ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Ιουνίου;

Κριός

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο σου και ήρθε η ώρα για να ξαναβρείς την ενέργεια και την ένταση που σε χαρακτηρίζει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο μπορεί να σου δημιουργήσει μια πολεμοχαρή διάθεση που δεν θα αργήσει να φανεί. Οι συγκρούσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και άτομα της οικογένειας σου δεν θα βοηθήσουν για αυτό προσπάθησε να τις αποφύγεις. Το μεγάλο σου στοίχημα σήμερα είναι να καταφέρεις να ελέγξεις την παρόρμηση σου. Αν το κάνεις δεν θα θέσεις σε κίνδυνο προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Ταύρος

Οι ανησυχίες σου θα είναι έντονες σήμερα και θα καλύψουν ένα μεγάλο μέρος της ημέρας σου καθώς το μυαλό σου θα παραμείνει κολλημένο εκεί. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο δεν είναι βοηθητικό για να ανακάμψεις καθώς θα ενισχύσει και άλλο τις φοβίες σου. Μια διαφωνία με κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση για αυτό να είσαι προσεκτικός/η. Ιδιαίτερη προσοχή θέλει και η οδήγηση σήμερα καθώς τα ατυχήματα είναι πιθανά.

Δίδυμοι

Σήμερα θα θελήσεις να ασχοληθείς με τα κοινά καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα ευνοήσει συλλογικές εργασίες και οτιδήποτε έχει να κάνει με ομάδες και συλλόγους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο θα δημιουργήσει προστριβές και διενέξεις ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις με συναδέλφους και φίλους σου καθώς θα είναι οι πιο ευάλωτες σήμερα. Αν υποκύψεις στον πειρασμό και τσακωθείς μετά θα πρέπει να βρεις μια καλή δικαιολογία για τα νεύρα σου!

Καρκίνος

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς θα χρειαστεί να βρεις μια φόρμουλα για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε κουράσει καθώς η ενέργεια σου θα πάρει την κατιούσα. Προσπάθησε να μην φορτώσεις την ημέρα με υποχρεώσεις παρά μόνο τις απαραίτητες και μην δώσεις αφορμές για εντάσεις κυρίως στη δουλειά.

Λέων

Η ημέρα σήμερα θα ξεκινήσει με άγριες διαθέσεις καθώς η  Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σε παρακινήσει να βγεις, να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να ασχοληθείς με κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο αρκεί να μη μείνεις σπίτι! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο θα δυσκολέψει τις δραστηριότητες σου καθώς θα σου δημιουργήσει την τάση να τις αφήσεις ημιτελείς. Οι εντάσεις με τους γύρω σου είναι πιθανές σήμερα καθώς ο αυθορμητισμός σου μπορεί να σε εκθέσει.

Παρθένος

Τα απωθημένα σου και τα συναισθήματα σου θα προκαλέσουν συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα να νιώθεις περίεργα σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο θα σου υπενθυμίσει φάουλ φίλων σου και οτιδήποτε άλλο σε έχει πειράξει. Μην επαναφέρεις στο παρόν τα θέματα που ανήκουν στο παρελθόν αν θέλεις να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου. Η ημέρα μπορεί να φέρει και έκτακτα έξοδα σχετικά με κάποιο ακίνητο ή κάποιο θέμα με το δημόσιο για αυτό γίνε φειδωλός/η με τα υπόλοιπα έξοδα σου!

Ζυγός

Ο τομέας των σχέσεων θα έρθει στο προσκήνιο σήμερα καθώς οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου θα τραβήξουν την προσοχή σου για διάφορους λόγους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο θα δημιουργήσει προστριβές μεταξύ σας. Μην καταναλώσεις την ενέργεια σου -που θα είναι περιορισμένη σήμερα- σε καβγάδες και εντάσεις καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκνευριστείς ακόμα περισσότερο. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για υπογραφές και νέες συμφωνίες και θα πρέπει να κάνεις υπομονή.

Σκορπιός

Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να ξανακοιμηθείς ή έστω να μείνεις στο κρεβάτι χωρίς να κάνεις τίποτα όμως η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό έχει άλλη γνώμη. Οι υποχρεώσεις σου θα σε αναγκάσουν να δουλέψεις και μάλιστα με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο δεν είναι βοηθητικό για τις δουλειές σου καθώς θα μειώσει τα αποθέματα της ενέργειας σου. Ασχολήσου μόνο με τις υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή και άφησε τις υπόλοιπες προκειμένου να μην εξαντλήσεις τον οργανισμό σου!

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σε βοηθήσει να ακούσεις τις ανάγκες σου και να καλομάθεις τον εαυτό σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο υποδηλώνει πως η μεγαλύτερη σου ανάγκη είναι η ξεκούραση. Εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο που θα έχεις σήμερα για να μην κάνεις τίποτα προκειμένου να ξεκουραστείς. Αν παρόλα αυτά θελήσεις να βγεις και να βρεθείς με φίλους σου χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να συμβούν παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής και με διάθεση να εκνευριστείς με το παραμικρό καθώς η Σελήνη από τον Κριό θα σου υπενθυμίσει τις αδικίες που έχεις υποστεί και θα σε πιάσει το παράπονο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο θα βαρύνει την ατμόσφαιρα στο σπίτι καθώς δεν θα έχεις όρεξη για πολλές κουβέντες. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα περάσουν μια δύσκολη ημέρα καθώς ο εκνευρισμός σου θα είναι διάχυτος και εκείνοι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια.

Υδροχόος

Σήμερα οι επιθυμίες σου δύσκολα θα συμβαδίσουν με τις επιθυμίες του περιβάλλοντος σου και μπορεί να προκύψουν γκρίνιες και ένα γενικότερο αίσθημα εκνευρισμού. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα αυξήσει τις επαφές με συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες όμως θα πρέπει να προσέξεις καθώς εγκυμονεί και παρεξηγήσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο θα σου υπενθυμίσει υποχρεώσεις της καθημερινότητας που θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς μαζί τους και να αφήσεις τις συναντήσεις για άλλη μέρα.

Ιχθύς

Η ημέρα θα ξεκινήσει με οικονομικές εκκρεμότητες που θα πρέπει να διευθετήσεις όσο και αν δεν τα πηγαίνεις καλά με πρακτικά θέματα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα φέρει στην επιφάνεια την ανασφάλεια σου και το άγχος που θα προκύψει λόγω οικονομικών. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο μπορεί να σε παρασύρει σε έξοδα προκειμένου να διασκεδάσεις και να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου ή κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν το κάνεις αυτό οι ανασφάλειες σου θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερες καθώς αύριο θα συνειδητοποιήσεις τι έχεις ξοδέψει!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;