Τα ζώδια της ημέρας

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω. Τι σημαίνει αυτό για τα αισθηματικά μας;

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Απριλίου;

Κριός

Η Σελήνη ετοιμάζεται  να περάσει κατά το μεσημέρι στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό θα ήταν ένα πολύ καλό νέο για εσένα αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που κινείται ανάδρομα στον  Ταύρο, θα φέρει προβλήματα στην επικοινωνία σου. Ιδιαίτερα θα επηρεαστεί η επικοινωνία με τους φίλους σου καθώς είναι ο τομέας που πλήττεται περισσότερο. Δεν είναι καλή ημέρα για κανενός είδους εξηγήσεις και συζητήσεις για αυτό να σκεφτείς δυο φορές πριν μιλήσεις.

Ταύρος

Σήμερα θα δείξεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εικόνα σου καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο θα δώσει βαρύτητα στο «φαίνεσθαι». Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο σου, θα φέρει επικοινωνιακά μπερδέματα και θα είναι δύσκολο να καταφέρεις να συνεννοηθείς. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξεις σε επαγγελματικά θέματα, κυρίως αν έχεις κάποια πρόταση για δουλειά ή κάποια άλλη επαγγελματική συμφωνία και καλό θα ήταν να την αποφύγεις προσωρινά ή να ελέγξεις πολύ καλά.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να βρεις πληροφορίες για ένα σεμινάριο που είχες στο μυαλό σου ή να ρίξεις μια ματιά σε εκείνο το μεταπτυχιακό που έλεγες αλλά μέχρι τώρα δεν είχες πάρει απόφαση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και ευνοεί τη συλλογή γνώσεων αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που κινείται ανάδρομα στον Ταύρο θα δημιουργήσει προβλήματα. Η ημέρα ενδείκνυται μόνο για «έρευνα αγοράς» και κανενός είδους ξεκίνημα καθώς κάτι δεν θα είναι όπως το θέλεις. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Καρκίνος

Σήμερα θα ξεκινήσεις να ανασύρεις μνήμες από γεγονότα του παρελθόντος και η δυσφορία σου θα γίνει αντιληπτή. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που κινείται ανάδρομα στον Ταύρο, δεν είναι καλή συγκυρία για να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να μοιραστείς αυτά που κρατάς για εσένα. Επίσης δεν είναι καλή συγκυρία για οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες για αυτό απόφυγε τες για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

Λέων

Σήμερα οι σχέσεις σου με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα σε απασχολήσουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που κινείται ανάδρομα στον Ταύρο, θα δημιουργήσει προβλήματα μεταξύ σας. Είναι εύκολο να παρεξηγηθείς και να παρεξηγήσεις γι αυτό βεβαιώσου πως αυτά που θα σου πουν είναι αυτά που θα ακούσεις. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες συμφωνίες και συνεργασίες καθώς θα χαθούν στη μετάφραση!

Παρθένος

Σήμερα θα αφιερωθείς στις δουλειές σου καθώς είναι γνωστό πως δεν σου αρέσει να αφήνεις εκκρεμότητες και όταν το κάνεις είναι γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που κινείται ανάδρομα στον Ταύρο, θα σου βάλει μικρά εμπόδια καθώς εσύ θέλεις να τελειώνεις αλλά οι άλλοι δεν θα σε βοηθήσουν. Κοίταξε κάθε λεπτομέρεια πριν αποφασίσεις να ξεκινήσεις οτιδήποτε αλλιώς μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα και παρανοήσεις. Όσο λιγότερο ασχοληθείς με υποχρεώσεις άλλων τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες να μην παρεξηγηθείς.

Ζυγός

Σήμερα θα βρεις χρόνο και διάθεση να ασχοληθείς με κάτι που σου έχει λείψει και σε κάνει να νιώθεις καλά. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που κινείται ανάδρομα στον Ταύρο, μπορεί να χαλάσει λίγο το όμορφο κλίμα καθώς θα προκύψουν προβλήματα συνεννόησης. Ιδιαίτερα προσεκτικός/η θα πρέπει να είσαι με τους φίλους σου και τον/την σύντροφό σου καθώς ακόμα και το να κανονίσετε μια βόλτα μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου υπενθυμίσει αδικίες που έχουν γίνει σε βάρος σου είτε οικογενειακές είτε επαγγελματικές με αποτέλεσμα να ψάχνεις να βρεις το εξιλαστήριο θύμα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που κινείται ανάδρομα στον Ταύρο, θα δημιουργήσει μια σύγχυση καθώς μπορεί να νομίζεις πως το ενδιαφέρον ενός οικείου σου είναι ανάκριση. Δεν είναι καλή ημέρα για συζητήσεις καθώς μπορεί να βρεις τα πάντα για να εκνευριστείς. Με αυτό τον τρόπο όμως μπορεί να προκύψουν αξεπέραστα προβλήματα στις σχέσεις σου.

Τοξότης

Η ανάγκη σου να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν θα σε οδηγήσει σε αδέρφια, ξαδέλφια και άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα προκειμένου να συζητήσεις. Η Σελήνη μόλις έχει μπει στον Υδροχόο και σε κάνει αρκετά επικοινωνιακό/η, όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που κινείται ανάδρομα στον Ταύρο θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα πεις και κυρίως με τον τρόπο ώστε να μη χρειαστεί να απολογηθείς. Απόφυγε να βγεις για ψώνια και μην αγοράσεις ηλεκτρικά είδη σήμερα καθώς θα παρουσιάσουν προβλήματα.

Αιγόκερως

Οι οικονομικές σου εκκρεμότητες και οτιδήποτε έχει σχέση με χρήματα θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις έναν απολογισμό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που κινείται ανάδρομα στον Ταύρο, υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ημέρα για οποιαδήποτε μετατροπή στα οικονομικά σου. Τακτοποίησε πάγιες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και άφησε νέες οικονομικές διεκδικήσεις για μια άλλη πιο ελπιδοφόρα ημέρα.

Υδροχόος

Η Σελήνη μόλις έχει μπει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις πολλά ή να μην κάνεις απολύτως τίποτα. Σήμερα θα κινείσαι στα άκρα και μπορεί να προκαλέσεις ερωτήματα στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που κινείται ανάδρομα από τον Ταύρο, θα προκαλέσει επικοινωνιακό κομφούζιο και μπορεί στο τέλος να τους παρεξηγήσεις όλους. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στην επικοινωνία με τα άτομα της οικογένειας σου καθώς μπορεί να πεις πράγματα γιατί θα έχεις καταλάβει κάτι λάθος.

Ιχθύς

Σήμερα θα είσαι περισσότερο εσωστρεφής από αυτό που συνηθίζεις καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και σου δημιουργεί τάσεις απομόνωσης. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που κινείται ανάδρομα στον Ταύρο, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εσωστρέφεια σου καθώς θα προκαλέσει επικοινωνιακά προβλήματα με τους γύρω σου. Γι αυτό το λόγο θα προτιμήσεις να μείνεις μόνος/η μακριά από τη φασαρία και τον κόσμο καθώς σήμερα θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις ακόμα και με τους κοντινούς σου ανθρώπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ