Τα ζώδια της ημέρας

Ταύρε, μήπως θες ακόμα τον πρώην σου;

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Ιουνίου;

Κριός

Σε ηγετική θέση θα βρίσκεστε σήμερα, φίλοι μου Κριοί, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα είναι ευνοϊκός μαζί σας και ιδιαίτερα με όσους από εσάς γεννηθήκατε προς το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Θα καταφέρετε να εξουσιάσετε, να επιβληθείτε και να περάσετε ιδέες και επιθυμίες με πολύ εύστοχο τρόπο. Η ερωτική σας γοητεία θα σας βοηθήσει να μαγνητίσετε πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας και περνά στο δικό σας έλεγχο η πορεία της ερωτικής σας ζωής. Προσοχή να μη φανείτε ατίθασοι περισσότερο από όσο επιτρέπουν τα συνετά όρια.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, με τον  Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, θα εμφανιστούν στις πράξεις σας πάθος και ισχυρή θέληση. Με ό, τι καταπιαστείτε θα το διεκπεραιώσετε, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση και δυνατό πείσμα. Η δράση σας θα είναι τολμηρή, δεν θα έχετε καμία διάθεση να βάλετε φρένο σε διεκδικήσεις επαγγελματικές αλλά και ερωτικές. Σε περίπτωση που νιώσετε έντονη ανάγκη να επανασυνδεθείτε με πρώην ταίρι σας, σας  δίνω ανεπιφύλακτα τη συμβουλή να προχωρήσετε σε πράξεις, καθώς θα λάβετε θερμή ανταπόκριση!

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον  Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, θα χαρακτηριστείτε από έντονη κινητικότητα, θα σας διακατέχει μια ανεξέλεγκτη ανάγκη να ξεφύγετε από τα προβλεπόμενα πλαίσια της ρουτίνας. Θα έχετε έντονο ενδιαφέρον για διαφόρων ειδών επαγγελματικές δραστηριότητες, ισχυρή θα είναι η διάθεσή σας να αναλάβετε ρίσκα. Ισορροπημένη θα είναι η ψυχολογία σας, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς σε πρόσωπο με κρυμμένο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ερωτική αποκάλυψη.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα αναπτερώσει το ηθικό σας, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επαναστατήσετε, να πατήσετε πόδι σε ό, τι σας πνιγεί ή σας περιορίζει. Με αποφασιστικότητα και έντονη δραστηριοποίηση, θα καταφέρετε να κλείσετε επιτυχώς  ερωτικές εκκρεμότητες και να λύσετε παρεξηγήσεις που σας ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό. Ένα συναισθηματικό σας πρόβλημα θα βρει λύση άμεση και οριστική, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι ανασφάλειες και να περάσετε σε σταθερή ερωτική πορεία.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για υπεροχή και ηγεσία. Θα εμφανιστούν ανοίγματα για νέες επαγγελματικές αναζητήσεις και έρχονται θετικά γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Ένα ερωτικό πρόσωπο καταφθάνει με πολύ σοβαρή πρόταση, που αν την δεχτείτε, τότε δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να καταλήξετε σε δεσμευτική σχέση με πολύ τυχερό μέλλον. Φανείτε δεχτικοί σε ό, τι καινούριο προκύψει στη ζωή σας.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με τον  Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, οι πράξεις σας θα είναι τολμηρές και η σκέψη σας θα γίνει επαναστατική, ίσως και κάπως ριψοκίνδυνη. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα τονώσουν ακόμα περισσότερο την αισιόδοξη ψυχολογία σας, θα κινηθείτε με δυναμική διάθεση τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και στον οικογενειακό ή ερωτικό. Κλείνουν με επιτυχία κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις των τελευταίων ημερών, η λύση που θα προτείνετε σχετικά με μια ερωτική σας υπόθεση θα καρποφορήσει φέρνοντας μεγάλη ικανοποίηση.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον  Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, η διάθεσή σας θα είναι ακμαία, με ενέργεια, ενθουσιασμό και ισχυρό πείσμα. Δεν αποκλείεται να τρυπώσει στην καρδιά σας η επιθυμία να αλλάξετε ριζικά επαγγελματική ή ερωτική κατεύθυνση. Απρόοπτες συναντήσεις θα σας φέρουν πληροφορίες που θα δώσουν διαφορετική πορεία στις αποφάσεις σας και η τολμηρή σας κίνηση να ξεκαθαρίσετε ένα ερωτικό σας ζήτημα, θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές. Ίσως κάτι αρνητικό να τερματίσει και κάτι νέο να ξεκινήσει, ετοιμαστείτε, έρχονται ευχάριστες ανατροπές.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τον  Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, ο ψυχολογικός σας κόσμος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ανάγκη σας για ριζικές αλλαγές. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε σε οτιδήποτε σας δυσανασχετεί ή σας ρίχνει σε μια μονότονη ρουτίνα, χωρίς ελπίδα βελτίωσης. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει και θα βρει τρόπο να προκαλέσει μυστήριο, δίνοντας κίνητρο ερωτικής έλξης. Θα σας δοθεί απλόχερα η ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή και κάποιοι από εσάς, ίσως να μπείτε στον πειρασμό να αντικαταστήσετε το ερωτικό σας ταίρι.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα με τον  Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να βάλετε γερά θεμέλια στις σχέσεις σας, επαγγελματικές ή ερωτικές. Στην παρούσα φάση, θα νιώσετε ανάγκη για βελτίωση, καταξίωση και υπεροχή. Θα υπάρξει η πιθανότητα να περάσετε σε καινούργιες επιχειρηματικές κινήσεις και ίσως να αλλάξουν τα οικονομικά σας πλάνα. Στα ερωτικά σας, περνάτε σε περίοδο συναισθηματικής ισορροπίας και ένα γεγονός θα σας κάνει να δείτε με πιο σοβαρό μάτι την ερωτική σας σχέση!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βάλετε πιο ισχυρούς ή μακροχρόνιους στόχους. Ένα συμβάν, ίσως μια πρόταση, θα σας δώσει το έναυσμα να ανεβάσετε πιο ψηλά τον πήχη των αναζητήσεών σας και να περάσετε σε πιο δυναμικές διεκδικήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα, θα σημειωθεί μια πολύ μεγάλη αλλαγή που θα σας ανοίξει δρόμο δεσμευτικών κινήσεων, απομακρύνοντάς σας από καταστάσεις ανούσιων ερωτικών σχέσεων. Έρχεται σταθερός δεσμός, με σοβαρές διαστάσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα ξαναζωντανέψει την παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, σε ό, τι καταπιαστείτε, θα δώσετε όλο σας τον εαυτό και με όποιον συνομιλήσετε, δεν θα κρύψετε τις διαθέσεις σας, όποιες κι αν είναι αυτές. Η ενέργειά σας θα φτάσει στο κόκκινο, θα περάσετε σε προτάσεις και θα ξεσηκώσετε ιδέες που η εφαρμογή τους θα σας οδηγήσει σε επιτυχημένη κατάληξη. Αν έχετε ανάγκη από διασκέδαση και διαφόρων ειδών αποδράσεις, τότε δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τον  Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, θα σας διακρίνει  αποφασιστικότητα και θα νιώσετε την ανάγκη για έντονη δραστηριοποίηση. Περάστε στις δυναμικές πράξεις που έχετε κατά νου, δεν θα αποτύχετε, δεν θα υπάρξει κανένα αρνητικό ή απογοητευτικό αποτέλεσμα. Στον ερωτικό σας τομέα, κατανόηση και ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας και για τους ερωτικά μόνους θα σημειωθεί άνοιγμα καινούργιας ερωτικής γνωριμίας. Όσοι αναζητάτε νέο ερωτικό ταίρι, ανανεώστε το στυλ σας, φροντίστε την εμφάνισή σας και μην απορρίψετε προτάσεις βραδινών εξόδων.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έρωτας ή αγάπη; Tι υπερισχύει σαν ανάγκη στα ζώδια;

Ζήλεια και ζώδια. Πως θα καταλάβεις αν σε ζηλεύει.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

Clinique Beautylike

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ