και θα φέρει αρκετό κόσμο δίπλα σου που θα θέλει τη συμβουλή σου και τη βοήθεια σου. Οι περισσότεροι θα είναι καλοί σου φίλοι και δεν θα καταφέρεις να τους το αρνηθείς. Η ημέρα θα φέρει κοντά σου ανθρώπους που θα σου προσφέρουν τη βοήθεια τους σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα.

Παρθένος

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η! Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει μια γενικότερη ανασφάλεια που θα προέρχεται από τα επαγγελματικά σου για αυτό και θα αποφασίσεις να δράσεις. Αυτό που θα επιδιώξεις σήμερα είναι να εδραιώσεις τη θέση σου στη δουλειά και να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου. Αυτό που θα χρειαστεί να θυμάσαι πως χρειάζεται επιμονή, υπομονή και αρκετή δουλειά προκειμένου να καταφέρεις τους στόχους σου.

Ζυγός

Σήμερα θα αναζητήσεις τρόπους για να αποκτήσεις νέες γνώσεις και να βοηθήσεις το μυαλό σου να βγει από τη ρουτίνα. Η Σελήνη μόλις έχει περάσει στους Διδύμους και είναι υπεύθυνη για την ανάγκη σου να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Μια ταινία, ένα ντοκιμαντέρ, μια βόλτα σε ένα μουσείο ή κάποιο άλλο πολιτιστικό χώρο είναι αυτό που ζητάς. Μετά μπορείς να εκθέσεις τις νέες σου γνώσεις στις συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου και να τους εντυπωσιάσεις!

Σκορπιός

Σήμερα είναι πιθανό να ξυπνήσεις με καλή διάθεση όμως όσο οι ώρες περνούν θα ξεκινήσεις να φέρνεις στο μυαλό σου πράγματα που θα σε εκνευρίσουν.  Η Σελήνη έχει περάσει τους Διδύμους και σε προτρέπει να επιδιώξεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες με το δημόσιο και τις τράπεζες προκειμένου να σταματήσεις να αγχώνεσαι. Είναι πολύ πιθανό να έχεις και μια συζήτηση για οικονομικά θέματα αλλά φρόντισε να αφήσεις τον εκνευρισμό σου έξω από τις συζητήσεις!

Τοξότης

Παρόλο που είσαι ένας άνθρωπος που υποστηρίζεις απόλυτα τη γνώμη σου χωρίς να σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι σήμερα θα αναζητήσεις και την επιβεβαίωση. Η Σελήνη μόλις πέρασε στους Διδύμους και θα σου δώσει ευκαιρίες για να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς θα έχεις την καλή διάθεση. Σήμερα δεν αποκλείεται να κάνεις και νέες γνωριμίες που θα αποδειχθούν βοηθητικές σε κάποιο θέμα που σε απασχολεί.

Αιγόκερως

Οι υποχρεώσεις που έχεις καθημερινά θα γίνουν αφόρητες σήμερα καθώς το μυαλό σου βρίσκεται ήδη σε διακοπές με αποτέλεσμα να καταβάλεις προσπάθεια προκειμένου να συγκεντρωθείς. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τη δύναμη της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων. Είναι ένας καλός τρόπος να τελειώσεις γρήγορα τις δουλειές σου και μάλιστα χωρίς κόπο καθώς θα συναντήσεις ανθρώπους πρόθυμους να σε βοηθήσουν!

Υδροχόος

Σήμερα ετοιμάσου για μια όμορφη ημέρα με ευκαιρίες να χαλαρώσεις και να αποδράσεις από το καθημερινό σου πρόγραμμα. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και είναι μια καλή ευκαιρία για να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και σε αυτά που σε ευχαριστούν. Ο/η σύντροφος σου αλλά και οι φίλοι σου θα έχουν την τιμητική τους καθώς θα αναζητήσεις την παρέα τους! Μια καλή ιδέα είναι να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι όλοι μαζί καθώς και θα βγείτε από τη ρουτίνα και σίγουρα θα το διασκεδάσετε!

Ιχθύς

Σήμερα προτεραιότητα θα έχουν τα οικογενειακά αλλά και τα επαγγελματικά σου θέματα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και μπορεί να δημιουργήσει μια αναστάτωση στο σπίτι προκειμένου να ασχοληθείς με τα ζητήματα των δικών σου ανθρώπων. Δεν είναι απίθανο να δημιουργηθούν και εντάσεις που δεν περιμένεις. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνεις για να τις αποφύγεις είναι να αφήσεις τα θέματα της δουλειάς σου εκτός οικίας καθώς θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ