Τα ζώδια της ημέρας

Ταύρε, στην προσπάθειά σου να καλύψεις την ανασφάλειά σου, μπορεί να μη φερθείς και με τον καλύτερο τρόπο.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 3 Φεβρουαρίου;

Κριός

Σήμερα τα υλικά αγαθά θα έχουν προτεραιότητα για εσένα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα θέσει ως πρωταρχικό σου στόχο την οικονομική, αλλά και συναισθηματική ασφάλεια. Ίσως να ξεκινήσεις αποταμίευση ή να αναζητήσεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου. Η ημέρα ευνοεί οικονομικές επιδιώξεις και συμφωνίες, για αυτό κλείσε επαγγελματικά ραντεβού και συζήτησε για αυτά που θέλεις. Μην αφήσεις την ανασφάλειά σου να επηρεάσει τις αποφάσεις σου και σκέψου ρεαλιστικά και όχι με φόβο.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και φέρνει την ανάγκη για αποδοχή από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Στην προσπάθειά σου να καλύψεις την ανασφάλειά σου, μπορεί να μη φερθείς και με τον καλύτερο τρόπο στους συνεργάτες ή τον/τη σύντροφό σου. Προσπάθησε να μην ξεκινήσεις σημαντικές συζητήσεις σήμερα, καθώς δε θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο για να πείσεις τους άλλους και να προωθήσεις τις απόψεις σου. Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις, καθώς δε θα σηκώνεις και πολλά σήμερα, για αυτό προσπάθησε να μην αφήσεις την παρόρμησή σου να υπερισχύσει.

Δίδυμοι

Σήμερα δε θα είσαι τόσο εξωστρεφής όσο συνηθίζεις, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα σου φέρει σκέψεις και ανησυχίες, που θα σε «απομονώσουν». Είναι πολύ πιθανό να αποφύγεις να κοινοποιήσεις τα σχέδιά σου ακόμα και σε κοντινούς σου ανθρώπους, καθώς θα ξεκινήσεις να αμφιβάλλεις για την εμπιστοσύνη σου, ακόμα και χωρίς λόγο. Προσπάθησε να μη δείξεις τις ανησυχίες σου σχετικά με το έλλειμμα εμπιστοσύνης που θα σε πιάσει, γιατί δε θα τους αρέσει. Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι και θα επανέλθεις σύντομα, καθώς δε θα αντέξεις για πολύ τη μοναχικότητα!

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με κοινωνικές υποχρεώσεις, αλλά και φιλικές, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου θυμίσει τη σημασία που έχουν οι φίλοι, οι ομοϊδεάτες σου ακόμα και οι συνάδελφοι στη ζωή σου. Τα θέματα που τους απασχολούν θα απασχολήσουν κι εσένα σήμερα και είναι πολύ πιθανό να αφήσεις οτιδήποτε έχεις, για να βρεις λύσεις μαζί τους. Μην αρνηθείς προτάσεις για εξόδους, καθώς θα γνωρίσεις νέο κόσμο και θα διευρύνεις τον κύκλο σου.

Λέων

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα είναι στα ύψη σήμερα και θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να ξεχωρίσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα κάνει τα επαγγελματικά σου θέματα νούμερο ένα προτεραιότητα σου σήμερα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να παραμελήσεις την προσωπική σου ζωή και να ξεκινήσουν τα παράπονα από την οικογένειά σου. Αν βρεις ισορροπία ανάμεσα σε καριέρα και προσωπικά, τότε δε θα έχεις να φοβηθείς τίποτα!

Παρθένος

Η ημέρα θα σου προσφέρει ευκαιρίες για να βελτιώσεις τις γνώσεις σου και να ξεκινήσεις κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο, σχετικό και με τη δουλειά σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και, εκτός από διάθεση για μάθηση, θα σου δημιουργήσει και διάθεση για εξορμήσεις και εκδρομές. Οι συζητήσεις και οι συναντήσεις με άτομα τους περιβάλλοντός σου θα έχουν την τιμητική τους σήμερα και θα σε βοηθήσουν να παρουσιάσεις και να αναπτύξεις τις απόψεις σου και τις ιδέες σου σε κοινό!

Ζυγός

Η διάθεσή σου δε θα είναι η συνηθισμένη σου και η εξωστρέφειά σου θα δώσει τη θέση της σε κτητικά συναισθήματα, αλλά και καχυποψία. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει αυτές τις μεταβολές, που οφείλονται σε παλαιότερα βιώματά σου που θα έρθουν στο προσκήνιο. Η ημέρα όμως, μπορεί να φέρει και ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με επιχειρηματικές συμφωνίες και οικονομικά θέματα, γι’ αυτό μην εστιάσεις μόνο στη συναισθηματική σου αναταραχή, καθώς μπορεί να χάσεις αυτές τις ευκαιρίες.

Σκορπιός

Σήμερα είναι πιθανό να μη νιώθεις τόσο σίγουρος/η για τον εαυτό σου, καθώς οι ανασφάλειες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη αποδοχής από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτό βέβαια θα έχει και ένα κόστος, καθώς για να το καταφέρεις θα είσαι διστακτικός/ή στην έκφραση της γνώμης σου, κυρίως αν αυτή δε συνάδει με των υπολοίπων. Η ημέρα είναι καλή για επαγγελματικά ραντεβού και νέες συμφωνίες, αρκεί να είσαι σίγουρος/η πως είναι αυτά που θέλεις!

Τοξότης

Τέρμα το διάλειμμα αγαπημένε μου Τοξότη, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σημάνει την επιστροφή στις υποχρεώσεις σου. Η επιστροφή θα είναι δύσκολη και θα ξεκινήσουν να περνάνε από το μυαλό σου χίλιες και μία δικαιολογίες, για να αποφύγεις δουλειές και αγγαρείες που θα προκύψουν σήμερα. Ο μόνος τρόπος να ξεμπερδέψεις μαζί τους, είναι να ασχοληθείς με αυτές, όποτε μην αναζητάς μαγικές λύσεις προκειμένου να εξαφανιστούν και αφιέρωσέ τους λίγο χρόνο!

Αιγόκερως

Τις προηγούμενες ημέρες πιθανό να ονειρευόσουν πότε θα βρεις μια ημέρα που θα έχεις χρόνο για να την αφιερώσεις εκεί που πραγματικά θέλεις. Η ημέρα αυτή έφτασε, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου και θα σημάνει την ώρα για διάλειμμα! Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δραστηριότητες που είχες αφήσει πίσω λόγω έλλειψης χρόνου και να βρεις χρόνο και για μια βόλτα με τους φίλους σου. Αξιοποίησε την ημέρα με τον καλύτερο τρόπο, για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου!

Υδροχόος

Μια συζήτηση με μέλη της οικογένειάς σου μπορεί να ξεκινήσει ομαλά και να συνεχίσει με εντάσεις, χωρίς να καταλάβει κανείς πώς έγινε αυτό. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σου συνιστά να είσαι προσεκτικός/ή με τα λόγια σου, καθώς μπορούν να πληγώσουν τους άλλους χωρίς να το καταλάβεις. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και επαγγελματικά θέματα που χρειάζονται την προσοχή σου, για αυτό μη μεγεθύνεις τα πράγματα και μην ψάχνεις αφορμές για να τσακωθείς.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/ή με όλους! Οι συναντήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα είναι το βασικό μέλημα της ημέρας, καθώς κάπως πρέπει να αναδείξεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα! Εκτός από κοινωνικός/ή, θα είσαι και αρκετά πεισματάρης κυρίως αν κάποιος/α προσπαθήσει να αμφισβητήσει αυτά που λες. Δε γίνεται να συμφωνούν όλοι μαζί σου και αυτό θα σε εξιτάρει, καθώς θα μπεις στη διαδικασία να δείξεις και το ταλέντο σου στην πειθώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πώς αποφασίζουν να παντρευτούν οι άντρες του ζωδιακού
Η Τέλεια σχέση: Τι θα μπορούσε αυτό να σημαίνει για το κάθε ζώδιο

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ