ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Δεκεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Αιγόκερω και είναι πιθανό να έχεις παρατηρήσει αυτές τις ημέρες πως σε ενδιαφέρει περισσότερο από κάθε άλλη φορά πως φαίνεσαι στους άλλους ιδιαίτερα σε εκείνους που σχετίζονται με την καριέρα σου. Το μεσημέρι θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου που σημαίνει πως κάποια πράγματα που θα σε εκνευρίσουν θα τα δείξεις με έντονο τρόπο. Προσπάθησε να αποφύγεις αυθόρμητες κινήσεις και παρορμητικές αντιδράσεις στη δουλειά καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνεις εντύπωση αλλά όχι για τους σωστούς λόγους.

Ταύρος

Σήμερα πιθανό να νιώθεις πως δεν σε χωράει ο τόπος για αυτό και θα ξεκινήσεις να ψάχνεις ευκαιρίες να αποδράσεις είτε κυριολεκτικά κάνοντας ένα ταξίδι, είτε μεταφορικά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Αιγόκερω και να ευνοεί τις επιδιώξεις σου αλλά το τετράγωνο που θα σχηματίσει το μεσημέρι με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δημιουργήσει απρόβλεπτες αντιδράσεις σε περίπτωση που κάτι δεν σου αρέσει. Είναι πιθανό να χάσεις εύκολα τη ψυχραιμία σου σε συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου και αυτό θα χαλάσει το καλό κλίμα που υπήρχε. Απόφυγε να διαπληκτιστείς καθώς ο τρόπος που θα το κάνεις θα σε κάνει να χάσεις το δίκιο σου.

Δίδυμοι

Σήμερα θα σε πιάσει μια νοσταλγία για ανθρώπους και καταστάσεις που βρίσκονται πίσω στο παρελθόν και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις συναισθηματική αναστάτωση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το μεσημέρι θα φέρει στην επιφάνεια πάθη, λάθη και παράπονα! Το πιο πιθανό είναι να την πληρώσουν οι άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να συγκρατηθείς. Η ημέρα μπορεί να φέρει και έκτακτα έξοδα που θα σε αποδιοργανώσουν για αυτό προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η με αυτά που θα ξοδέψεις.

Καρκίνος

Μια διαφωνία με τον/τη σύντροφό σου ή με κάποιο συνεργάτη σου μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και να κάνει τις σχέσεις σας να βαδίζουν σε ένα τεντωμένο σχοινί. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και στρέφει την προσοχή σου στους άλλους αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα δημιουργήσει αναστάτωση. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τον τρόπο που θα εκφράσεις τα θέλω σου ακόμα και τα παράπονα σου καθώς από αυτόν θα εξαρτηθεί η ηρεμία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι πιθανό να φτάσει στα αυτιά σου κάτι που θα σε εκνευρίσει αλλά αν το σκεφτείς με ψυχραιμία θα διαπιστώσεις πως δεν είναι τίποτα!

Λέων

Οι εργασιακές υποχρεώσεις και κάποιες μικρές δουλειές που θα προκύψουν θα σε πιέσουν και είναι γνωστό πως δεν σου αρέσει καθόλου να πιέζεσαι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το μεσημέρι θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό που σημαίνει πως θα αποκτήσεις λίγα νεύρα! Μια παρανόηση σχετικά με τη διεκπεραίωση κάποιας εργασίας ή μια αγγαρεία της τελευταίας στιγμής θα είναι αρκετές για να σε κάνουν να χάσεις την υπομονή σου! Αυτό που θα κερδίσεις αν τα βάλεις με όλους και με όλα θα είναι πολύ λιγότερα από αυτά που θα χάσεις για αυτό πάρε βαθιές ανάσες και ηρέμησε!

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου προκαλεί συναισθήματα χαράς και ευφορίας για αυτό ασχολήσου μόνο με οτιδήποτε σε ευχαριστεί και μην αναλώνεσαι σε πράγματα που μπορεί να σε εκνευρίσουν! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το μεσημέρι θα σε κάνει να βαρεθείς εύκολα με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να δημιουργείς εντάσεις έστω και ασυναίσθητα! Μην ψάχνεις να βρεις αφορμές για να εκνευριστείς γιατί σίγουρα θα τις βρεις και προτίμησε να πας μια βόλτα στο γυμναστήριο ή να ασχοληθείς με κάποιο σπορ αν θέλεις να εκτονωθείς!

Ζυγός

Οικογενειακά ζητήματα, επαγγελματικές υποχρεώσεις και θέματα που σχετίζονται με δουλειές του σπιτιού θα είναι αρκετά για να μην σε αφήσουν να χαλαρώσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το μεσημέρι σε καλεί να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που ξέρεις εκ των προτέρων πως θα σε εκνευρίσουν! Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι αρκετές και η όψη τετραγώνου με τον Ουρανό θα τις κάνει να φαντάζουν εξαιρετικά πιεστικές. Κράτησε τις σωστές αποστάσεις αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν εντάσεις.

Σκορπιός

Οι επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου, τους γνωστούς, τους συγγενείς και τους φίλους σου θα έχουν ένα βαθμό επικινδυνότητας σήμερα καθώς η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που θα σχηματίσει το μεσημέρι με τον Ουρανό από τον Κριό ενδέχεται να σου προκαλέσει εκνευρισμό απλώς γιατί θα ακούσεις μια άποψη που δεν σου αρέσει. Κατά βάθος ο εκνευρισμός μπορεί να προέρχεται από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και εσύ να τα βάλεις με όλους! Προσπάθησε να κατευνάσεις το ανήσυχο πνεύμα σου για να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Τοξότης

Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου θέματα, μια νέα απασχόληση και οτιδήποτε μπορεί να σου αποφέρει κέρδος εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα. Η Σελήνη από τον Αιγόκερω εγείρει τις ανασφάλειες σου ιδιαίτερα τις οικονομικές για αυτό και ψάχνεις τρόπο να τις καλύψεις προσπαθώντας να βελτιώσεις την κατάσταση στο ταμείο σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το μεσημέρι θα φέρει στην επιφάνεια την πίεση των τελευταίων ημερών. Οι παρορμητικές κινήσεις και αντιδράσεις δεν θα σε βοηθήσουν και το μόνο που μπορεί να κάνουν είναι να σου δημιουργήσουν και θέματα με τους γύρω σου.

Αιγόκερως

Σήμερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε επηρεάσουν αρκετά καθώς δεν θα είναι εύκολο να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να δυσανασχετείς. Προς το μεσημεράκι η Σελήνη από το ζώδιο σου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό και θα δυσκολευτείς πολύ να κρατήσεις τα προσχήματα! Είναι πιθανό να τα βάλεις με όποιον/α νιώσεις πως σε ενοχλεί και μάλιστα θα το κάνεις με μια δόση υπερβολής! Πρόσεξε τον τόνο αλλά και τον τρόπο που θα πεις αυτά που σε ενοχλούν αν δεν θέλεις να χαλάσουν προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Υδροχόος

Οι σκέψεις των τελευταίων ημερών εξακολουθούν να σου προκαλούν άγχος και ανησυχία με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να χαλαρώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το μεσημέρι  θα ενισχύσει τα άγχη σου και δεν θα είναι εύκολο να χαλαρώσεις. Όλο αυτό ενδέχεται να προκαλέσει διενέξεις και εντάσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Επίλεξε να συγκρατηθείς καθώς ο εκρηκτικός σου χαρακτήρας θα μεγεθύνει τα προβλήματα και τις διενέξεις που μπορεί να δημιουργηθούν.

Ιχθύς

ΟΣήμερα θα θελήσεις να ασχοληθείς με τα κοινά καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να ευνοεί συλλογικές εργασίες και οτιδήποτε έχει να κάνει με ομάδες και συλλόγους. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει το μεσημέρι με τον Ουρανό από τον Κριό θα δημιουργήσει προστριβές και διενέξεις ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους στο άψε- σβήσε. Χρειάζεται ψυχραιμία, υπομονή και αυτοσυγκράτηση σήμερα καθώς η μία κουβέντα μπορεί να φέρει την άλλη και τελικά να δημιουργηθεί ρήξη σε σχέσεις με φίλους, γνωστούς και συναδέλφους.