ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Ιουλίου;

Κριός

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου που ολοκληρώθηκε το ξημέρωμα, θα φέρει εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα. Ίσως ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω μια δουλειά αν νιώθεις ότι δε σε γεμίζει, ή να κάνεις το επόμενο βήμα στην ήδη υπάρχουσα, κάτι που μεταφράζεται και σε επαγγελματική αναγνώριση, αλλά και σε μεγαλύτερες ευθύνες. Μη φοβηθείς να κάνεις το επόμενο σου βήμα, που τόσο καιρό σχεδίαζες και να αφήσεις πίσω ό,τι έχει κάνει τον κύκλο του.

Ταύρος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε το ξημέρωμα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, θα σε κάνει να ανοίξεις ένα νέο παράθυρο στις γνώσεις σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφήσεις ό,τι ήξερες και να μάθεις νέα και ενδιαφέροντα πράγματα πάνω στον τομέα που σε ενδιαφέρει. Η όρεξή σου για μάθηση δε θα σε αφήσει να βαρεθείς και να πλήξεις ούτε στιγμή και σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να αποφασίσεις πού θέλεις να στρέψεις το ενδιαφέρον σου.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε σήμερα το ξημέρωμα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου θα φωτίσει τα βαθύτερα στρώματα της ψυχής σου και θα φέρει στο φως ό,τι σε πονάει, προκειμένου να καταφέρεις να το διαχειριστείς. Σου δείχνει τον τρόπο ώστε να καταφέρεις να αφήσεις πίσω οτιδήποτε δε σε αφήνει να πας μπροστά, αρκεί να το θέλεις. Συναισθηματικά απωθημένα είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια ξαφνικά και να σε ταράξουν, αλλά η δύναμη είναι στο χέρι σου.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε σήμερα το ξημέρωμα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου σε επηρεάζει άμεσα και ειδικότερα στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Ήρθε η ώρα να κάνεις μια αξιολόγηση σε επαγγελματικές και φιλικές σου σχέσεις και να αποφασίσεις ποιες αξίζει να παραμείνουν στη ζωή σου και ποιες έχουν κάνει τον κύκλο τους. Υπάρχει πιθανότητα να συμβούν και ξαφνικές αλλαγές που δεν είχες κατά νου, αλλά να ξέρεις πως είναι το καλύτερο για εσένα μακροπρόθεσμα.

Λέων

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε σήμερα το ξημέρωμα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, θα φέρει ανακατατάξεις στην καθημερινότητά σου και αλλαγές που ενδεχομένως δεν είχες υπολογίσει. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις κάτι δραστικά στην καθημερινότητά σου, για να καταφέρεις να κερδίσεις χρόνο που τόσο πολύ έχεις ανάγκη και να έχεις λίγες ώρες ελεύθερες για τον εαυτό σου. Πάντως μπορεί να προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις και θα χρειαστεί να τους αφιερώσεις το χρόνο που κράτησες για εσένα.

Παρθένος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε σήμερα το ξημέρωμα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις κάποια νέα ασχολία ή κάποιο νέο χόμπι, που να σου δίνει χαρά και να σε κάνει να αισθάνεσαι δημιουργικός/η. Βέβαια, μπορεί να μη σου είναι ξεκάθαρο αυτό που θέλεις να κάνεις, όμως δε θα χάσεις τίποτα να ξεκινήσεις τους πειραματισμούς μέχρι να βρεις τι είναι αυτό που θα σε κάνει να ξαναβρείς τη ζωντάνια και την ενέργειά σου.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε σήμερα το ξημέρωμα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου θα ταράξει τη συναισθηματική σου ισορροπία και θα φέρει στην επιφάνεια απωθημένα που έχεις, κυρίως με την οικογένειά σου. Θα πρέπει να κατανοήσεις πως κάποια πράγματα καλό είναι να τα αφήσεις στο παρελθόν, καθώς δεν είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει και αν συνεχίσεις να τα επαναφέρεις, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις εντάσεις χωρίς λόγο. Πάρε τη μεγάλη απόφαση και συζήτησε μία και τελευταία φορά ό,τι παράπονα έχεις. Μετά άφησε τα για πάντα πίσω σου.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε σήμερα το ξημέρωμα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, θα αποκαλύψει το αληθινό πρόσωπο ανθρώπων από τον κοινωνικό αλλά και συγγενικό σου περίγυρο και θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με την αλήθεια. Ίσως να μην είχες τη δυνατότητα να διακρίνεις καθαρά τις βλέψεις και διαθέσεις κάποιων ανθρώπων, αλλά σήμερα πολλά πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα και μάλιστα ξαφνικά. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μη γενικεύσεις την κατάσταση, γιατί δεν φταίνε όλοι.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε σήμερα το ξημέρωμα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, θα φέρει εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα και θα σε αναγκάσει να πάρεις αποφάσεις. Ίσως δίσταζες να αφήσεις κάτι σίγουρο που σου χαρίζει ασφάλεια, είτε οικονομική είτε συναισθηματική, αλλά σήμερα ήρθε η ώρα να κλείσει αυτός ο κύκλος και να ανοίξει ένας άλλος. Μπορείς να βασιστείς σε εσένα και τις ικανότητές σου και με αυτές να πραγματοποιήσεις αυτά που θέλεις, ώστε να ξεφύγεις απ’ την ανασφάλεια. Η μόνη προϋπόθεση είναι να στηριχτείς στις δυνάμεις σου.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε σήμερα το ξημέρωμα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, θα σε φέρει αντιμέτωπο με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις επιλογές που έχεις κάνει. Χρειάζεται να παραμερίσεις λίγο τον εαυτό σου αλλά και τις φιλοδοξίες σου και να ασχοληθείς με τους κοντινούς σου ανθρώπους που σε χρειάζονται. Σήμερα θα καταλάβεις πως κάποιες φορές χρειάζεται να θυσιάζεις κάτι, προκειμένου να συνεχίσεις να έχεις κοντά σου ανθρώπους που αξίζουν.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε σήμερα το ξημέρωμα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, θα σου δημιουργήσει φοβίες, ανασφάλειες και άγχη, που δεν ξέρεις καν πού ήταν και από πού προήλθαν. Πρέπει να διαχειριστείς ό,τι σε αναστατώνει συναισθηματικά και ψυχικά και να βρεις τη δύναμη να το αφήσεις πίσω. Μην κρατάς πράγματα, πρόσωπα και αναμνήσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους. Καλύτερα να τα αφήσεις πίσω, γιατί ξοδεύεις ενέργεια που θα μπορούσες να διοχέτευες κάπου με περισσότερα οφέλη.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε σήμερα το ξημέρωμα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου θα σε βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις φιλικές σχέσεις, ακόμα και να αποφασίσεις να τις διακόψεις αν αισθανθείς πως τις συντηρούσες τόσο καιρό χωρίς να υπάρχει λόγος. Μη φοβάσαι να κάνει ξεκαθαρίσματα, καθώς πρέπει να αφήσεις χώρο στη ζωή σου για να μπουν νέοι άνθρωποι και αυτό μπορεί να είναι συναισθηματικά σκληρό, αλλά απαραίτητο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;