ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 9 Ιουλίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου φορτώνει την καθημερινότητα με υποχρεώσεις, όμως η σύνοδός της με τον Δία θα σε βοηθήσει να δεις τη θετική όψη των πραγμάτων και να πάρεις χαρά, κυρίως από υποχρεώσεις που σχετίζονται με την εργασία σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με την πολυαστρία στον Καρκίνο μπορεί να σου φέρει ευχάριστα νέα μέσα από το οικογενειακό σου περιβάλλον.

Ταύρος

Σήμερα είναι μια καταπληκτική ημέρα, που σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε γεμίζει, είτε αυτό είναι κάποιο χόμπι είτε είναι οι δουλειές του σπιτιού. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η σύνοδός της με τον Δία είναι «θείο δώρο» για εσένα, καθώς μπορείς να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την ημέρα. Από την άλλη, το εξάγωνο της Σελήνης με την πολυαστρία στον Καρκίνο θα σε κάνει δημοφιλή, καθώς θα φέρει στην επιφάνεια όλα τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με όποιον/α θέλεις.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μια καταπληκτική ημέρα για να ασχοληθείς με οποιοδήποτε θέμα αφορά το σπίτι σου. Μπορείς να το ανακαινίσεις, να του αλλάξεις διακόσμηση, ακόμα και να μετακομίσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η σύνοδός της με τον Δία σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις την αλλαγή που επιθυμείς στο χώρο του σπιτιού σου. Από την άλλη, το εξάγωνο με την πολυαστρία στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να βρεις λύση σε οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν, καθώς θα υπάρχει καλή θέληση και επικοινωνία.

Καρκίνος

Η επικοινωνία σου θα είναι από τα δυνατά σου χαρίσματα σήμερα και η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο και σε σύνοδο με τον Δία, θα φροντίσει να την ενισχύσει κι άλλο. Αν έχεις κατά νου την παρουσίαση ενός πρότζεκτ ή κάτι παρεμφερές, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να το κάνεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με την πολυαστρία στο ζώδιό σου θα σε κάνει γοητευτικό/η και τόσο επικοινωνιακό/η, που κανείς δε θα μπορέσει να σου αντισταθεί.

Λέων

Αν έχεις στο μυαλό σου να διευθετήσεις οικονομικά θέματα με τράπεζες, οργανισμούς και εφορίες, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σχηματίζει όψη συνόδου με τον Δία. Μπορείς να κάνεις συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες ή να κερδίσεις κάποια χρήματα ξαφνικά. Το εξάγωνο της Σελήνης με την πολυαστρία στον Καρκίνο θα σε φέρει πιο κοντά στο να κατανοήσεις τις ανάγκες σου, είτε τις οικονομικές είτε τις συναισθηματικές, και να κάνεις κάτι γι’ αυτές.

Παρθένος

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Δία μπορεί να φέρει εξαιρετικά συμφέρουσες επαγγελματικές και προσωπικές γνωριμίες, που το εξάγωνό της με την πολυαστρία στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο. Μην αφήσεις τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σου να καταστρέψουν τις ευκαιρίες της ημέρας και φρόντισε να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, αλλά και τη γοητεία σου.

Ζυγός

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να σε πιάσουν φόβοι και ανασφάλειες χωρίς λόγο και μπορεί να σε βγάλουν απ’ το καθημερινό σου πρόγραμμα. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η σύνοδός της με τον Δία θα σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο/η απέναντι στα προβλήματα των άλλων και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να προσφέρεις τη βοήθειά σου σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Το εξάγωνο της Σελήνης με την πολυαστρία στον Καρκίνο θα σου χαρίσει την αισιοδοξία και τη δύναμη που χρειάζεσαι, για να αφήσεις πίσω τις αρνητικές σου σκέψεις.

Σκορπιός

Η γνώμη των φίλων σου θα είναι βαρύνουσας σημασίας για εσένα σήμερα, γι’ αυτό θα την αποζητήσεις σε όποιο θέμα κι αν έχεις. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Δία θα φέρει νέους ανθρώπους στη ζωή σου και νέους συμμάχους. Το εξάγωνο της Σελήνης με την πολυαστρία στον Καρκίνο σε κάνει να έλκεις τους άλλους και μπορείς να ηγηθείς μιας ομάδας, που απαιτεί συλλογική εργασία.

Τοξότης

Σήμερα θα έχεις εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Δία θα σου φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες και ευκαιρίες επέκτασης. Το εξάγωνο της Σελήνης με την πολυαστρία στον Καρκίνο θα σε κάνει άκρως επικοινωνιακό/η και γοητευτικό/η και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να επιδιώξεις επαφές με ανωτέρους σου, με σκοπό να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Αιγόκερως

Ακόμα κι αν δεν είχες κατά νου ένα ταξίδι, με τέτοιες πλανητικές όψεις είναι κρίμα να μην το κάνεις. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η σύνοδός της με τον Δία σε καλεί να ετοιμάσεις τις βαλίτσες σου και να φύγεις! Ακόμα κι αν δε φύγεις, θα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής και κοινωνικός/η, καθώς το εξάγωνο της Σελήνης με την πολυαστρία στον Καρκίνο σε εξωθεί στο να εκφράζεσαι και να δείχνεις άφοβα τον εαυτό σου. Σήμερα μην αφήσεις την ημέρα ανεκμετάλλευτη και ασχολήσου με οτιδήποτε μπορεί να επεκτείνει τις γνώσεις σου και να σε «ταξιδεύει».

Υδροχόος

Αν εκμεταλλευτείς σωστά την ημέρα, μπορείς να κάνεις επικερδείς οικονομικές συμφωνίες, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σχηματίζει όψη συνόδου με τον Δία. Αν δεν την εκμεταλλευτείς σωστά, τότε θα υποκύψεις σε υλικούς πειρασμούς και σε σπατάλες. Το εξάγωνο της Σελήνης με την πολυαστρία στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις σχέδια που έχουν να κάνουν με την εργασία σου, αλλά και να καταφέρεις να αλλάξεις ό,τι δε σου αρέσει και το κάνεις αναγκαστικά.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και η σύνοδός της με τον Δία θα φέρει πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους στη ζωή σου, από τους οποίους βέβαια πρέπει να είσαι σε θέση να ξεχωρίσεις ποιοι σου ταιριάζουν και ποιοι όχι. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την πολυαστρία στον Καρκίνο θα σε κάνει γοητευτικό/η και επικοινωνιακό/η, με αποτέλεσμα κανείς να μη μπορέσει να σου πει όχι σε ό,τι και αν του ζητήσεις. Νέες συμφωνίες είναι πολύ πιθανό να γίνουν, οπότε κινητοποιήσου για να μη χάσεις τις ευκαιρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου