ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Οκτωβρίου;

Κριός

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα είναι το κυριότερο μέλημα σου σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό. Εσύ που συνήθως ενεργείς μόνος/η και δεν περιμένεις κανένα, θα νιώσεις πιο άνετα αν για κάθε πράξη σου έχεις και την επιβεβαίωση των ανθρώπων που αγαπάς. Η ημέρα είναι ιδανική για να έρθεις κοντά με τους στενούς σου συνεργάτες αλλά και τον/την σύντροφό σου και να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα. Νέες συνεργασίες, συμβόλαια και συμφωνίες ευνοούνται γι αυτό επεδίωξε τες.

Ταύρος

Υποχρεώσεις κάθε είδους θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και δεν θα σε αφήσουν να κινηθείς με χαλαρούς ρυθμούς όπως είχες κατά νου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα επιφορτιστείς με εργασιακές  και λοιπές υποχρεώσεις. Αν οργανώσεις σωστά την ημέρα σου και κάνεις ένα πλάνο ώστε να μοιράσεις το χρόνο σου κατάλληλα τότε θα καταφέρεις να μην αφήσεις εκκρεμότητες. Σε συμβουλεύω να μην προσπαθήσεις να τις αποφύγεις ή να κάνεις πως δεν τις βλέπεις καθώς και αύριο θα βρίσκονται εδώ και θα σε περιμένουν.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και θα σε βοηθήσει   να βρεις χρόνο για εσένα και να επιτύχεις την εσωτερική αρμονία που αναζητάς. Επίλεξε να ασχοληθείς μόνο με ανθρώπους και δραστηριότητες που σε γεμίζουν θετικά συναισθήματα! Είναι μια καλή ημέρα για να βρεθείς με τους φίλους σου να κάνετε μια βόλτα έξω και -αν είσαι ελεύθερος/η- να εξασκήσεις το ταλέντο σου στο φλερτ! Η ημέρα ενδείκνυται και να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι που είχες κατά νου. Μην το σκέφτεσαι κάνε το τώρα και μην το αναβάλλεις άλλο.

Καρκίνος

Σήμερα θα έχεις την τάση να ανησυχείς αρκετά για όλους και για όλα και αυτό μπορεί να σε κάνει να φερθείς αυταρχικά κυρίως με τους δικούς σου ανθρώπους τους οποίους υπεραγαπάς. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και οι πρώτοι που θα καταλάβουν τη συναισθηματική σου ανησυχία θα είναι τα πρόσωπα της οικογένειας σου. Προσπάθησε να κάνεις μια κουβέντα και να συζητήσεις μαζί τους τις ανησυχίες σου, τους φόβους σου και οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί ώστε να καταφέρεις να δικαιολογήσεις και τον εκνευρισμό σου.

Λέων

Η κυριότερη σου ανάγκη σήμερα θα είναι η ανάγκη σου για επικοινωνία καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και ευνοεί ιδιαίτερα συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Η ημέρα ενδείκνυται για να πάρεις ένα τηλέφωνο τον/η αδερφό/η σου, να δεις τι κάνουν τα ξαδέρφια σου ή να καλέσεις τον αγαπημένο σου γείτονα για καφέ καθώς θα αναζητήσεις τις ανθρώπινες επαφές! Με οποιοδήποτε τρόπο και αν αποφασίσεις να περάσεις το χρόνο σου, αν έχεις μαζί σου και αγαπημένα σου πρόσωπα τότε σίγουρα θα περάσεις καλά!

Παρθένος

Θέματα που σχετίζονται με τα κέρδη σου θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και κάνει επιτακτική την ανάγκη σου για ασφάλεια. Η ημέρα είναι ιδανική για να κανονίσεις ραντεβού με ανθρώπους που παίζουν ενεργό ρόλο στα οικονομικά σου δρώμενα και που θα μπορούσαν να βοηθήσουν με κάποιο τρόπο το ταμείο σου. Πρόσεξε καθώς είναι πιθανό να παρασυρθείς και να δράσεις παρορμητικά σχετικά με κάποιο οικονομικό θέμα και τελικά να διαπιστώσεις πως έκανες λάθος κίνηση!

Ζυγός

Ο εαυτός σου έχει τη μεγαλύτερη σημασία για εσένα σήμερα για αυτό και θα έχει προτεραιότητα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα θέσει τις ανάγκες σου πάνω από οτιδήποτε άλλο. Αυτές οι ανάγκες είναι πιθανό να έρθουν σε ρήξη με τις ανάγκες των αγαπημένων σου προσώπων και τελικά να δημιουργηθεί μια αναστάτωση. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα πεις καθώς η παρόρμηση σου σε συνδυασμό με τις κυκλοθυμικές σου τάσεις μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις σε προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες.

Σκορπιός

Σήμερα θα έχεις την τάση να ταυτιστείς με κάθε τι που θα ακούσεις από το περιβάλλον σου με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να ανησυχείς για τα πάντα. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και σου δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση και μια τάση να σκέφτεσαι το χειρότερο σενάριο. Προσπάθησε να μην το κάνεις καθώς αφενός οι ανησυχίες σου δεν είναι βάσιμες και αφετέρου όσο το κάνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να σταματήσεις τον κύκλο των φαύλων σκέψεων. Η  καχυποψία σου μπορεί να μην είναι βάσιμη αλλά η διαίσθηση σου σίγουρα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα ενισχύσει το ομαδικό σου πνεύμα και τις συλλογικές δραστηριότητες. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με κάποιο σύλλογο που είσαι μέλος ή να οργανώσεις μια μεγάλη συνάντηση φίλων. Το μπρίο σου και η καλή σου διάθεση θα σε φέρουν στις επάλξεις και θα γίνεις ιδιαίτερα δημοφιλής στον περίγυρο σου. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις σήμερα θα είναι ενδιαφέρουσες καθώς θα γνωρίσεις ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να σε βοηθήσουν με τον τρόπο τους στα σχέδια σου.

Αιγόκερως

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα αποτελέσουν προτεραιότητα για εσένα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο  Ζυγό θα τα αναδείξει. Σήμερα οι προβολείς θα είναι όλοι στραμμένοι επάνω σου και αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο θετικό νέο ή ένα αρνητικό, εξαρτάται πως θα το διαχειριστείς. Μείνε μακριά από πηγαδάκια στη δουλειά εάν δεν θέλεις να στρέψεις τα φώτα επάνω σου για λάθος λόγους και προτίμησε να κάνεις εντύπωση με τις επαγγελματικές σου δεξιότητες. Η ημέρα θα σου φέρει ευκαιρίες για να εισακουστούν οι ιδέες σου από τα κατάλληλα πρόσωπα.

Υδροχόος

Σήμερα θα ψάξεις να βρεις τρόπους ώστε να ξεφύγεις από οτιδήποτε σε αγχώνει και να αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει! Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και ευνοεί τα ταξίδια του μυαλού αλλά και τα ταξίδια του σώματος. Είναι πολύ πιθανό να βρίσκεσαι ήδη σε διάθεση για μια κοντινή ή μακρινή απόδραση και να ψάχνεις να βρεις τρόπους για να την υλοποιήσεις. Η ημέρα θα ευνοήσει τα σχέδια σου και δεν αποκλείεται -αν έχεις γνωστούς στο εξωτερικό- να έχεις και μια πρόσκληση για να γνωρίσεις το μέρος που βρίσκονται! Θέματα σπουδών ευνοούνται εξίσου σήμερα και αν έχεις κάτι τέτοιο προώθησε το.

Ιχθύς

Μια μικρή αφορμή, ένας άνθρωπος που θα συναντήσεις ή μια σκέψη που θα σου έρθει στο μυαλό θα είναι αρκετά για να σου προκαλέσουν συναισθηματική αναστάτωση! Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα κάνει έντονα τα συναισθήματα σου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να μην κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Χρησιμοποίησε τη λογική σου σκέψη και όχι το πάθος αν θέλεις να πάρεις σωστές αποφάσεις που δεν θα σε ζημιώσουν.