ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Φεβρουαρίου;

Κριός

Σήμερα οι συλλογικές εργασίες με τους φίλους ή τους συναδέλφους σου θα έχουν εξέχουσα θέση στην ημέρα, καθώς μέσα από αυτές, θα αναπτύξεις τις σκέψεις σου και τις απόψεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει το μεσημέρι με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα ευνοήσει νέες γνωριμίες, που μπορούν να σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους στόχους σου. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να φέρει και μια ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημά σου, γι’ αυτό θα πρέπει να αξιολογήσεις κάθε πιθανό σενάριο που μπορεί να σου παρουσιαστεί.
 

Ταύρος

Σήμερα επιθυμείς να φαίνεσαι τέλειος/α στους γύρω σου και κυρίως στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι επαγγελματικά. Η Σελήνη που έχει περάσει στον Υδροχόο, επιθυμεί την τελειότητα με κάθε κόστος και αγαπάει τις μελετημένες κινήσεις, κυρίως σε ό,τι αφορά επαγγελματικά θέματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό το μεσημέρι, θα ευνοήσει την εικόνα σου και θα φέρει νέες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην παρασυρθείς και να κρίνεις ανθρώπους μόνο από το «φαίνεσθαι».
 

Δίδυμοι

Η διάθεσή σου θα βελτιωθεί αισθητά σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου! Η ημέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με συγγενείς και γνωστούς, να σχεδιάσεις ένα κοντινό ή μακρινό ταξίδι, ή να ασχοληθείς με επιμορφωτικά θέματα, όπως κάποιο σεμινάριο ή μια επαγγελματική πιστοποίηση. Το εξάγωνο που πραγματοποιεί με την Αφροδίτη από τον Κριό το μεσημέρι, θα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στον κοινωνικό σου περίγυρο και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς, για να κλέψεις τις εντυπώσεις!
 

Καρκίνος

Σήμερα θα ψάχνεις ευκαιρία και αφορμή για καβγάδες και εντάσεις, καθώς δε θα έχεις τα κέφια σου και κάπου θα πρέπει να ξεσπάσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και μπορεί να σου προκαλέσει οικονομικές και συναισθηματικές ανησυχίες, που θα πληρώσουν οι συνεταίροι σου και οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό κατά το μεσημέρι, θα φέρει ευκαιρίες για συμφωνίες με τρίτους, που θα έχουν αντίκτυπο στη διάθεσή σου αλλά και στο πορτοφόλι σου.
 

Λέων

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα, καθώς δε θα είναι εύκολο να βρεθείς απέναντί τους και να τους χαλάσεις το χατίρι. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να διατηρήσεις τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου υγιείς, αλλά και να επαναφέρεις την ισορροπία εκεί που χρειάζεται. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Κριό κατά το μεσημέρι, θα φέρει γνωριμίες που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες σε προσωπικά, αλλά και επαγγελματικά θέματα.
 

Παρθένος

Σήμερα προτίμησε να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ένα καλό πρωινό, που θα αυξήσει τα αποθέματα ενέργειάς σου και θα σε βοηθήσει με τις υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε αναγκάσει να μπεις στη δράση και να αναλάβεις πρωτοβουλίες, προκειμένου να ξεμπερδεύεις με τις δουλειές σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει το μεσημέρι με την Αφροδίτη από τον Κριό, θα σε βοηθήσει να βρεις χρόνο να γοητεύσεις αυτούς που θα συναναστραφείς σήμερα, παρά τις υποχρεώσεις σου!
 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα ευνοήσει την ημέρα σου και τη διάθεσή σου! Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξαναγίνεις για λίγο παιδί και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου αρέσουν, μακριά από τα συνηθισμένα άγχη σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Κριό κατά το μεσημέρι, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε βάλει στη διαδικασία να περιποιηθείς τον εαυτό σου, να βγεις με φίλους και να διασκεδάσεις. Αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις καλά και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με θετικά συναισθήματα!
 

Σκορπιός

Η οικογένειά σου και τα θέματα που την απασχολούν θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ημέρα σου με κάποιο τρόπο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα τονίσει τους «δεσμούς αίματος» και τα προβλήματα που μπορεί να τους συνοδεύουν! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Κριό το μεσημέρι, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις ανάγκες της οικογένειάς σου και θα εξομαλύνει τις σχέσεις σας. Δεν αποκλείεται να αγοράσεις και κάτι για το σπίτι σου, καθώς θέλεις να ομορφύνεις το χώρο που ζεις, ώστε να αισθανθείς ηρεμία και ζεστασιά.
 

Τοξότης

Οι επαφές με τους συγγενείς και τον περίγυρό σου, σήμερα θα αποδειχτούν ενδιαφέρουσες καθώς είναι μια καλή ευκαιρία να ανταλλάξεις ιδέες και να ακούσεις διαφορετικές απόψεις, πέρα από τις δικές σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα τονίσει την ανάγκη σου για κουβέντα! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Κριό το μεσημέρι, θα αυξήσει τη δημοτικότητά σου, με αποτέλεσμα η παρέα σου να είναι πολύ ευχάριστη και όλοι να την αποζητούν. Καλύτερα να αποφύγεις βόλτες στα μαγαζιά, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε σπατάλες και σε άσκοπες αγορές.
 

Αιγόκερως

Το κύριο μέλημά σου για σήμερα θα είναι να διευθετήσεις τα οικονομικά σου θέματα, καθώς θα είναι ο μόνος τρόπος να αισθανθείς ασφαλής. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα πλάνο για να δεις πώς μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου, προκειμένου να νιώσεις σιγουριά. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Κριό το μεσημέρι, θα σου δώσει μια χείρα βοηθείας, είτε άμεσα με κάποιο οικονομικό «δώρο», είτε έμμεσα με έναν ευνοϊκό διακανονισμό. Βέβαια, θα πρέπει και εσύ να προσπαθήσεις και να μην επαναπαυτείς, ώστε να επιτύχεις αυτό που θέλεις.
 

Υδροχόος

Μετά από κάποιες μέρες που είχες περάσει χωρίς πολλές… τυμπανοκρουσίες, ήρθε η ώρα να ξαναβγείς στο προσκήνιο. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σε επαναφέρει στην ενεργό δράση και μάλιστα μπορεί και να το παρακάνεις, καθώς θα θελήσεις να διοχετεύσεις κάπου την ενέργειά σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Κριό το μεσημέρι, θα ενισχύσει τη γοητεία σου και θα σε κάνει αρκετά δημοφιλή στο φιλικό σου περιβάλλον. Σήμερα θα καταλάβεις πως δύσκολα θα μπορέσουν να σου θυμώσουν οι άλλοι και μπορεί να το εκμεταλλευτείς αυτό, αλλά πρόσεξε να μην το παρακάνεις!
 

Ιχθύς

Οι αγωνίες σου, οι ανασφάλειές σου και οι φόβοι σου θα δώσουν το παρόν σήμερα και δε θα σε αφήσουν να ασχοληθείς με τίποτε άλλο, γιατί το μυαλό σου θα είναι συνέχεια εκεί. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα ενισχύσει τις περίεργες σκέψεις σου και πιθανόν να σε κάνει και αρκετά καχύποπτο/η με όλους. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Κριό το μεσημέρι, μπορεί να φέρει στο διάβα σου μυστικούς θαυμαστές και να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;