ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Ιουλίου;

Κριός

Θέματα καριέρας και επαγγελματικές φιλοδοξίες θα σε απασχολήσουν σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω. Είσαι αποφασισμένος/η να δουλέψεις σκληρά, προκειμένου να καταφέρεις να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Ό,τι κι αν έχεις αποφασίσει να κάνεις σήμερα, καλύτερα να μην κάνεις «θόρυβο» με την παρουσία σου, γιατί μπορεί να προκαλέσεις αρνητικές συζητήσεις αλλά και προσπάθειες ματαίωσης των σχεδίων σου.

Ταύρος

Η ημέρα που περίμενες έφτασε, καθώς σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σε παρασύρει σε διάθεση διακοπών. Αν δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα για να πας διακοπές ή αν δεν πας καθόλου κανόνισε να κάνεις μια κοντινή απόδραση ακόμα και σήμερα που οι πλανήτες το ευνοούν ώστε να αναζωογονήσεις σώμα και πνεύμα! Η ημέρα είναι καλή για να επικοινωνήσεις με κοντινούς σου ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό και να μάθεις τα νέα τους.

Δίδυμοι

Σήμερα ακόμα και μια μικρή αφορμή μπορεί να σε φέρει σ’ επαφή με τις ανασφάλειές σου και να σε κάνει υπερβολικά συναισθηματικό/η, λόγω περασμένων γεγονότων. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε καλεί να μαζέψεις δυνάμεις και να ανασυνταχθείς. Είναι η κατάλληλη ημέρα για να μπορέσεις να διαχειριστείς συναισθήματα από παλαιότερες καταστάσεις και να μην τα αφήσεις πια να διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στο παρόν σου και στις αποφάσεις σου.

Καρκίνος

Αυτό που θέλεις σήμερα, είναι η επιβεβαίωση των κοντινών σου ανθρώπων για οτιδήποτε και να κάνεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε κάνει να ενεργείς με βάση το «τι θα πει ο κόσμος». Είναι πολύ πιθανό να αφήσεις πίσω δικές σου ανάγκες και να ασχοληθείς με τις ανάγκες άλλων, για να κερδίσεις τα καλά λόγια που τόσο θέλεις. Όλα χρειάζονται ένα μέτρο, γι’ αυτό σήμερα προσπάθησε να σκεφτείς πρώτα τα «θέλω» σου και τις ανάγκες σου, και μετά των υπόλοιπων.

Λέων

Σήμερα σε θέλω ετοιμοπόλεμο/η και εφοδιασμένο/η με βιταμίνες, καθώς η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω και θα φέρει αρκετές δουλειές και έκτακτες υποχρεώσεις. Προσπάθησε να μην αφήνεις το χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτος και ιεράρχησε τις δουλειές σου, ώστε να καταφέρεις να τελειώσεις με τις πιο σημαντικές. Αν παρόλα αυτά αποφασίσεις να τεμπελιάσεις ή να αφήσεις και κάποιες λόγω χρόνου μην ανησυχείς, θα σε περιμένουν και αύριο!

Παρθένος

Η ημέρα που περίμενες για να χαλαρώσεις έφτασε! Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και ακόμα κι αν δεν έχεις ελεύθερο χρόνο, θα φροντίσεις να βρεις λίγο προκειμένου να ασχοληθείς με τα χόμπι σου. Μπορείς να διαβάσεις ένα βιβλίο, να γράψεις, να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού ή να ασχοληθείς με την κηπουρική, αλλά ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις, θα σε γεμίσει ενέργεια. Είναι μια καλή ημέρα για να πάρεις τους φίλους σου και να πιείτε ένα ποτό σε κάποια βεράντα, μιας και είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού!

Ζυγός

Σήμερα θα σε απασχολήσει έντονα το σπίτι σου, είτε λόγω κάποιων αλλαγών στη διακόσμηση που έχεις κατά νου, είτε διαφόρων θεμάτων με την οικογένειά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και μπορεί να αναμοχλεύσει περασμένες καταστάσεις, να τις επαναφέρει στο παρόν προσθέτοντας άλλο ένα λιθαράκι στα ήδη υπάρχοντα θέματα. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο αντικειμενικός/η γίνεται και μην αφήσεις τα παράπονά σου να ρίξουν λάδι στη φωτιά.

Σκορπιός

Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά εξωστρεφής, καθώς θα αγαπάς όλο τον κόσμο και δεν αποκλείεται να αφιερώσεις τον ελεύθερο χρόνο της ημέρας σε αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς και γείτονες! Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε κάνει να θέλεις να περιστοιχίζεσαι από κόσμο και να συζητάς ασταμάτητα. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι πάνω στη θέρμη σου να μην πεις παραπάνω απ’ όσα πρέπει ή κάτι που μπορεί να προσβάλει το συνομιλητή σου.

Τοξότης

Σήμερα θα ασχοληθείς με τη διευθέτηση των οικονομικών σου, καθώς η ασφάλεια που νιώθεις όταν τα έχεις τακτοποιήσει όλα, δε συγκρίνεται με τίποτε άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, που σημαίνει ότι τα υλικά αγαθά θα είναι η πιο σημαντική επιδίωξη για εσένα σήμερα. Είναι μια καλή ημέρα για να επιδιώξεις επαγγελματικά ραντεβού και να αναθεωρήσεις τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες σου, ώστε να δεις κατά πόσο σε καλύπτουν. Ό,τι και αν κάνεις, μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και δημιουργεί κυκλοθυμικές τάσεις και σκαμπανεβάσματα στη συμπεριφορά σου. Από τη μία μπορεί να γίνεις υπερδραστήριος/α και να μην μπορείς να σταθείς πουθενά και από την άλλη μπορεί να μην έχεις όρεξη να ασχοληθείς ούτε και με την πιο απλή υποχρέωση της καθημερινότητας. Προσπάθησε να ελέγξεις λίγο τον εκνευρισμό σου, γιατί μπορεί να συγκρουστείς με κοντινούς σου ανθρώπους και να δημιουργηθούν θέματα με τις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις.

Υδροχόος

Σήμερα η διαίσθησή σου δουλεύει τέλεια και μπορείς να εντοπίζεις εχθρικές συμπεριφορές γύρω σου ή, αν δεν τις εντοπίζεις, τις αισθάνεσαι να πλανώνται στην ατμόσφαιρα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου εφιστά την προσοχή, καθώς οι ίντριγκες καλά κρατούν. Καλύτερα να μην εμπιστευτείς εύκολα κάποιον/α πέρα από αυτούς που έχουν αποδείξει ήδη πως αξίζουν την εμπιστοσύνη σου, αλλά και να μην ανακατευτείς σε ενέργειες «κάτω απ’ το τραπέζι».

Ιχθύς

Οι υποχρεώσεις που έχεις δεν σε άφηναν να περάσεις χρόνο με τους αγαπημένους σου φίλους και να συζητήσετε αυτά που σας απασχολούν. Σήμερα όμως, που η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, σου «επιβάλλει» να πάρεις ένα τηλέφωνο τους φίλους σου και να κανονίσεις να βρεθείτε και να τα πείτε. Η ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς και με συλλόγους ή σωματεία που είσαι εγγεγραμμένος/η, καθώς σήμερα το φόρτε σου είναι οτιδήποτε απαιτεί συλλογικό πνεύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;