Τα ζώδια της ημέρας

Καρκίνε, τα οικονομικά σου θέματα θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν σήμερα.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 2 Μαΐου;

Κριός

Σήμερα η ημέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα και θα φροντίσει για να περάσεις καλά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα αυξήσει κατακόρυφα τη γοητεία σου και το ενδιαφέρον των άλλων προς εσένα θα γίνει εμφανές. Η ημέρα ενδείκνυται για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου, να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς και να πλησιάσεις αυτόν/ην που θέλεις!

Ταύρος

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως ο χώρος που ζεις χρειάζεται μια αλλαγή καθώς η Σελήνη στο Λέοντα θα σε κάνει να εστιάσεις σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό είναι μια ευνοϊκή όψη για να κάνεις μια αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού ή να αγοράσεις κάτι καινούργιο. Αν αλλάξεις κάτι στο σπίτι σου, ακόμα και αν προσθέσεις λίγα λουλούδια σε ένα βάζο, θα δεις πως θα αλλάξει αμέσως και η διάθεση σου!

Δίδυμοι

Σήμερα θα εστιάσεις στις μικρές απλές χαρές της ζωής όπως μια βόλτα για καφέ με ανθρώπους που αγαπάς ή ακόμα καλύτερα μια βόλτα στα μαγαζιά. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Κριό, θα αυξήσει τη γοητεία σου και το θαυμασμό προς το πρόσωπο σου. Βέβαια μπορεί και να σε παρασύρει σε αγορές που δεν χρειάζεσαι γι αυτό προσπάθησε να είσαι εγκρατής και να μην κάνεις σπατάλες.

Καρκίνος

Τα οικονομικά σου θέματα θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό, μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημα σου! Είναι πιθανό ακόμα και να λάβεις κάποιο δώρο που θα είναι κάτι που θέλεις και θα σε χαροποιήσει πολύ! Η ημέρα μπορεί να φέρει θετικές εκπλήξεις για το πορτοφόλι σου είτε προσωρινές είτε μόνιμες!

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σε φέρει στο προσκήνιο με κάθε τρόπο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό, είναι ιδανικό για να βελτιώσεις το κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά και για να κάνεις νέες επικερδείς συμφωνίες. Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να σαγηνεύσεις τους πάντες γι αυτό χρησιμοποίησε το «ταλέντο» σου για να έρθεις κοντά με ανθρώπους που θέλεις ή να λύσεις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί.

Παρθένος

Σήμερα θα προτιμήσεις να κινηθείς σε χαλαρούς ρυθμούς και να βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό, θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου και να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου. Είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθεί και ένας/μια θαυμαστής/στρια σου και αυτό μπορεί να είναι η αρχή μιας νέας σχέσης!

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα σε γεμίσει ενέργεια με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να μείνεις σπίτι. Την προσοχή σου σήμερα θα τραβήξουν οι φίλοι σου και θα εστιάσεις σε αυτά που απασχολούν εκείνους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό, θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση, γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο από όλους όσους βρεθούν κοντά σου. Σήμερα θα είναι πολύ εύκολο να βρεις τρόπο και να πείσεις φίλους, συναδέλφους και όποιον άλλον θελήσεις για τις ιδέες σου αλλά και να ζητήσεις μικρές χάρες!

Σκορπιός

Θέματα επαγγελματικής φύσεως θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα τονίσει τη σημασία που έχει για εσένα η επαγγελματική αναγνώριση! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό, θα σε παρασύρει καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως οι πραγματικές σου ανάγκες βρίσκονται μακριά από τις επαγγελματικές. Προσπάθησε να μην αφήσεις εκκρεμότητες για να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η στους προϊσταμένους σου!

Τοξότης

Σήμερα θα ξυπνήσεις με χαλαρή διάθεση και με όρεξη να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα, να κάνεις μια βόλτα ή ακόμα και μια μονοήμερη εκδρομή! Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό, θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πόσο γοητευτικός/η μπορείς να γίνεις! Και μιας και το συνειδητοποίησες δεν θα το αφήσεις χωρίς να το εκμεταλλευτείς, προκειμένου να κάνεις νέες γνωριμίες και να σαγηνεύσεις αυτόν/ην που επιθυμείς!

Αιγόκερως

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα φέρει στην επιφάνεια τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό, θα ενισχύσει τη γοητεία σου και θα παρασύρεις πολλούς/ες στο πέρασμα σου. Σήμερα θα μπορέσεις εύκολα να περάσεις οτιδήποτε θελήσεις στους γύρω σου και θα καταφέρεις να κάνεις με επιτυχία μια οικονομική διαπραγμάτευση. Η επιμονή σου, η υπομονή σου και η γοητεία σου θα κάνουν θαύματα σε όλους τους τομείς!

Υδροχόος

Οι σχέσεις σου, είτε είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές, θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σου σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό, είναι μια καλή ευκαιρία για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους γύρω σου και να λύσεις διαφωνίες που μπορεί να υπήρχαν. Η ημέρα μπορεί να φέρει και μια νέα αισθηματική γνωριμία ή μια ιδιαίτερα συμφέρουσα πρόταση για συνεργασία. Το μόνο σίγουρο είναι πως με κάποιο τρόπο θα βρεθείς ευνοημένος/η!

Ιχθύς

Σήμερα θα έχεις αρκετές δουλειές και αγγαρείες τρίτων όμως εσύ το μόνο που θα σκέφτεσαι θα είναι να τελειώσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και να ασχοληθείς με αυτά που θέλεις. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό, 1θα σε βοηθήσει να βρεις χρόνο και για την προσωπική σου ζωή. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην παρασυρθείς και αφήσεις τις υποχρεώσεις σου για να πας για καφέ! Αν κάνεις ένα χρονοδιάγραμμα και βάλεις προτεραιότητες τότε θα τα καταφέρεις όλα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ