ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 3 Αυγούστου;

Κριός

Σήμερα θα εξακολουθήσεις να νιώθεις καλά καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και θα βοηθήσει τη ψυχολογία σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει μια απόσταση στις σχέσεις με τους άλλους καθώς ακόμα και αν νιώθεις καλά θα προτιμήσεις να το κρατήσεις για εσένα. Η συμπεριφορά σου μπορεί να παρεξηγηθεί καθώς θα είσαι απόμακρος/η για αυτό προσπάθησε έστω να φερθείς με διπλωματία και να μη γίνεις και απότομος/η.

Ταύρος

Τις προηγούμενες ημέρες όπως και σήμερα θα προσπαθήσεις να βάλεις σε μια σειρά τις ενδόμυχες σκέψεις σου, τα πάθη σου αλλά και τα συναισθήματα σου καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα ευνοήσει την ενδοσκόπηση. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο δεν είναι ευνοϊκή για να δείξεις τα συναισθήματα σου καθώς δεν θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο για να το κάνεις. Αν χρειάζεται να διευθετήσεις κληρονομικά και οικονομικά ζητήματα προσπάθησε να τα αφήσεις για άλλη ημέρα καθώς είναι πιθανό να μην πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει.

Δίδυμοι

Επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις θα περάσουν από τεστ σήμερα καθώς ήρθε η ώρα της αξιολόγησης! Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου, στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πάρεις αποφάσεις για τις σχέσεις σου. Σήμερα είναι πιθανό να τελειώσουν σχέσεις που δεν έχουν λόγο ύπαρξης αλλά και να εδραιωθούν κάποιες άλλες. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως μόνο αυτές που δεν έχουν γερές βάσεις θα κλονιστούν.

Καρκίνος

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα είναι αρκετές και δεν θα σου αφήσουν χρόνο για να ξεκουραστείς ή να δεις τους φίλους σου όπως είχες υπολογίσει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο σου λέει πως το μυστικό για να επιτύχεις το κάθε τι είναι η δουλειά. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στην εργασία σου, δούλεψε απερίσπαστος/η  και μείνε μακριά από παράπονα και ίντριγκες καθώς θα φτάσουν στα αυτιά και εκείνων που δεν πρέπει.

Λέων

Οι καλές ημέρες συνεχίζονται για εσένα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη, αν και σήμερα θα έχεις και κάποιες δυσκολίες. Αιτία για αυτό θα είναι η σύνοδος με τον Κρόνο που μπορεί να σου χαλάσει λίγο τη διάθεση καθώς είναι πολύ πιθανό να χάσεις την ανεμελιά σου και να επιστρέψεις στις υποχρεώσεις και στα «πρέπει». Αντί να εκνευριστείς με κάτι ξαφνικό που μπορεί να προκύψει και να σου χαλάσει τα σχέδια, σκέψου ορθολογικά και τακτοποίησε το προκειμένου να επιστρέψεις δριμύτερος/η στις αγαπημένες σου ασχολίες.

Παρθένος

Σήμερα δεν πρόκειται να αφήσεις καμία κουβέντα χωρίς να τη σχολιάσεις και μάλιστα θα το κάνεις με ένα ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα σου δημιουργήσει φόρτο επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων ,κούραση και νεύρα. Κάποιο άτομο της οικογένειας σου θα χρειαστεί τη βοήθεια σου και θα πρέπει να τροποποιήσεις λίγο το πρόγραμμα σου προκειμένου να του την προσφέρεις.

Ζυγός

Η ημέρα -σε συνέχεια των προηγούμενων- εξακολουθεί να ευνοεί επαφές και συναντήσεις με γνωστούς, συγγενείς ακόμα και γείτονες. Η Σελήνη βρίσκεται στον αισιόδοξο  Τοξότη αλλά η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα της περιορίσει λίγο την αισιοδοξία. Σήμερα θα νιώσεις πως οι γύρω σου θα σε κρίνουν για τις πεποιθήσεις σου και εσύ δεν θα μπεις καν σε διαδικασία συζήτησης μαζί τους, απλά θα απομακρυνθείς. Είναι πιθανό να πεις και λόγια που πληγώνουν για αυτό και σε συμβουλεύω να έχεις ψυχραιμία καθώς μπορεί και να το παρακάνεις.

Σκορπιός

Τα οικονομικά σου θέματα συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς προσπαθείς να τα συμμαζέψεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο δεν είναι ευνοϊκή για οικονομικές διεκδικήσεις και διευθετήσεις. Είναι πολύ πιθανό να μην βρεις τον κατάλληλο τρόπο να πετύχεις τις επιδιώξεις σου και θα κουραστείς αρκετά προκειμένου να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Η αυτοπεποίθηση σου δεν θα είσαι στα πάνω της σήμερα και αυτό θα είναι ο κύριος λόγος που δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς ούτε και με τα οικονομικά σου.

Τοξότης

Η ημέρα θα κάνει ένα τεστ αντοχής στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις για να μείνουν μόνο αυτές που αξίζουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα σε κάνει επικριτικό/η με αγαπημένα σου πρόσωπα και απόλυτο/η με αυτά που πιστεύεις. Αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα στις επαφές σου με τους άλλους καθώς μπορεί οι προθέσεις σου να είναι οι καλύτερες αλλά ο τρόπος σου θα είναι παρεξηγήσιμος.

Αιγόκερως

Σήμερα θα έχεις μια αγωνία και ένα γενικότερο φόβο ακόμα και για απλές υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Κάθε τι που έχεις να κάνεις θα συνοδεύεται από ανησυχία με αποτέλεσμα να μην θέλεις να κάνεις τίποτα και να ξεκινήσεις να βρίσκεις δικαιολογίες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα σου δημιουργήσει τύψεις για τις υποχρεώσεις που δεν θα διεκπεραιώσεις! Προσπάθησε να φανείς λειτουργικός/η και μην αφήνεις το μυαλό σου να κάνει σενάρια καταστροφών!

Υδροχόος

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που σας ενώνουν ομάδες και κοινά ενδιαφέροντα θα δώσουν χρώμα στην ημέρα σου και το πιο πιθανό είναι να μη καταφέρεις να μείνεις λεπτό μόνος/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει μια βαριά ατμόσφαιρα στην ημέρα. Αιτία για αυτό μπορεί να είναι η σκληρή στάση που θα κρατήσεις προς κάποιους ανθρώπους που θεωρείς φίλους σου και αυτό σίγουρα είναι κάτι που θα σχολιαστεί. Προσπάθησε να λύσεις οποιοδήποτε θέμα έχεις μέσω του διαλόγου και μη ψάχνεις να βρεις ευκαιρίες για να εκνευριστείς.

Ιχθύς

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Τοξότη θα δημιουργήσει εξελίξεις που αφορούν επαγγελματικά θέματα. Είναι πιθανό να νιώσεις πιεσμένος/η από τη δουλειά και το συνεχές τρέξιμο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα εντείνει αυτό το συναίσθημα. Καλύτερα να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις καθώς δεν θα τις σκεφτείς ορθολογικά και σίγουρα δεν θα σε ωφελήσουν. Είναι πιθανό να νιώσεις ένα ψυχρό κλίμα στη δουλειά αλλά μην το πάρεις προσωπικά και μείνε επικεντρωμένος/η στις υποχρεώσεις και τους στόχους σου.