ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Ιουλίου;

Κριός

Σήμερα θα είσαι κλεισμένος/η στον εαυτό σου, καθώς οι ανασφάλειές σου είναι έντονες και δε σε αφήνουν να χαλαρώσεις, αλλά ούτε και να σκεφτείς κάτι θετικό. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και σε κάνει να προτιμάς την μοναχικότητα και τα όνειρά σου από οτιδήποτε άλλο. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε ίντριγκες και συμφωνίες κάτω απ’ το τραπέζι, γιατί μπορεί στο τέλος να εκτεθείς. Μην αφήσεις τις υποχρεώσεις που έχεις χωρίς να τις διεκπεραιώσεις, γιατί θα σε περιμένουν και αύριο!

Ταύρος

Σήμερα ακόμα και μια μικρή αφορμή μπορεί να σε φέρει σ’ επαφή με τις ανασφάλειές σου και να σε κάνει υπερβολικά συναισθηματικό/η, λόγω περασμένων γεγονότων. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε καλεί να μαζέψεις δυνάμεις και να ανασυνταχθείς. Είναι η κατάλληλη ημέρα για να μπορέσεις να διαχειριστείς συναισθήματα από παλαιότερες καταστάσεις και να μην τα αφήσεις πια να διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στο παρόν σου και στις αποφάσεις σου.

Δίδυμοι

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και αναμοχλεύει οικογενειακά ζητήματα. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι ψυχρός/η απέναντι σε θέματα του σπιτιού σου και να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις. Ένα άλλο θέμα που θα πρέπει να προσέξεις είναι τα επαγγελματικά σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να εμπιστεύεσαι λάθος άτομα. Μην κοινοποιείς τις ιδέες σου και τις κινήσεις σου και κράτα μικρό καλάθι, γιατί οι πλάνες είναι πιθανές.

Καρκίνος

Αν δεν έχεις ήδη φύγει διακοπές, τότε τις περιμένεις πώς και πώς και μέχρι να έρθει αυτή η ώρα, θα είσαι στο στάδιο που τις ονειρεύεσαι. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και σε ταξιδεύει σε άλλη γη και άλλα μέρη, χωρίς να έχεις διάθεση να επιστρέψεις και να ασχοληθείς με πρακτικά και καθημερινά θέματα. Αν έχεις κοντινούς σου ανθρώπους που μένουν σε άλλη πόλη ή ακόμα και στο εξωτερικό, είναι μια καλή ημέρα για να τους πάρεις ένα τηλέφωνο και να ανταλλάξετε τα νέα σας.

Λέων

Σήμερα ψάχνεις ευκαιρία για να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα που κρατάς μέσα σου τόσο καιρό και έχουν αρχίσει να σε πνίγουν. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και ταράζει το ψυχικό σου κόσμο, γιατί θα σε φέρει σε επαφή με τα απωθημένα σου και θα σε αναγκάσει να αποδεχτείς την ύπαρξή τους, προκειμένου να καταφέρεις να τα αφήσεις πίσω σου. Αν έχεις κατά νου οικονομικά θέματα, σήμερα είναι μια καλή ήμερα για να κάνεις τέτοιου είδους συζητήσεις με τους συνεργάτες και τους συνέταιρους σου, καθώς η διαίσθησή σου δουλεύει καλά και θα είναι δύσκολο να σε ξεγελάσει κάποιος.

Παρθένος

Οι συνεργασίες σου θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και σε κάνει πολύ συναισθηματικό, ακόμα και εκεί που δε χρειάζεται. Προσπάθησε να διευθετήσεις τα δικά σου θέματα σήμερα και αν σου μείνει χρόνος, τότε να ασχοληθείς και με τα θέματα των υπολοίπων. Αν έχεις κατά νου νέες συνεργασίες, σήμερα μπορεί να κάνεις ένα αναγνωριστικό βήμα και να δεις αν είναι όντως συμφέρουσες για εσένα.

Ζυγός

Αν και είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, είναι πιθανό η δουλειά σου να μη σε αφήνει να πάρεις ανάσα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και σε γεμίζει με επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις και αγγαρείες. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις ώρες της ημέρας να φεύγουν ανεκμετάλλευτες και αν τελειώσεις γρήγορα και σου μείνει χρόνος, μια βόλτα για περπάτημα στη φύση το βραδάκι θα μπορέσει να σε ξεκουράσει και να σε χαλαρώσει απ’ όλες τις έννοιες και τα άγχη της ημέρας.

Σκορπιός

Σήμερα θα είσαι από τους πιο ευνοημένους της ημέρας, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις αυτά που θέλεις να ασχοληθείς. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και σου χαρίζει δημιουργικότητα και φαντασία, για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και αυτά που σε γεμίζουν. Αν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι νέο ώστε να περνάς δημιουργικά τις ώρες σου, σήμερα είναι η ευκαιρία να κάνεις μια έρευνα και να δεις αν υπάρχει κάτι που σου αρέσει. Μπορείς ακόμα να πάρεις και ένα φίλο σου και να ξεκινήσετε μαζί ένα χόμπι ή ένα σπορ.

Τοξότης

Σήμερα δεν έχεις ξυπνήσει και με τις καλύτερες των διαθέσεων, καθώς σε απασχολούν διάφορα θέματα που συμβαίνουν μέσα στην οικογένεια σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και θα πρέπει να διαχειριστείς το συναισθηματισμό που σε κατακλύζει, γιατί δε σε αφήνει να σκεφτείς λογικά και αντικειμενικά. Προσπάθησε να μην αναμασάς γεγονότα του παρελθόντος από τη στιγμή που δε γίνεται να αλλάξουν και να μην μπλέξεις τα οικογενειακά με τα επαγγελματικά σου θέματα.

Αιγόκερως

Έχεις ανάγκη να βρεθείς με κόσμο, να επικοινωνήσεις μαζί τους και να ανταλλάξεις σκέψεις, προβληματισμούς και απόψεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις συναισθηματικό στήριγμα σε γνωστούς, συγγενείς ακόμα και γείτονες, γι’ αυτό και δεν είναι διόλου απίθανο να πάρεις ένα κουτί γλυκά και να αρχίσεις τις επισκέψεις. Πρόσεξε μην μπεις σε προσωπικά ζητήματα των άλλων αν δεν σου έχουν δώσει το ελεύθερο και γίνεις αδιάκριτος/η.

Υδροχόος

Η ανασφάλεια που νιώθεις είναι λόγω των οικονομικών θεμάτων που σε απασχολούν και σου έχουν δημιουργήσει την αίσθηση πως αυτά που έχεις δεν είναι αρκετά. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και είναι μια καλή ημέρα για να διευθετήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τράπεζες και εφορία. Αν έχεις κατά νου μια ιδέα που μπορεί να αυξήσει το εισόδημά σου συζήτησέ τη με τους κοντινούς σου ανθρώπους ή τους συνεταίρους σου, πριν κάνεις το βήμα να την υλοποιήσεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί αμφιθυμικές αντιδράσεις και μια τάση συγκρούσεων με τους γύρω σου, ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Είναι πολύ πιθανό να αφήσεις τις υποχρεώσεις που έχεις και να μην ενδιαφερθείς καν γι’ αυτές ή να αρχίσεις να ανακατεύεσαι ακόμα και στις υποθέσεις των κοντινών σου ανθρώπων αυθαίρετα. Προσπάθησε να ισορροπήσεις ανάμεσα στα άκρα που βρίσκεται η συμπεριφορά σου σήμερα, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;