ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Ιουλίου;

Κριός

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα που μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και μάλιστα απρόσμενες με τους συνεργάτες σου και τον/την σύντροφο σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό και τον Ερμή μπορεί να διαταράξει την ισορροπία στις σχέσεις σου. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η στη διατύπωση του λόγου καθώς μπορεί να παρερμηνευτούν τα λεγόμενα σου και από εκεί να ξεκινήσουν οι παρεξηγήσεις.

Ταυρός

Όσο κι αν έχεις φροντίσει και την τελευταία λεπτομέρεια του προγράμματος με τις υποχρεώσεις σου σήμερα κάτι νέο θα προκύψει και θα προστεθεί σε αυτές. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό και τον Ερμή θα φέρει επιπλέον αγγαρείες και μπορεί να σε κάνει απότομο/η στο εργασιακό σου περιβάλλον και όχι μόνο εκεί. Πρέπει να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου και αν κάποιες δεν καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας μην εκνευρίζεσαι και αύριο μέρα είναι!

Δίδυμοι

Σήμερα θέλεις να αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις σου, να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και να νιώσεις ξανά δημιουργικός/η. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και σχηματίζει ένα ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή που μπορεί να φέρει γεγονότα στο φιλικό σου περιβάλλον και παρεξηγήσεις μεταξύ εσένα και των φίλων σου που μπορεί να σε ταράξουν και να σε αποδιοργανώσουν. Προσπάθησε να μη χαλάσεις την ημέρα σου για θέματα που δεν σε αφορούν και να ασχοληθείς με αυτά που θέλεις.

Καρκίνος

Θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου συνεχίζουν να σε απασχολούν και σήμερα, που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό και τον Ερμή, μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα αλλά και ξαφνικές εξελίξεις στο οικογενειακό και επαγγελματικό σου περιβάλλον. Νιώθεις πως δεν μπορούν να σε καταλάβουν και είναι πολύ πιθανό να χάσεις την υπομονή σου και να πεις και μια κουβέντα παραπάνω, η οποία όμως μπορεί να σου στοιχίσει ακριβά.

Λέων

Η ημέρα θα έχει μετακινήσεις, με σκοπό να δεις και να συναντήσεις γνωστούς, φίλους, συγγενείς και γείτονες και να πείτε τα νέα σας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Ουρανό μπορεί να φέρει προβλήματα στην επικοινωνία σου με τους άλλους, λόγω κακής συνεννόησης. Επίσης, αν έχεις κανονίσει κάποιο ταξίδι έλεγξε δυο φορές πως όλα είναι εντάξει και να είσαι προσεκτικός/η στην οδήγηση, γιατί λόγω νευρικότητας μπορεί να κάνεις λάθη.

Παρθένος

Οικονομικές συναλλαγές και διευθετήσεις με τράπεζες και εφορίες βρίσκονται στο ημερήσιο πρόγραμμα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Ουρανό μπορεί να φέρει προβλήματα στη συνεννόηση με συνεργάτες και συνεταίρους, αλλά και ξαφνικά έξοδα ή έσοδα ανάλογα και με τον υπόλοιπο προσωπικό χάρτη. Μην πάρεις βιαστικές οικονομικές αποφάσεις και μην έρθεις σε ρήξη με τους συνεταίρους σου, γιατί θα το μετανιώσεις μετά.

Ζυγός

Η συμπεριφορά σου σήμερα θα μεταβάλλεται συνεχώς ανάλογα με τα ερεθίσματα που θα δέχεσαι από το περιβάλλον σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό και τον Ερμή μπορεί να φέρει αποκαλύψεις για κοντινά σου πρόσωπα, που θα σε βγάλουν εκτός εαυτού αλλά και παρεξηγήσεις στις σχέσεις σου, καθώς άλλα θέλεις να πεις και άλλα θα καταλαβαίνουν. Μην πιέζεις καταστάσεις και μη ζορίζεις κανέναν για τίποτα σήμερα, γιατί μπορεί να επέλθει ρήξη στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις και να είναι οριστική.

Σκορπιός

Σήμερα θα προτιμήσεις την απομόνωση, καθώς από τη μια θέλεις να μείνεις μόνος/η και να σκεφτείς και από την άλλη νιώθεις πως δεν μπορεί να σε καταλάβει κανείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό και τον Ερμή θα φέρει στην επιφάνεια φοβίες και απωθημένα που θα σε ταράξουν, καθώς δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Καλύτερα να μοιραστείς τους προβληματισμούς σου με κάποιο άτομο εμπιστοσύνης, παρά να είσαι καχύποπτος/η και εσωστρεφής.

Τοξότης

Ο κοινωνικός και φιλικός σου περίγυρος θα είναι το κύριο θέμα της ημέρας, καθώς ό,τι και να κάνεις σήμερα δε θέλεις να το κάνεις μόνος/η σου, αλλά με παρέα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό και τον Ερμή σου εφιστά την προσοχή στις φιλικές σου σχέσεις, καθώς ίσως νιώσεις πως δεν μπορούν να σε καταλάβουν και δεν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Χρειάζεται να καταφέρεις να ελέγξεις τη νευρικότητά σου και την τάση σου να υπερβάλλεις στις αντιδράσεις σου, γιατί οι φιλίες σου θα περάσουν κρίση.

Αιγόκερως

Σήμερα τα επαγγελματικά σου σχέδια και ραντεβού μπορεί να ανατραπούν και να ακυρωθούν, καθώς η ημέρα κρύβει εκπλήξεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Ουρανό, θα φέρει παρεξηγήσεις με ανωτέρους σου, καθώς δεν είναι καθόλου εύκολο να βρείτε ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας σήμερα. Άφησε τα σημαντικά ραντεβού και κάθε επαγγελματική κίνηση γι’ άλλη ημέρα και μην μπερδέψεις επαγγελματικά με οικογενειακά θέματα.

Υδροχόος

Σήμερα τα επαγγελματικά σου σχέδια και ραντεβού μπορεί να ανατραπούν και να ακυρωθούν, καθώς η ημέρα κρύβει εκπλήξεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Ουρανό, θα φέρει παρεξηγήσεις με ανωτέρους σου, καθώς δεν είναι καθόλου εύκολο να βρείτε ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας σήμερα. Άφησε τα σημαντικά ραντεβού και κάθε επαγγελματική κίνηση γι’ άλλη ημέρα και μην μπερδέψεις επαγγελματικά με οικογενειακά θέματα.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό και να ανασύρει τα απωθημένα σου από τα βάθη της ψυχής σου, αλλά το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό και τον Ερμή μπορεί να σε κάνει και αρκετά υπερβολικό/η. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και να μη γίνεσαι υπερβολικά συναισθηματικός/η, γιατί θα επηρεάσει τις σχέσεις με τους γύρω σου. Δώσε λίγο περισσότερο προσοχή στην επικοινωνία σου, καθώς άλλα θα θέλεις να πεις και άλλα θα λες, και μετά θα σου φταίνε οι άλλοι που δε σε καταλαβαίνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου