ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Ιουλίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύες και η σύνοδος που κάνει με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια φόβους που ούτε καν ήξερες πως είχες. Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής/στρια και να μην αφήσεις τις άσχημες σκέψεις να υπερισχύσουν. Νωρίς το βράδυ, η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία μπορεί να σε κάνει να μεγαλοποιήσεις ακόμα περισσότερο τους φόβους σου και να σου δώσει αρκετά στοιχεία υπερβολής σε ό,τι και αν πεις, ό,τι και αν κάνεις.

Ταύρος

Σήμερα θέλεις να δεις και να επικοινωνήσεις με τους φίλους σου και με ανθρώπους με τους οποίους θα μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύες και η σύνοδος που κάνει με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις σχετικά με την έννοια της φιλίας, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η με αυτούς που εμπιστεύεσαι. Το βράδυ, η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία μπορεί να φέρει στοιχεία υπερβολής ό,τι κι αν κάνεις εκείνη την ώρα και να σε κάνει είτε πολύ χαρούμενο/η είτε πολύ απότομο/η.

Δίδυμοι

Η ημέρα μπορεί να κρύβει κινδύνους και παραπλανήσεις σε επαγγελματικά θέματα, καθώς η Σελήνη κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε δυσκολεύει να διακρίνεις ποιο είναι το συμφέρον σου. Προσπάθησε να μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου και να μην πάρεις καμία απόφαση που να αφορά τον επαγγελματικό τομέα σήμερα. Το βράδυ, η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία μπορεί να σε κάνει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σου και το σπίτι σου.

Καρκίνος

Αν έχεις γυρίσει από διακοπές, το μυαλό σου εξακολουθεί να βρίσκεται ακόμα εκεί και αν δεν έχεις πάει ακόμα, το μυαλό σου έχει ήδη φτάσει. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα σε ταξιδεύει μακριά και δε σε αφήνει να συγκεντρωθείς για να κάνεις οτιδήποτε πρακτικό. Το βραδάκι η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία θα φέρει συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις με ανθρώπους του κοινωνικού σου περιβάλλοντος αλλά και σπατάλες, γι’ αυτό καλύτερα να μη βγεις για ψώνια σήμερα.

Λέων

Σήμερα, παρόλη τη συναισθηματική αναταραχή που έχεις λόγω των αναμνήσεων του παρελθόντος, η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, ακόμα και να αδιαφορήσεις. Βέβαια μπορεί να σου δημιουργήσει διάθεση για πισωγυρίσματα και την τάση να συγχωρέσεις τους πάντες, κάτι που δεν ξέρω αν θα είναι για καλό σου. Το βράδυ, η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία μπορεί να σε κάνει νωθρό/η και χωρίς καμία διάθεση να ασχοληθείς με πρακτικά και κυρίως οικονομικά θέματα.

Παρθένος

Σήμερα θα σε απασχολήσουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύες και να προσθέτει ισχυρές δόσεις συναισθηματισμού σε κάθε είδους σχέση. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει την κρίση σου, γι’ αυτό είναι καλύτερο να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα και να μην επιχειρήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα και νέες συνεργασίες ή συμφωνίες. Το βραδάκι, η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία μπορεί να σε κάνει υπερβολικά εγωκεντρικό/η ή υπερβολικά αλτρουιστή/τρια.

Ζυγός

Οι δουλειές σου σήμερα δε θα σου αφήσουν χρόνο για να ασχοληθείς με τίποτε άλλο, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας διάχυτος εκνευρισμός μέσα στην ημέρα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύες και σύνοδός της με τον Ποσειδώνα θα σε ωθήσει να πεις και μερικά αθώα ψεματάκια, προκειμένου να καταφέρεις να γλιτώσεις λίγες αγγαρείες. Το βραδάκι η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία σε συνδυασμό με την κούραση της ημέρας, μπορεί να σε κάνει να αγνοήσεις οτιδήποτε και οποιονδήποτε.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύες και η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα θα σου χαρίσει το ταλέντο της φαντασίας και της δημιουργικότητας. Αν γράφεις ή ασχολείσαι με καλλιτεχνικά επαγγέλματα η έμπνευσή σου θα είναι μεγάλη, αν πάλι δεν έχεις σχέση με αυτά προσπάθησε να διοχετεύσεις αυτό το χάρισμα μέσα από τα χόμπι σου. Νωρίς το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία μπορεί να σε κάνει υπερβολικό/η στα συναισθήματα, στο ποτό ακόμα και στη διασκέδαση.

Τοξότης

Σήμερα η κρίση σου δεν είναι και η καλύτερη, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύες και να κάνει μια σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Θα πρέπει να ανοίξεις τα μάτια σου και να μην αποφεύγεις να δεις τα γεγονότα όπως έχουν και όχι όπως θα ήθελες να είναι, κυρίως όσον αφορά τα οικογενειακά σου θέματα. Νωρίς το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία θα σου δημιουργήσει συναισθήματα που θα κινούνται στα άκρα και αυτό θα έχει επίπτωση στις σχέσεις σου στο οικογενειακό, αλλά και στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Αιγόκερως

Τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα είναι σε έξαρση σήμερα και γι’ αυτό θα επιδιώξεις επαφές με κόσμο, καθώς με όσους περισσότερους μιλήσεις, τόσο το καλύτερο για εσένα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις για εσένα στο κοινωνικό και συγγενικό σου περιβάλλον, αλλά και λάθος κρίση στην εκτίμηση των ανθρώπων που είναι δίπλα σου. Το βραδάκι η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία θα φέρει μια ροπή για σπατάλες αλλά και ταχύτητα στην οδήγηση, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η και στα δύο.

Υδροχόος

Σήμερα η ημέρα θα έχει έντονα οικονομικό χαρακτήρα, καθώς είναι το μόνο που θα σε απασχολήσει πολύ, γιατί θέλεις να διευθετηθούν κάποια σχετικά θέματα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη, εξαιτίας κακής εκτίμησης σε οικονομικά θέματα. Προσπάθησε να μην κλείσεις συμφωνίες και να μην υπογράψεις συμβόλαια. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία μπορεί να σου φέρει μια ευκαιρία σχετικά με κάποιο ακίνητο, μη βιαστείς όμως να πάρεις την απόφαση, αν δεν την εξετάσεις καλά.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και μαζί με τον Ποσειδώνα σού δημιουργούν ψευδαισθήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η, καθώς η πιθανότητα να εξαπατηθείς είναι μεγάλη. Βέβαια, με την ίδια ευκολία μπορείς και να εξαπατήσεις, προκειμένου να κατορθώσεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Το βραδάκι η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία θα σου φέρει αρκετές γνωριμίες και προτάσεις συνεργασίας, αλλά θα χρειαστεί να διαχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι.

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr

Tips για μία σταθερή σχέση
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα