SEX

Έχεις 5 καλούς λόγους να χρησιμοποιείς λιπαντικό στο σεξ

Το σεξ είναι απόλαυση. Αξίζουν, όμως, πολλά συγχαρητήρια σε εκείνον που πρωτανακάλυψε το λιπαντικό, χαρίζοντας απλόχερα σε αυτή την απόλαυση ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ να χρησιμοποιήσεις λιπαντικό με τον σύντροφό σου στη διάρκεια του σεξ, αποκλείεις τον εαυτό σου από τη μεγαλύτερη δυνατή ηδονή που μπορεί να έχει.

Αν είσαι ακόμα δύσπιστη, δες αυτούς τους 5 καλούς λόγους, για να πάψεις να έχεις αμφιβολίες.

1) Επιταχύνεις τη φυσική σου λίπανση

Η φυσική λίπανση στη γυναίκα είναι ό,τι η στύση στον άντρα. Πολλές φορές, όμως, το σώμα δεν ακολουθεί το ίδιο γρήγορα το μυαλό στη σεξουαλική διέγερση, οπότε χρησιμοποιώντας λιπαντικό, του δίνεις την ώθηση που χρειάζεται για να “απογειωθείς” το σεξ.

2) Θα νιώσεις πρωτόγνωρα συναισθήματα

Ακόμα και αν δεν έχεις πρόβλημα με τη λίπανσή σου, μερικές φορές υποσυνείδητα είναι σα να κλείνεις τη στρόφιγγα του μυαλού που βοηθά στην περαιτέρω διέγερσή σου, με αποτέλεσμα να “στεγνώνεις” άμεσα. Το λιπαντικό θα δώσει παράταση σε όλη αυτή τη διαδικασία, κάνοντάς σε να νιώσεις συναισθήματα που δεν είχες ξαναβιώσει στο σεξ.

3) Αντισταθμίζει παράγοντες που επηρεάζουν τη φυσική σου λίπανση

Παράγοντες όπως ο εμμηνορυσιακός κύκλος, η εμμηνόπαυση, κάποια φαρμακευτική αγωγή μπορεί να επηρεάσουν τη φυσική σου λίπανση. Το λιπαντικό θα σε βοηθήσει και σε αυτή την περίπτωση.

4) Ιδανικό και για πρωκτικό σεξ

Αν ο σύντροφός σου είναι από εκείνους που τους αρέσει το πρωκτικό, αλλά εσύ αρνείσαι εξαιτίας του πόνου, ίσως με το λιπαντικό δώσεις μια ευκαιρία και σε αυτή τη στάση.

5) Τα ερωτικά “παιχνίδια” γίνονται ευκολότερα και πιο διασκεδαστικά

Και μακρύτερα σε διάρκεια, επίσης.