ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Μαΐου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σε προτρέπει να βγεις έξω και να συναντήσεις γνωστούς, συγγενείς και φίλους!  Προτίμησε να επιδιώξεις τις σημαντικότερες συναντήσεις μέχρι το απόγευμα καθώς μετά θα την υποδεχτεί ο Κρόνος σε σύνοδο και τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Είναι πιθανό να γίνεις πιο ψυχρός/η κυρίως με όποιον/α δε συμφωνήσει μαζί σου σε μια συζήτηση αλλά θα πρέπει να κρατήσεις τα προσχήματα για να μη χαλάσεις την καλή σου εικόνα.

Ταύρος

Σήμερα θα έχεις τις κλειστές σου καθώς το μυαλό σου θα σου παίζει περίεργα παιχνίδια και θα σε γυρίζει σε καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει.  Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σε καλεί σε ενδοσκόπηση προκειμένου να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που σου φταίει. Το απόγευμα η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο σου εφιστά την προσοχή κυρίως σε οικονομικά θέματα καθώς είναι πολύ πιθανό να αναγκαστείς να κάνεις οικονομία καθώς θα προκύψουν έξοδα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να επηρεάζει τις σχέσεις σου με τους άλλους καθώς σήμερα θα δώσεις βάση στις ανάγκες τους. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο το απόγευμα θα επηρεάσει τη συμπεριφορά σου και θα σε κάνει απόμακρο/η ακόμα και προς αγαπημένους σου ανθρώπους. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν συγκρούσεις καθώς θα νιώσεις πως σε πιέζουν και θα αντιδράσεις. Μην πάρεις αποφάσεις εν βρασμώ και απόφυγε να πεις πράγματα που μετά σίγουρα θα μετανιώσεις.

Καρκίνος

Σήμερα από το πρωί θα νιώθεις κουρασμένος/η με αποτέλεσμα ακόμα και οι πιο απλές δουλειές να σου φαίνονται βουνό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και είναι πιθανό να φέρει και άλλες εργασιακές ή οικογενειακές υποχρεώσεις που θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Προσπάθησε να τελειώσεις έγκαιρα και να μην τις αφήσεις για αργότερα καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο το απόγευμα θα μειώσει τις αντοχές σου και θα φέρει στην επιφάνεια την κούραση σου.

Λέων

Η ημέρα θα είναι θετική για εσένα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα φροντίσει να σου δώσει ευκαιρίες για να ασχοληθείς με αυτά που σου αρέσουν και θα φτιάξει τη διάθεση σου. Προτίμησε να μην αφήσεις τις ώρες να περάσουν χωρίς να «δημιουργήσεις» καθώς το απόγευμα που η Σελήνη θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο μπορεί να προκύψουν έκτακτες δουλειές. Αν προλάβεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου την υπόλοιπη ημέρα τότε δεν θα πτοηθείς ακόμα και αν προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις!

Παρθένος

Σήμερα θα αφιερώσεις την ημέρα στην οικογένεια σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα στρέψει την προσοχή σου στο σπίτι σου και τους οικείους σου.  Το απόγευμα η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να φέρει οικογενειακές υποχρεώσεις και ευθύνες που θα σε κουράσουν. Είναι πολύ πιθανό κάποιο ηλικιωμένο πρόσωπο της οικογένειας σου να χρειαστεί τη βοήθεια σου και θα πρέπει να δείξεις την καλή σου πρόθεση.

Ζυγός

Σήμερα είναι πιθανό να έχεις ένα τηλεφώνημα από κάποιο κοντινό σου συγγενή ή μια επίσκεψη από τον αγαπημένο σου γείτονα για καφέ και κουβέντα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και ευνοεί την επικοινωνία και τις συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το απόγευμα η διάθεση σου μπορεί να αλλάξει καθώς η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, θα «εξαφανίσει» προσωρινά τη διπλωματία σου με αποτέλεσμα να ψυχρανθείς με οποιονδήποτε δε συμφωνήσει μαζί σου. Προσπάθησε να μη γίνεις υπερβολικός/η γιατί μετά θα πρέπει να βρεις δικαιολογίες.

Σκορπιός

Τα οικονομικά σου θέματα θα συνεχίσουν να σε απασχολούν και η Σελήνη από τον Τοξότη θα φροντίσει να μην πάρεις το μυαλό σου από σκέψεις σχετικές με οικονομικούς διακανονισμούς και λογαριασμούς. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να προκύψει κάποια υποχρέωση που θα σε ζορίσει οικονομικά. Κάνε αποταμίευση και προσπάθησε να συγκρατήσεις την επιθυμία σου να ξοδέψεις χρήματα για να μην βρεθείς με άδειες τσέπες!

Τοξότης

Σήμερα δεν θα έχεις τη συνηθισμένη σου διάθεση και θα είσαι λίγο αυστηρός/η με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο  το απόγευμα θα «σκοτεινιάσει» τη διάθεση σου. Η συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει αιτία να προκύψουν προβλήματα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις την επικριτική σου διάθεση! Όσο λιγότερες επαφές έχεις σήμερα τόσο πιο πολύ θα διαφυλάξεις τις σχέσεις σου για αυτό άφησε τις δημόσιες σχέσεις για άλλη ημέρα!

Αιγόκερως

Τις τελευταίες ημέρες είχες περίεργη διάθεση και ένα γενικότερο άγχος που συνεχίζει και σήμερα να σε ταλαιπωρεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σου δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση καθώς θα έχεις την τάση να βλέπεις παντού εχθρούς. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο το απόγευμα θα σου δημιουργήσει εμμονές με κάποιο θέμα που σε απασχολεί. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις σήμερα και μην κοινοποιείς τα θέματα που σε απασχολούν σε τρίτους καθώς δεν θα έχουν όλοι αγνές προθέσεις.

Υδροχόος

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που σε ενώνουν κοινοί στόχοι θα είναι στις προτεραιότητες σου σήμερα και πιθανό να αφήσεις πίσω τις δικές σου ανάγκες για να συνδράμεις στα θέματα τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να κάνεις μια εκκαθάριση στους ανθρώπους που ανήκουν στο φιλικό σου περίγυρο. Σε αυτό θα σε βοηθήσει η αντικειμενική ματιά σου καθώς θα είναι εύκολο να συνειδητοποιήσεις και να διακρίνεις ποιες σχέσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους.

Ιχθύς

Τα επαγγελματικά σου συνεχίζουν να σε απασχολούν και  η δουλειά σου θα είναι το μόνο θέμα που θα στρέψεις την προσοχή σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο το απόγευμα θα σε κάνει να νιώσεις κουρασμένος/η. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς καθώς η κούραση σου και οι ευθύνες που έχεις αναλάβει μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος αποφάσεις όσον αφορά επαγγελματικά θέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;