ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 29 Ιανουαρίου;

Κριός

Οι φίλοι σου θα έχουν ενεργό και σημαντικό ρόλο στα ημερήσια δρώμενα καθώς τους εμπιστεύεσαι και θέλεις να ακούς τη συμβουλή τους γι’ αυτά που σε απασχολούν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σε κάνει να προτιμήσεις να ασχοληθείς με συλλογικά θέματα ώστε να βρίσκεσαι περιτριγυρισμένος/η από κόσμο. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και θα σε κάνει να αναζητήσεις την ησυχία σου προκειμένου να ανακτήσεις δυνάμεις!

Ταύρος

Τα επαγγελματικά σου θέματα καλά κρατούν και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεχωρίσεις! Είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι τρόπους για να το επιτύχεις και οι ιδέες σου θα είναι τόσο καινοτόμες που μπορεί να σε κάνουν να απορήσεις με τον εαυτό σου! Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και θα συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεσαι τους φίλους σου καθώς είναι οι μόνοι που μπορούν να σε βοηθήσουν στα διλλήματα που έχεις!

Δίδυμοι

Το μυαλό σου θα βρίσκεται αλλού από εκεί που είναι το σώμα σου και θα αρνείται πεισματικά να συνεργαστεί μαζί σου! Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι υπεύθυνη για την αφηρημάδα σου και για την ανάγκη να δραπετεύσεις από όλους και όλα. Καλύτερα να μην ασχοληθείς με εργασίες που απαιτούν όλη την προσοχή σου γιατί θα χρειαστεί να καταβάλεις ενέργεια προκειμένου να εστιάσεις εκεί που πρέπει. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και θα σε επαναφέρει στην τάξη καθώς θα φέρει επαγγελματικές εξελίξεις που δε θα παίρνουν αναβολή.

Καρκίνος

Σήμερα η διάθεσή σου θα εξακολουθήσει να είναι περίεργη καθώς ακόμα και το παραμικρό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με τα συναισθηματικά σου απωθημένα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και εκτός από συναισθηματική αναστάτωση μπορεί να φέρει και ευκαιρίες για διευθέτηση οικονομικών θεμάτων και είναι κρίμα να τις αφήσεις να περάσουν. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων και θα σε βοηθήσει να βρεις ξανά τη διάθεσή σου και να γίνεις εξαιρετικά κοινωνικός/ή!

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και εσύ έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς με τα θέλω των αγαπημένων σου προσώπων. Σήμερα θα καταλάβεις πόση βαρύτητα έχει η γνώμη των συνεργατών και του/της συντρόφου σου γι’ αυτό δύσκολα θα κάνεις οτιδήποτε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη τους. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο αναμνήσεις με αφορμή κάποιο πρόσωπο που μπορεί να συναντήσεις ή κάποιο ενθύμιο που θα πέσει στα χέρια σου.

Παρθένος

Είναι πιθανό να βρίσκεσαι ακόμα σε φάση εκκαθάρισης των καθημερινών υποχρεώσεων σου καθώς ίσως είχες αναλάβει πολλά περισσότερα από αυτά που μπορείς να ανταπεξέλθεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα κάνει επιτακτική την ανάγκη αναθεώρησης της καθημερινότητας προκειμένου να είναι πιο λειτουργική για εσένα. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και όχι στις δουλειές σου.

Ζυγός

Εκμεταλλεύσου τις ώρες που η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να ασχοληθείς με τις δημιουργικές σου δραστηριότητες, τους φίλους σου και τον έρωτα σου! Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και θα σου υπενθυμίσει τις καθημερινές υποχρεώσεις σου καθώς, όπως φαίνεται, τις έχεις παραμελήσει λίγο. Αν τις δεις με υπευθυνότητα θα καταλάβεις πως δεν είναι και τόσο φοβερές όσο νομίζεις!

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και δημιουργεί αναστάτωση είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο αλλά η αλήθεια είναι πως κι εσύ ψάχνεις ευκαιρία να ξεσπάσεις. Απόφυγε να φέρεις τα πράγματα στα άκρα γιατί δύσκολα θα καταφέρεις να τα επαναφέρεις μετά. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και θα σε ανταμείψει για την υπομονή που έκανες αυτές τις ημέρες, χαρίζοντάς σου καλή διάθεση και όρεξη για να βγεις ή να κάνεις οτιδήποτε σε διασκεδάζει!

Τοξότης

Θέματα που απασχολούν τα αδέλφια σου, τα ξαδέλφια σου και τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος θα σε απασχολήσουν εξίσου σήμερα, καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σε κάνει αρκετά επικοινωνιακό/ή και με διάθεση να συνδράμεις στα προβλήματα των άλλων. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και θα σταματήσουν να σε απασχολούν τα προβλήματα των άλλων, καθώς ενδέχεται να προκύψουν πιο σημαντικά θέματα που αφορούν εσένα και την οικογένειά σου.

Αιγόκερως

Η ανασφάλειά σου προέρχεται από τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο κάνει τα συναισθήματα και τα οικονομικά σου αλληλένδετα και εντείνει το άγχος σου. Είναι μια καλή ημέρα για να αναζητήσεις τρόπους να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, είτε κάνοντας αποταμίευση, είτε βρίσκοντας νέες πηγές εσόδων. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και θα φροντίσει να σε χαλαρώσει και να στρέψει την προσοχή σου στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου.

Υδροχόος

Σήμερα τα συναισθήματά σου, τα θέλω σου και οι διαθέσεις σου θα εναλλάσσονται με ταχύτητα φωτός, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου. Η σταθερότητα δε θα είναι χαρακτηριστικό της ημέρας καθώς θα προτιμήσεις να κινηθείς στα άκρα και θα δημιουργηθεί μια μικρή ή μεγάλη αναστάτωση με τους γύρω σου. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και θα σε επαναφέρει στην τάξη καθώς θα ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις οικονομικές σου υποχρεώσεις!

Ιχθύς

Σήμερα θα προτιμήσεις οι κινήσεις σου να είναι σίγουρες και καλά μελετημένες καθώς δε θέλεις καθόλου να ρισκάρεις και προτιμάς να μην πλεύσεις σε αχαρτογράφητα νερά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και φέρνει στην επιφάνεια τους φόβους σου και αυτός είναι ένας λόγος που προτιμάς να είσαι σίγουρος/η για κάθε σου βήμα. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει αμφιθυμία που με τη σειρά της θα δημιουργήσει δυσκολίες στην επικοινωνία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;