ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Ιουλίου;

Κριός

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και η μεγαλύτερη σου ανάγκη είναι να κάνεις ένα ταξίδι ή να φύγεις για διακοπές το συντομότερο δυνατόν! Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη που μόλις πέρασε στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει πρακτικές δυσκολίες σε αυτά που θέλεις και αυτό θα σε εκνευρίσει. Θα είναι λίγο δύσκολο να καταφέρεις σήμερα τις αποδράσεις που επιθυμείς αλλά ακόμα και μια ολιγόωρη εξόρμηση στη φύση ή στη θάλασσα θα σε βοηθήσει να πάρεις τα πάνω σου!

Ταύρος

Περίεργα συναισθήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και θα ξεκινήσουν να σε ταλαιπωρούν καθώς θα σου προκαλέσουν συναισθηματική δυσθυμία. Αφορμή θα σταθούν κάποιες σκέψεις σου ή ακόμα και μια τυχαία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που θα ξυπνήσει αναμνήσεις. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Τοξότη και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα εντείνει την εσωτερική αναστάτωση καθώς δεν θα σου είναι εύκολο να καταλάβεις τις ανάγκες σου. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να γίνεις κτητικός/η με πράγματα, συναισθήματα και ανθρώπους προκειμένου να νιώσεις ασφάλεια.

Δίδυμοι

Οι προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις θα αποτελέσουν προτεραιότητα για εσένα σήμερα καθώς η Σελήνη που μόλις πέρασε στον Τοξότη θα τις φέρει στην πρώτη γραμμή. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου μπορεί να δημιουργήσει ασυνεννοησία καθώς θα είναι δύσκολο να εκφράσεις αυτά που θέλεις. Αιτία μπορεί να είναι ο λάθος τρόπος ή το γεγονός πως έχεις αφοσιωθεί στα θέλω των γύρω σου με αποτέλεσμα να αφήσεις τον εαυτό σου πίσω. Παρόλα αυτά σήμερα ακόμα και χωρίς να το επιδιώξεις θα βρεθεί  ο τρόπος για να εκφραστείς!

Καρκίνος

Η ημέρα θα σου υπενθυμίσει μικρές δουλειές και αγγαρείες της καθημερινότητας και δεν πρέπει να προσποιηθείς πως τις ξέχασες! Η Σελήνη μόλις πέρασε στον  Τοξότη και θα επιβαρύνει λίγο το ημερήσιο σου πρόγραμμα φέρνοντας σου έκτακτες υποχρεώσεις αλλά και θελήματα τρίτων. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους υποδηλώνει πως μπορεί  να μπεις στον πειρασμό να μην ασχοληθείς με τίποτα. Μην υποκύψεις σε αυτό αν δεν θέλεις να το μετανιώσεις αύριο!

Λέων

Η Σελήνη μόλις πέρασε στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και θα σημάνει μια ημέρα χαλάρωσης και ενασχόλησης με τα χόμπι σου. Σήμερα επέλεξε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στις δημιουργικές ασχολίες σου ώστε να ξεφύγεις από τις υποχρεώσεις και τα πρέπει. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα τονίσει την ανάγκη σου για διασκέδαση και για τις λοιπές απολαύσεις της ζωής! Το μόνο που χρειάζεται να προσέχεις είναι να μη χάσεις το μέτρο καθότι σήμερα θα είσαι επιρρεπής σε διαφόρων ειδών “αμαρτίες”.

Παρθένος

Οι σχέσεις με την οικογένεια σου θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες που δεν θα αργήσουν να δημιουργήσουν εντάσεις. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Τοξότη και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα δημιουργήσει ένα παγωμένο κλίμα ανάμεσα σας. Αιτία θα είναι οι διαφορετικές σας ανάγκες σας και οι απόψεις σας. Αν δείξεις καλή θέληση τότε θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις εντάσεις και τις διαφωνίες χωρίς κόπο.

Ζυγός

Οι συναντήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους θα σε απασχολήσουν ευχάριστα και θα δώσουν μια διαφορετική- πιο χαρούμενη νότα στην ημέρα σου! Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Τοξότη και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σου εφιστά την προσοχή καθώς ναι μεν θα αυξήσει τη γοητεία σου αλλά μπορεί να φέρει και συγκρούσεις. Αιτία για αυτό θα είναι κάποιες απόψεις σου που δεν θα βρουν πρόσφορο έδαφος και θα δημιουργηθούν διαφωνίες.  Ακόμα και έτσι όμως η γοητεία σου θα κάνει θαύματα καθώς δεν πρόκειται κανείς να σου κρατήσει κακία, όμως δεν θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς αυτό!

Σκορπιός

Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει οικονομικές εκκρεμότητες που χρειάζεται να βάλεις στη λίστα με τις προτεραιότητες σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλεια καθώς θα νιώσεις πως αυτά που κερδίζεις δεν είναι αρκετά για να καλύψεις τις ανάγκες σου. Αν δεν θέλεις να αγχώνεσαι χωρίς λόγο προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου και μετά να αναρωτηθείς αν όντως τις έχεις.

Τοξότης

Η Σελήνη μόλις πέρασε στο ζώδιο σου και θα σε κάνει αρκετά εγωκεντρικό/η με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς από τους συνεργάτες ή το/η σύντροφο σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα φέρει ευκαιρίες μέσα από σχέσεις και συνεργασίες. Αυτό από μόνο του δεν αρκεί καθώς θα πρέπει να είσαι σε θέση να τις αναγνωρίσεις ώστε να τις εκμεταλλευτείς! Μη ξεκινήσεις τα πείσματα καθώς θα χάσεις αυτές τις ευκαιρίες και μετά δεν θα τις ξαναβρείς.

Αιγόκερως

Σήμερα η διαίσθηση σου θα είναι αρκετά οξυμένη και αν την ακούσεις θα καταφέρεις να βρεις λύση σε προσωπικά και επαγγελματικά διλλήματα που σε απασχολούν. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σου δημιουργήσει άγχος, καθώς θα σε κάνει να εστιάσεις σε αυτά που δεν έχεις και όχι σε αυτά που έχεις. Αν είσαι ικανοποιημένος/η από τα χρήματα που κερδίζεις δεν θα έχεις χρόνο να τα χαρείς, αν έχεις χρόνο δεν θα έχεις χρήματα και κάπως έτσι δεν θα είσαι ευχαριστημένος/η με τίποτα!

Υδροχόος

Σήμερα έχεις επιθυμήσει να δεις τους φίλους σου και για αυτό θα περάσεις την ημέρα στο τηλέφωνο προκειμένου να κανονίσεις μια συνάντηση μαζί τους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, υποδηλώνει πως οι ανάγκες σου θα είναι λίγο διαφορετικές από τις ανάγκες των φίλων σου με αποτέλεσμα να δυσκολευτείτε λίγο στη συνεννόηση. Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει και ερωτικά μπερδέματα μεταξύ εσένα και κάποιου/ας φίλου/ης σου αλλά καλό θα ήταν να τα αποφύγεις.

Ιχθύς

Τα επαγγελματικά σου καθήκοντα θα δώσουν δυναμικό παρόν σήμερα  και εσύ δεν θα τα παραμελήσεις καθώς θέλεις να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Τοξότη και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα δημιουργήσει συμμάχους αλλά και αντιπάλους στον επαγγελματικό τομέα. Κάνε τις επιλογές σου με βάση τα δικά σου συμφέροντα και τις δικές σου ανάγκες και μην παρασυρθείς από τα λόγια που μπορεί να ακούσεις.