ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Οι 4 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στο πρώτο ραντεβού αν θέλεις σοβαρή σχέση

Τα πρώτα ραντεβού είναι αγχωτικά γιατί αφενός δεν ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις (τα post στα social medium δεν πιάνονται, εκτός αν έχεις κάνει τρελό stalking) και αφετέρου γιατί χρειάζεται να μάθεις από την αρχή κάποιον ξένο άνθρωπο- και oh, boy, αυτό και αν είναι κουραστικό και αγχωτικό. Για να γίνει λίγο καλύτερη η κατάσταση και για να δεις αν έχει μέλλον αυτή η καινούρια σχέση μπορείς να κάνεις τις παρακάτω ερωτήσεις και θα μάθεις ό,τι χρειάζεσαι!

1. Θα χαρακτηρίζες τον εαυτό σου εσωστρεφή ή εξωστρεφή;

Ναι, οκ είναι λίγο άβολη ερώτηση και μάλλον θα τον ξαφνιάσεις αλλά είναι κάτι που χρειάζεται να ξέρεις, καθώς θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις ακόμα περισσότερο τον άντρα που έχεις απέναντί σου. Αν δηλαδή είναι πιο κλειστός χαρακτήρας και το γνωρίζεις δεν θα παρεξηγήσεις μια χ, ψ συμπεριφορά που υπό άλλες συνθήκες θα σε εκνεύριζε.

2. Πώς σου αρέσει να ξοδεύεις τον ελεύθερο σου χρόνο;

Αν εσύ θέλεις να περνάς τον χρόνο σου βλέποντας Netflix αγκαλιά με την κουβέρτα σου και εκείνος θέλει να παίρνει τα βουνά και να κάνει ορειβασία ενδεχομένως να έχετε ένα μικρό πρόβλημα στο συντονισμό- οπότε γιατί να μην ξέρεις από την αρχή τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο του; Όχι, ότι θα τον απορρίψεις αν κάνει κάτι που δεν σου αρέσει, αλλά από τη στιγμή που τον βλέπεις πιο σοβαρά πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για το πως θα περνάς τις Κυριακές σου.

3. Πού μεγάλωσες;

Επειδή η ερώτηση που αφορά τους γονείς είναι πολύ πιο άβολη, μπορείς να κάνεις αυτή που είναι πιο safe και θα σου αποκαλύψει διάφορα πράγματα για τον χαρακτήρα του άλλου. Αν δηλαδή έχει καλές αναμνήσεις και περιγράφει με ωραία λόγια τον τόπο που μεγάλωσε και έχει ενδιαφέρουσες ιστορίες να πει είναι άνθρωπος που εκτιμάει την οικογένεια και το παρελθόν του.

4. Τι θέλεις από τη ζωή σου;

Αυτή η ερώτηση για κάποιο λόγο θεωρείται ταμπού και αρκετοί την αποφεύγουν, αλλά αν το σκεφτείς λίγο δεν είναι τόσο κακό να γνωρίζεις τις προθέσεις του άλλου. Ναι, είναι τρομακτική ερώτηση και καλύτερα να μην είναι το πρώτο πράγμα που θα ρωτήσεις, αλλά μπορεί ξεκινήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα.