ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Ιουλίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε καλεί να χαλαρώσεις και να σχεδιάσεις τις διακοπές σου αν δεν το έχεις κάνει ήδη, αλλά η σύνοδός της με τον Κρόνο θα σε ζορίσει λίγο. Το ταυ-τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να χαλαρώσεις υπερβολικά, σε σημείο να μη σε νοιάζει τίποτα, ενώ από την άλλη το μυαλό σου θα είναι στις υποχρεώσεις που έχεις και δε θα μπορέσεις να χαλαρώσεις καθόλου. Κάνε υπομονή και προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή!

Ταύρος

Αυτό που θέλεις σήμερα είναι να απομονωθείς και να σκεφτείς μόνος/η σου και απερίσπαστός/η τα θέματα που σε απασχολούν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη. Το ταυ-τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Δία, αλλά και η σύνοδός της με τον Κρόνο, θα φέρει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, οργή και παραπλανήσεις. Προσπάθησε να μην αφήσεις τη συναισθηματική σου φουρτούνα ανεξέλεγκτη και μην κάνεις οικονομικές δοσοληψίες και συμφωνίες, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Δίδυμοι

Η ημέρα σήμερα κρύβει παγίδες και εκπλήξεις, γι’ αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία και τον Ποσειδώνα, αλλά και η σύνοδος με τον Κρόνο δείχνουν αλλαγές σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις σου, αλλά και μια διάθεση για εξαπατήσεις από και προς εσένα. Προσπάθησε να δεις με αντικειμενικά κριτήρια κάθε είδους σχέση σου και μην κάνεις συμφωνίες και νέες συνεργασίες, γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Καρκίνος

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και εσύ έχεις ήδη αρχίσει να αγχώνεσαι μέχρι να τις φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Κρόνο και σχηματίζει ένα ταυ-τετράγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα, που θα σε διχάσει αρκετά. Από τη μία το αίσθημα καθήκοντος που έχεις δε θα σε αφήσει να ηρεμήσεις αν δεν τελειώσεις τις υποχρεώσεις σου και από την άλλη η ραστώνη που σε έχει πιάσει, κάνει πολύ δύσκολη την πραγματοποίησή τους. Προσπάθησε να τα φέρεις σε μια ισορροπία, για να ικανοποιήσεις και τις δύο πλευρές!

Λέων

Σήμερα θέλεις πολύ να βρεις χρόνο, ώστε να τον διαθέσεις σε πράγματα και χόμπι που αγαπάς, να νιώσεις δημιουργικός/η και να φτιάξει ακόμα περισσότερο η διάθεσή σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Κρόνο και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία και τον Ποσειδώνα, θα δημιουργήσουν σύγχυση στο μυαλό σου. Απ’ τη μία σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις που τρέχουν και νιώθεις τύψεις για το χρόνο που θα σπαταλήσεις σε κάποιο χόμπι σου, αλλά από την άλλη είναι κρίμα ν’ αφήσεις ανεκμετάλλευτη τη φαντασία σου. Προσοχή σε εξαπατήσεις, παραπλανήσεις, υπερβολικές αντιδράσεις και μέθη.

Παρθένος

Η Σελήνη από τον Τοξότη συνεχίζει να αναμοχλεύει θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σου και η σύνοδός της με τον Κρόνο σε κάνει απόμακρο/η και παραπάνω σκληρό/η απ’ ό,τι χρειάζεται. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία και τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει υπερβολικό/η στις αντιδράσεις σου όσον αφορά οικογενειακά θέματα ή υπερβολικά αδιάφορο/η . Όποια στάση κι αν αποφασίσεις να κρατήσεις, πρόσεξε να μην πεις λόγια που πληγώνουν και αύριο θα τα έχεις μετανιώσει.

Ζυγός

Νιώθεις την ανάγκη να βγεις και να συναντήσεις γνωστούς και φίλους σήμερα, καθώς θέλεις να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν και να επικοινωνήσεις μαζί τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδός της με τον Κρόνο θα φέρει την απομυθοποίηση κοντινών σου προσώπων, που δεν περίμενες. Από την άλλη, το ταυ-τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Δία θα προκαλέσει επικοινωνιακή σύγχυση και παρεξηγήσεις, γι’ αυτό καλύτερα να αφήσεις τις δημόσιες σχέσεις γι’ άλλη ημέρα.

Σκορπιός

Όσα χρήματα κι αν βγάζεις σήμερα θα σου φανούν λίγα, καθώς δεν είναι όσα επιθυμείς για να νιώσεις ασφαλής. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδός της με τον Κρόνο θα σε δραστηριοποιήσει, ώστε να δεις πώς μπορείς να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου. Το ταυ-τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Δία, σου εφιστά την προσοχή ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με επαγγελματικά ανοίγματα και οικονομικές συμφωνίες, γι’ αυτό αν θέλεις να είσαι ήσυχος/η, μην κάνεις σήμερα τίποτε από αυτά.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και η σύνοδος που πραγματοποιεί με τον Κρόνο θα σε αναγκάσει να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες μέσα στην ημέρα, λόγω διαφόρων θεμάτων που θα προκύψουν. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και τον Δία μπορεί να θολώσει την κρίση σου, με αποτέλεσμα να ασχοληθείς με πράγματα άνευ σημασίας και να αφήσεις σημαντικά θέματα πίσω. Χρειάζεται να προσέχεις πολύ τις κινήσεις σου, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

Αιγόκερως

Οι φοβίες σου και οι ανασφάλειές σου θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Τοξότη και σε «αναγκάζει» να έρθεις σε επαφή με όλα αυτά που φοβάσαι, ώστε να μπορέσεις να τα ξεπεράσεις. Το ταυ-τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Δία μπορεί να κάνει τους φόβους σου να πάρουν μεγάλη έκταση στο μυαλό σου, γι’ αυτό θα σε συμβούλευα να προσπαθήσεις να είσαι όσο πιο ρεαλιστής/στρια γίνεται. Πρόσεξε σε ποιους δείχνεις εμπιστοσύνη σήμερα, γιατί μπορεί να μην την αξίζουν.

Υδροχόος

Οι φίλοι σου είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου, σήμερα όμως με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου στον Τοξότη, θα εμφανιστούν κάποιες αλήθειες σχετικά με φιλικά σου πρόσωπα, που δε θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Το ταυ-τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Δία θα σου δημιουργήσει πλάνες και αυταπάτες και μπορεί να σε κάνει να πεις ψέματα, προκειμένου να πείσεις τους φίλους σου για τα λεγόμενά σου και για να βγεις από τη δύσκολη θέση.

Ιχθύς

Σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τα επαγγελματικά σου, καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Τοξότη θα φέρει πολλή δουλειά και επείγουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Από την άλλη, το ταυ-τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Δία θα σε ρίξει σε ραστώνη και τη διάθεση να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις. Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη αυτό το σενάριο, γιατί δεν είναι το καλύτερο. Πρόσεξε σε ποιους κοινοποιείς τα σχέδια και τους στόχους σου, γιατί υπάρχει τάση για ίντριγκες!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου