ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 9 Ιουλίου;

Κριός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου θα δημιουργήσει εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα που μπορεί να σε βγάλουν εκτός σχεδίων. Η αλήθεια είναι πως έχεις μελετήσει πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σου στα επαγγελματικά για αυτό και δεν θα διστάσεις να εμποδίσεις με κάθε τρόπο οτιδήποτε καταλάβεις πως αντιτίθεται σε αυτά. Πρόσεξε καθώς η εσωτερική σου ένταση και η ανάγκη σου να ξεχωρίσεις πάση θυσία δεν θα σε αφήσουν να δεις καθαρά το συμφέρον σου ούτε τι πρέπει να κάνεις για να το επιτύχεις.

Ταύρος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα σε ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Αιτία για αυτό μπορεί να είναι η διαπίστωση πως οι απόψεις σου πλέον απέχουν αρκετά από των άλλων και εσύ δεν θα είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις πίσω. Σήμερα χρειάζεται να είσαι συγκρατημένος/η, καθώς οι διαφορετικές απόψεις μπορεί να γίνουν αιτία για να ψυχρανθείς ακόμα και να τσακωθείς με ανθρώπους που βρίσκονται στο συγγενικό και όχι μόνο περιβάλλον σου.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου θα τονίσει τα συναισθήματα σου και θα σε κάνει αρκετά κτητικό/η με τους ανθρώπους γύρω σου. Σήμερα θα προσπαθήσεις με πλάγιο τρόπο αλλά και συναισθηματικούς εκβιασμούς να πάρεις από τους άλλους αυτό που θέλεις. Αν δεν τα καταφέρεις τότε θα δείξεις το σκληρό σου εαυτό καθώς το όχι δεν θα υπάρχει ως απάντηση. Μην πάρεις αποφάσεις  που αφορούν τα οικονομικά σου με βάση τα συναισθήματα σου παρά μόνο τη λογική καθώς η συναισθηματική σου υπερχείλιση δεν θα βοηθήσει.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου σε επηρεάζει άμεσα καθώς είσαι ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών. Σήμερα θα γίνεις αρκετά εύθικτος/η ακόμα και με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο με αποτέλεσμα -αν υπερβάλλεις- να δημιουργηθούν και παρεξηγήσεις. Από την άλλη είναι επίσης πιθανό να μην διστάσεις να χρησιμοποιήσεις κάθε τρόπο προκειμένου να καταφέρεις να σου κάνουν τα χατίρια οι συνεργάτες σου και ο σύντροφος σου.

Λέων

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου θα σε κάνει να αισθανθείς κόπωση καθώς θα φέρει μπροστά σου υποχρεώσεις, δουλειές και αγγαρείες της καθημερινότητας. Σήμερα θα ασχοληθείς με όλα αυτά προκειμένου να τελειώνεις και να καταφέρεις να χαλαρώσεις. Η ενέργεια που έχεις θα είναι σύμμαχος σου στο απαιτητικό πρόγραμμα σου για αυτό μην ξεκινήσεις τα παράπονα. Το μελανό σημείο της ημέρας είναι πως οτιδήποτε και να κάνεις θέλεις να το κάνεις με το δικό σου τρόπο και μόνο, με αποτέλεσμα να γίνεις πολύ απαιτητικός/η με τους άλλους και να μη δέχεσαι γνώμες και υποδείξεις.

Παρθένος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου μπορεί να μην σε επηρεάζει άμεσα όμως θα δημιουργήσει μια βαριά ατμόσφαιρα στις σχέσεις με τους φίλους σου αλλά και το/η σύντροφο σου. Σήμερα δεν θα ανεχτείς εύκολα ούτε μια κουβέντα από τους άλλους και η συμπεριφορά σου θα γίνει αρκετά εγωκεντρική. Αν δεν καταφέρεις να γίνει αυτό που θέλεις ακόμα και στα πιο απλά θέματα τότε θα χρησιμοποιήσεις κάθε θεμιτό και αθέμιτο  μέσο προκειμένου να τα καταφέρεις.

Ζυγός

Η πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου θα ρίξει φως σε οικογενειακά θέματα ή θέματα με την ακίνητη περιουσία σου. Σήμερα το πιο πιθανό είναι να μην αφήσεις τους οικείους σου να εκφράσουν καν την άποψη τους καθώς θα είσαι πεπεισμένος/η πως έχεις δίκιο. Για να το καταφέρεις θα ξεκινήσεις να απαριθμείς κάθε γεγονός που ξέρεις πως είχες δικαιωθεί προκειμένου να τους πείσεις. Αν παρόλα αυτά δεν τους πείσεις μη ξεκινήσεις τον πόλεμο νεύρων καθώς  θα υπάρξουν “απώλειες”.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου θα φέρει στην επιφάνεια τα παράπονα που έχεις από ανθρώπους που βρίσκονται στον στενό και συγγενικό σου περίγυρο. Σήμερα θα ψάξεις αφορμές για να τους τα πεις, να τους τα υπενθυμίσεις και θα φανεί σαν να τους κάνεις επίθεση με έμμεσο τρόπο. Οι απόψεις σου και ο τρόπος σου θα είναι επιβλητικός/η καθώς θέλεις να βρεις το δίκιο σου πάση θυσία. Προσπάθησε να κατευνάσεις την έντονη παρόρμηση που νιώθεις καθώς θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεριφορές προς τους γύρω σου.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Καρκίνου-  Αιγόκερου μπορεί να δημιουργήσει έξοδα τα οποία θα σε αγχώσουν. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για οικονομικούς διακανονισμούς καθώς η συναισθηματική σου υπερχείλιση δεν θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς και να παίξεις με τους όρους που θέλεις. Παρόλα αυτά είναι πολύ πιθανό να καταλάβεις διαισθητικά τι πρέπει να κάνεις αρκεί να μην παρασυρθείς σε υπερβολές. Άφησε τις διευθετήσεις σημαντικών θεμάτων για άλλη ημέρα πιο προσοδοφόρα και σήμερα απλά κράτησε στάση αναμονής.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου θα φέρει στο προσκήνιο εσένα και τις σχέσεις σου. Σήμερα θα ξεκινήσεις να διαπραγματεύεσαι τους όρους επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεων με όποιο τρόπο μπορείς. Σε περίπτωση που δεν καταφέρεις να κάνεις αυτό που θέλεις τότε ο εκνευρισμός σου δεν θα είναι εύκολο να κρυφτεί. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και μη μεγεθύνεις προβλήματα και καταστάσεις προκειμένου να δικαιολογήσεις την εμμονή σου για ξεκαθαρίσματα.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου θα δημιουργήσει ένα κλίμα εσωστρέφειας με αποτέλεσμα να προτιμήσεις την ησυχία σου. Είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε θέση άμυνας ακόμα και χωρίς προφανή λόγο καθώς η διαίσθηση σου σε συνδυασμό με τις φοβίες και τις αδυναμίες σου θα δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα. Απόφυγε να δημιουργήσεις θέματα εμπιστοσύνης με ανθρώπους που έχουν αποδείξει πως την αξίζουν και αν έχεις ενδείξεις για κάτι τέτοιο, περίμενε να περάσει η σημερινή ημέρα ώστε να μπορέσεις να δεις τα πράγματα πιο καθαρά και αντικειμενικά.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου θα στρέψει την προσοχή σου στους δεσμούς με τους φίλους σου. Σήμερα είναι πιθανό να θυμηθείς κάθε τι που σε έχει πειράξει στη συμπεριφορά των φίλων σου με σκοπό να το λύσεις εδώ και τώρα. Μάλιστα θέλεις με κάθε τρόπο να βρεις το δίκιο σου και προκειμένου να το καταφέρεις δεν θα διστάσεις να παίξεις με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Απόφυγε τις παρορμητικές δράσεις σήμερα καθώς μπορεί να γίνουν η αιτία για να μπουν φιλικές αλλά και συναδελφικές σχέσεις σε δοκιμασίες.