ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σε καλεί να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει κατά το απόγευμα με την Αφροδίτη από το Λέοντα είναι ευνοϊκό για συναισθηματικές προσεγγίσεις αλλά και για συμφωνίες που θα σου αποφέρουν κέρδη. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον  Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες που θα έχουν μεγάλο τίμημα και θα πρέπει να σκεφτείς καλά πριν ενδώσεις.

Ταύρος

Σήμερα θα προτιμήσεις να περάσεις την ημέρα με χαλαρούς ρυθμούς καθώς το μόνο που θέλεις είναι να μείνεις όλη την ημέρα στο κρεβάτι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί ανασφάλειες αλλά το τρίγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σε κάνει απόλυτο/η με τις απόψεις σου και έτοιμο/η για επίθεση σε περίπτωση που κάποιος/α από το περιβάλλον σου τολμήσει να τις αμφισβητήσει.

Δίδυμοι

Σήμερα θέλεις να περάσεις την ημέρα μαζί με τους αγαπημένους σου φίλους, στο στέκι σας παρέα με ένα ποτό και συζητώντας με τις ώρες! Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα τονίσει την ανάγκη σου να βρεθείς με ανθρώπους που αγαπάς. Το τρίγωνο με την Αφροδίτη από το Λέοντα κατά το απόγευμα θα βοηθήσει να περάσεις μια πολύ όμορφη ημέρα καθώς ευνοεί συναθροίσεις και διασκέδαση! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα είναι πιθανό να δημιουργήσει μικρές εκρήξεις αλλά είναι στο χέρι σου να τις κατευνάσεις!

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό τομέα και να αναγνωριστεί η αξία σου! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα σε βοηθήσει να επιτύχεις κάποιες επιδιώξεις σου ή μπορεί να σου φέρει και μια νέα επαγγελματική πρόταση. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα σε καλεί να παραμείνεις προσγειωμένος/η και να μην κάνεις επίδειξη των ικανοτήτων σου!

Λέων

Οι συναντήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου, μια βόλτα σε κάποιο πολιτιστικό event ή μια μικρή απόδραση είναι μερικά από τα σενάρια της ημέρας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου δεν θα σε αφήσει να περάσεις απαρατήρητος/η ακόμα και αν το θέλεις. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να σε παρασύρει σε κατάχρηση εξουσίας και να χρησιμοποιήσεις τη γοητεία σου για δόλιους σκοπούς!

Παρθένος

Σήμερα τα συναισθήματα σου θα έρθουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να επικαλεστείς τη λογική -την οποία πρεσβεύεις με θέρμη- ώστε να καταφέρεις να τα διαχειριστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με την Αφροδίτη από το Λέοντα μπορεί να σου φέρει κάποιο οικονομικό κέρδος που δεν περιμένεις. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα προσπαθεί να σε κάνει να αφεθείς στα πάθη σου αλλά θα πρέπει να σκεφτείς και το κόστος που θα έχει αυτό.

Ζυγός

Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους με κάποιο τρόπο σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο του Κριού και σε καλεί να αναλάβεις δράση και να πάρεις πρωτοβουλίες χωρίς να περιμένεις την έγκριση των άλλων! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει κατά το απόγευμα με την Αφροδίτη από το Λέοντα είναι βοηθητικό για να γεφυρώσεις αποστάσεις και να έρθεις κοντά με ανθρώπους που θα επιλέξεις.  Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει παρασκήνιο για αυτό να είσαι προσεκτικός/η.

Σκορπιός

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα σου κάνουν παρέα σήμερα και όσο και αν το θέλεις δεν θα μπορέσεις να τις αγνοήσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου φέρνει δουλειές αλλά το τρίγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα σου δώσει τη χείρα βοηθείας που ψάχνεις. Η γοητεία σου σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση σου θα κάνουν θαύματα σήμερα! Μια ευκαιρία πάνω σε κάποιο θέμα που σχετίζεται με την εργασία σου είναι επίσης πιθανή. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει διενέξεις στον περίγυρο σου και καλύτερα να μείνεις αμέτοχος/η.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Κριό και να σου υπενθυμίζει πως ήρθε η στιγμή για να πάρεις μια ανάσα από δουλειές, ευθύνες και υποχρεώσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Λέοντα κατά το απόγευμα θα σου φέρει δώρα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από νέες γνωριμίες! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σε κάνει να εστιάσεις σε αυτά που δεν έχεις και όχι σε αυτά που έχεις απλά και μόνο για να σου χαλάσει το κέφι. Μην παρασυρθείς!

Αιγόκερως

Η προσοχή σου εξακολουθεί να βρίσκεται σε θέματα οικίας καθώς η Σελήνη από τον Κριό θα φέρει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι και με τους οικείους σου προκειμένου να το διευθετήσεις.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Λέοντα το απόγευμα θα είναι ευνοϊκό για να κλείσεις θέματα που αφορούν το σπίτι σαν ακίνητο για αυτό εκμεταλλεύσου το. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις καθώς τα σχέδια σου ίσως να μην βρουν την ανταπόκριση που περιμένεις.

Υδροχόος

Οι συγγενείς, οι γνωστοί και οι γείτονες θα δώσουν δυναμικό παρόν στην ημέρα σου καθώς η Σελήνη από τον Κριό θα τους φέρει κοντά σου! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα τονίσει κάθε θετικό στοιχείο του χαρακτήρα σου και θα σε κάνει ακόμα πιο δημοφιλή στον περίγυρο σου! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα ανάψει τα αίματα και θα προκαλέσει διαφωνίες που θα πάρουν διαστάσεις σε περίπτωση που χάσεις τη ψυχραιμία σου!

Ιχθύς

Σήμερα το μόνο που θα σε απασχολεί θα είναι οτιδήποτε σχετίζεται με το χρώμα του χρήματος καθώς η Σελήνη από τον Κριό θα σου δημιουργήσει φιλάργυρα αισθήματα! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα σου φέρει ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημα σου μέσα από μια δεύτερη απασχόληση ή μια νέα εργασιακή ευκαιρία. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σε βάλει στον πειρασμό να σκεφτείς τρόπους για να αποκτήσεις κέρδος χωρίς κόπο αλλά η φωνή της συνείδησης σου θα σε αποτρέψει!