Τα ζώδια της ημέρας

Δίδυμε, διώχνεις μακριά ό,τι σ' ενοχλεί.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Ιουνίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη  Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία, θα έχετε τη διάθεση για ήρεμες και ευχάριστες επαφές που μπορούν να σας δώσουν αισιοδοξία και χαρά. Στόχος σας θα είναι να μην αναλωθείτε σε συζητήσεις για θέματα που γνωρίζετε πολύ καλά πως το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ξύσουν παλιές πληγές. Δεκτικοί θα είστε σε προτάσεις βραδινών εξόδων, θα διευρύνετε τον φιλικό σας ορίζοντα με νέα πρόσωπα και κάποιο από αυτά δεν αποκλείεται να βρει τρόπο να περάσει και στην ερωτική σας ζωή.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό, έρχονται συμβάντα  που θα αναστατώσουν το συναισθηματικό σας κόσμο και θα έχετε τη διάθεση να αλλάξετε ερωτικές καταστάσεις που μένουν στάσιμες εδώ και πολύ καιρό. Τα μαντάτα που θα λάβετε θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης σας, ίσως να αντιστραφούν τα συμπεράσματά σας, προσοχή να μην παρασυρθείτε από προκαταλήψεις ή κακές αναμνήσεις. Σας συμβουλεύω να μην αναλωθείτε σε εργασίες που σας κουράζουν, εστιάστε σε ζητήματα που σας ευχαριστούν.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό, θα ξυπνήσουν μέσα σας περίεργες διαθέσεις, θα υπάρξει έντονη εσωτερική αναστάτωση, ίσως και κάποιες συγκρούσεις με τον ίδιο σας τον εαυτό. Δεν θα μπορέσετε να αποδεχτείτε πρόσωπα και καταστάσεις που σας καταπιέζουν, θα διώξετε μακριά οτιδήποτε σας ενοχλεί. Επειδή θα παρουσιάσετε δυσκολία προσαρμογής, γι' αυτό δεχτείτε συναναστροφές μόνο με κοντινά φιλικά σας πρόσωπα, θα βρείτε τη χαμένη σας ισορροπία και θα ξεχάσετε γεγονότα που σας ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό θα σας δώσει την ευκαιρία να ταχτοποιήσετε κάποια παρελθοντικά σας ζητήματα. Τα γεγονότα που θα εμφανιστούν θα προμηνύουν αισιόδοξες εξελίξεις και αίσιες εκβάσεις. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία, στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα επικρατεί κλίμα συνεργασίας και ομαδικότητας, αποτρέποντας αθέμιτους ανταγωνισμούς. Θα βρείτε την ηρεμία και την ισορροπία σας στο πολύ ζεστό και ερωτικό περιβάλλον που θα σας δημιουργήσει συγκεκριμένο πρόσωπο.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία δεν θα σας αφήσει να ασχοληθείτε με θέματα που σας κουράζουν ή με πρόσωπα που σας δημιουργούν ασφυκτικές καταστάσεις. Σήμερα, θα έχετε τη διάθεση να καταπιαστείτε με οτιδήποτε σας ευχαριστεί, γι' αυτό θα παραγκωνίσετε βαριές υποθέσεις και θα ασχοληθείτε με χόμπι ή δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν και σας ηρεμούν. Θα υπάρξει  πρόταση διασκέδασης από το φιλικό σας περιβάλλον και δεν αποκλείεται να σημειωθεί μια πολύ ευχάριστη νέα γνωριμία.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό, θα υπάρξουν μέσα σας έντονες συναισθηματικές αλλαγές. Η υπομονή σας μάλλον θα είναι περιορισμένη, με αποτέλεσμα να μην είστε πλέον σε θέση να ανεχτείτε κουραστικές καταστάσεις, παροντικές ή παρελθοντικές. Θα εμφανιστείτε ανοιχτοί και πρόσχαροι σε προτάσεις για φιλικές παρέες και κοινωνικές συναναστροφές. Σήμερα δεν αποκλείεται να προκύψει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα με ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό θα σας φέρει συναισθηματικά αναποδογυρίσματα και σε συνδυασμό με τα απρόσμενα γεγονότα που θα προκύψουν, θα καταφέρετε να ξεκολλήσετε από το αρνητικό παρελθόν, προχωρώντας σε ένα διαφορετικό μέλλον. Αφήστε την αισιοδοξία να γίνει οδηγός των πράξεών σας κι αν θέλετε να αποσπάσετε τη σκέψη σας από ενοχλητικές καταστάσεις, τότε ρίξτε το έξω, γιατί σας φανερώνω πως θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας  με επιτυχημένη κατάληξη.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να ανοίξετε συζητήσεις για θέματα που στο παρελθόν τα είχατε αφήσει στη μέση. Με λίγα λόγια, τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να κλείσετε ανοιχτά θέματα και να περάσετε σε πιο βαθιές εξομολογήσεις. Η συνάντησή σας με αγαπημένο σας ερωτικό πρόσωπο θα φέρει θερμή κατάληξη και δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε οριστικές αποφάσεις. Η σημερινή μέρα θα σας φέρει άνοιγμα για μια καινούργια αρχή με δυνατές μελλοντικές διαστάσεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία θα σας εξοπλίσει με ψυχική ηρεμία και συναισθηματική ισορροπία, γεγονός που θα σας γλυτώσει από διαμάχες και εκνευρισμούς. Θα έχετε συνετή και προσγειωμένη συμπεριφορά και σε συνδυασμό με την καλά οργανωμένη σας ψυχραιμία, θα καταφέρετε να δώσετε λύση σε ένα συναισθηματικό σας ζήτημα. Πρόσωπο ερωτικό θα χαλαρώσει τις διαθέσεις σας, θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις, προσφέροντας σας μια αρκετά θερμή ερωτική μέρα.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τη  Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις συναισθηματικές σας κυκλοθυμίες και θα κρατηθείτε μακριά από αρνητικές αναμνήσεις ή τάσεις απαισιοδοξίας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από φόρτο εργασίας και από καταστάσεις που τον τελευταίο καιρό κούρασαν την ψυχολογία σας. Οι ήπιες αντιδράσεις σας σε οικογενειακό ζήτημα θα σας γλιτώσουν από μπελάδες.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό, εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε συζητήσεις γύρω από παρελθοντικά θέματα νιώθοντας την ανάγκη να κλείσετε εκκρεμότητες και να τερματίσετε υποθέσεις που είχαν μείνει στη μέση. Προσωπική συνάντηση που θα έχετε με πρώην ερωτικό σας ταίρι θα έχει κατάληξη επανασύνδεσης και αυτή τη φορά, θα υπάρξουν κάπως πιο ξεκαθαρισμένοι όροι ή επιθυμίες. Με επιτυχία θα κλείσει ένα οικογενειακό σας ζήτημα, βρίσκοντας και πάλι την ψυχολογική σας ισορροπία.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας και να προχωρήσετε σε μια εκ βάθους επικοινωνία με πρόσωπα που μπορούν να καταλάβουν τι νιώθετε και τι αναζητάτε. Η  Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία θα σας κάνει δεχτικούς σε προτάσεις φιλικών και κοινωνικών συναναστροφών. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, γιατί θα υπάρξουν εξελίξεις που θα φέρουν απρόοπτα και πολύ ευχάριστα ερωτικά συμβάντα. Δείξτε εμπιστοσύνη στα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έρωτας ή αγάπη; Tι υπερισχύει σαν ανάγκη στα ζώδια;

Ζήλεια και ζώδια. Πως θα καταλάβεις αν σε ζηλεύει.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

Clinique Beautylike

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ