Τα ζώδια της ημέρας

Δίδυμε, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να ασχοληθείς με τους άλλους.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Μαΐου;

Κριός

Σήμερα θα ξαναβρείς την καλή σου διάθεση καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και θα σε βοηθήσει να περάσεις μια όμορφη μέρα. Είσαι από τους πιο ευνοημένους σήμερα καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου σχηματίζει τρίγωνο με τη Σελήνη με αποτέλεσμα να μαγνητίζεις όποιον/α και να συναντήσεις. Εκμεταλλεύσου την ημέρα και την καλή σου διάθεση και κανόνισε μια βόλτα με ανθρώπους που αγαπάς καθώς είναι αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα προετοιμάσει το έδαφος, προκειμένου να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσει και η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Κριό. Είναι πολύ πιθανό να έχεις και ένα δώρο οικονομικής φύσεως ή να σου παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημα σου. Σήμερα έχεις την όρεξη να ασχοληθείς με εσένα και αυτά που θέλεις για αυτό εστίασε μόνο εκεί.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να ασχοληθείς με τους άλλους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό θα φέρει αέρα ανανέωσης στις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες. Άδραξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να διευρύνεις τον κύκλο σου, να κάνεις νέες γνωριμίες και να αναθερμάνεις σχέσεις που είχαν παγώσει το προηγούμενο διάστημα. Πρόσεξε μόνο καθώς ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε κάνει να υποσχεθείς πράγματα που θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν.

Καρκίνος

Η δουλειά σου θα είναι η σημαντικότερη υποχρέωση σου σήμερα αλλά είναι πιθανό να έρθουν και άλλες έκτακτες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό, πιθανό να σου φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες και είναι ακόμα πιο πιθανό να αναγνωριστούν οι κόποι σου. Σήμερα ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις σε επαγγελματικό επίπεδο γι αυτό προσπάθησε να το υλοποιήσεις. Πρόσεξε καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείς και να προτιμήσεις να πας για καφέ παρά να τελειώσεις τις δουλειές σου!

Λέων

Σήμερα ξημέρωσε μια ημέρα που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο πύρινο ζώδιο του Τοξότη και θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά! Επιπλέον το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό, είναι μια εξαιρετική όψη για να δώσεις σημασία στα ερωτικά σου. Εστίασε στις ανάγκες σου και τους ανθρώπους που θέλεις να έχεις δίπλα σου είτε σε αισθηματικό είτε σε φιλικό επίπεδο. Αν το κάνεις, είναι σίγουρο πως θα περάσεις μια ημέρα όπως τη θέλεις παρέα με τους ανθρώπους που θέλεις!

Παρθένος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να κάνεις αλλαγές εσωτερικές αλλά και εξωτερικές. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό, είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με το χώρο που ζεις. Προσπάθησε να καταλάβεις τι είναι αυτό που σου αρέσει και βρες ιδέες να τροποποιήσεις κάτι που δεν σε γεμίζει ή να αλλάξεις διακόσμηση σε μια αγαπημένη σου γωνία. Καλό θα ήταν να κάνεις ένα προϋπολογισμό πριν πραγματοποιήσεις τις αλλαγές για να μην κάνεις σπατάλες.

Ζυγός

Οι βόλτες με αδέρφια, ξαδέρφια ακόμα και γείτονες είναι κάτι παραπάνω από πιθανές σήμερα καθώς θα ξυπνήσεις με διάθεση να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να βγείτε έξω. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό θα σου υπενθυμίσει τις χαρές της ζωής! Σήμερα θα είσαι αρκετά ευάλωτος/η σε αγορές αξεσουάρ και καλλωπιστικών ειδών καθώς και σε συζητήσεις χωρίς τέλος! Πρόσεξε καθώς θα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς σε σπατάλες!

Σκορπιός

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα ευνοήσει τις οικονομικές διευθετήσεις και την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό είναι μια καλή ευκαιρία για να συζητήσεις για μια αύξηση ή να βρεις μια απασχόληση που θα σου αποφέρει κέρδος! Ακόμα και αν κάτι τέτοιο δε γίνει, σήμερα θα συνειδητοποιήσεις τις -υλικές κυρίως- ανάγκες σου και θα καταλάβεις με ποιον τρόπο θα μπορέσεις να τις εκπληρώσεις!

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα νιώσεις γεμάτος/η ενέργεια για να ασχοληθείς με αυτά που θα επιλέξεις και με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό, είναι μια καλή ευκαιρία για να προβάλεις τον εαυτό σου, τις απόψεις σου και τα χαρίσματα σου για να κερδίσεις τις εντυπώσεις! Σήμερα είναι πιθανό να έρθει και μια ευκαιρία μέσω μιας νέας συνεργασίας ή μιας προσωπικής γνωριμίας.

Αιγόκερως

Σήμερα θα επιλέξεις να αποσυρθείς για λίγο από τα φώτα καθώς επιθυμείς να μείνεις μόνος/η με τον εαυτό σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό, θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη. Το πιο πιθανό είναι να έχεις ανάγκη να βρεις χρόνο για εσένα και να περάσεις μια χαλαρή ημέρα στο σπίτι σου μακριά από άγχη, δουλειές και υποχρεώσεις. Δώσε μια ημέρα ρεπό στον εαυτό σου γιατί το αξίζεις.

Υδροχόος

Σήμερα θα επιλέξεις να βρεθείς με τους αγαπημένους σου φίλους καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα φέρει σε πρώτο πλάνο την κοινωνική σου ζωή. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό, θα τονίσει τη γοητεία σου και θα φέρει κοντά σου ανθρώπους που θα «συμμαχήσουν» μαζί σου. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να κάνεις γνωριμίες, να δεις φίλους σου που είχες καιρό και να διαφημίσεις τον εαυτό σου καθώς θα είσαι αρκετά δημοφιλής!

Ιχθύς

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα είναι αυτά που θα σου τραβήξουν την προσοχή σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα φέρει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για επαγγελματική αναγνώριση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό, θα σε βάλει στη διαδικασία να αφήσεις τις υποχρεώσεις και να πας μια βόλτα ή να περιποιηθείς τον εαυτό σου καθώς αυτά είναι που έχεις ανάγκη! Προσπάθησε να μην αφήσεις ημιτελείς δουλειές καθώς θα βρεθείς εκτεθειμένος/η και αν τελειώσεις νωρίς αξιοποίησε το χρόνο σου με τον τρόπο που θέλεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ